25 / 07 / 2024

esenyurt hastane açılışı

esenyurt hastane açılışı

İstanbul’un en hızlı gelişen ve değişimin merkezi haline gelen Esenyurt birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da merkez olmaya ve yatırımcının tercih ettiği bir ilçe olmaya devam ediyor.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane hizmete açılıyor!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi bugün yapılacak törenle açılıyor. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak...

Medicana, İzmir ve İstanbul'da 205 milyon dolarlık hastane açacak!

30 yıldır sağlık sektöründe faaliyet gösteren Medicana Sağlık Grubu İzmir ve İstanbul'da toplam 205 milyon dolar yatırım bedeline sahip iki yeni hastane açmaya hazırlanıyor. 

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Yeşilköy'deki pandemi hastanesi 31 Mayıs'ta açılıyor!

Yeşilköy Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi'nde sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mayıs tarihinde açılışını duyurduğu hastane inşaatındaki son durum da havadan görüntülendi.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi bugün tam kapasite açılıyor!

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin ilk etabı 20 Nisan'da açılmıştı. 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip hastane bugün tam kapasiteli olarak hizmete açılıyor...

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

Esenyurt, 2019 yılında da en çok konut satılan ilçe olacak!

Esenyurt, 2019 yılının ilk dört ayında da 'en çok konut satılan ilçe' oldu. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt "Lokasyonu, değeri, yabancı ilgisi, ulaşım ağı ve fiyat avantajı nedeniyle Esenyurt, bu yılda en çok konutun satıldığı ilçe olacak" dedi...

Ağl Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağl Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akgül tarafından kuruldu. 

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi yarın açılıyor!

Çorum'da inşa edilen Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, yarın Başbakan Binali Yıldırım tarafından resmi açılışı yapılacak.

Esenyurt Meydan Ardıçlı fiyat bilgisi!

Meydan Ardıçlı Evleri Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Esenyurt Meydan Ardıçlı teslimleri ne zaman?

esenyurt hastane açılışı Haberi

esenyurt hastane açılışı

Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi’nin açılış töreni bölgede çok sayıda sağlık kuruluşlarının temsilcileri ve seçkin misafirlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. 


Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi Ufuk caddesinde Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada’nın katılımıyla açılışı gerçekleşen Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi, 6 kattan oluşan yeni ve modern binası ve 60 personeliyle 7/24 saat esasında tam donanımlı olarak Esenyurt halkına hizmet verecektir. 

Yeni sağlık tesisi Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi kurban kesimi sonrasında okunan dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.

“İLÇEMİZE DEĞER KATACAKTIR”


Açılış kurdelesini kesen Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu “Esenyurt’ta yeni ve modern bir sağlık tesisi kazandırdıkları için başta Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Keşmer’e ve...