01 / 05 / 2024

Esenyurt projeleri 2016

Esenyurt projeleri 2016

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kadıoğlu, Esenyurt'a ciddi büyüme olduğunu ve ilçenin sağlık ve turizm merkezi haline geldiğini belirtti.

Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar ile ilgili karar çıktı!

İstanbul Esenyurt'ta müteahhitler tarafından yarım bırakılan projeleri tamamlamak isteyen Esenyurt Belediyesi geçtiğimiz günlerde inşaatların tamamlanması için meclise teklif götürmüştü. Teklif ile ilgili komisyondan ret kararı çıktı. 

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Yakut tarafından kuruldu.

Esenyurt'taki yeni konut projeleri mağdurlara çare olacak mı?

Esenyurt'ta devam eden konut mağduriyetinin yeni projelerle çözülmesi bekleniyor. İnşaat firmaları yaklaşık 2 bin konut mağduru ile yeniden anlaşmak istiyor.

Esenyurt konut mağdurları dikkat!

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un müjdelediği irtibat ofisi açıldı.

Esenyurt konut mağdurlarına müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya geldi. Bakan Kurum "Vatandaşımızın mağduriyetini giderecek olan çalışmayı yine vatandaşımızla omuz omuza yapmak istiyoruz.'' dedi.

Okmeydanı'na Göz Hastanesi geliyor!

İstanbul Okmeydanı'na Göz Hastalıkları Hastanesi geliyor. 9 katlı olacak Beyoğlu Göz Hastalıkları Hastanesi'nin yapım projeleri, 2016 yılında mimar Musab Kesgin tarafından çizilmişti. 

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

Ucuz konutun adresi Esenyurt'taki 10 konut projesi!

İstanbul'da konut üreticileri Esenyurt'ta yatırım atağına geçti. Konut satışlarının hızla arttığı Esenyurt bölgesinde lüks konut projeleri hızla yükseliyor. 

Esenyurt konut satışında fark arttı!

Esenyurt ve Beylikdüzü ilçeleri markalı konut projeleri ile değerlendi. Günde 116 konutun alınıp satıldığı Esenyurt ile 33 yeni markalı projenin yapımının sürdüğü Beylikdüzü’nde konut fiyatlarının artması bekleniyor.

Esenyurt'ta konutların metrekaresi 1.700 TL'den başlıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Esenyurt’ta konut fiyatlarının 2016 ağırlıklı bölge ortalamasının 3.500 TL/ metrekare, Beylikdüzü’nde ise 4.750 TL/metrekare olarak tespit ettiklerini kaydediyor.

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda Esenyurt projeleri masaya yatırıldı.

İstanbul'da en fazla konut Esenyurt'ta satıldı!

Propertyist Gayrimenkul Danışmanlığın gerçekleştirdiği araştırmaya göre 2016 yılsonu itibariyle Türkiye genelinde en fazla konut satışı Esenyurt'ta gerçekleşti.

2016'da en çok konut Beylikdüzü ve Esenyurt'ta arandı!

Emlakjet.com'un verilerine göre 2016 yılında İstanbul'da en çok konut araştırması yapılan iki ilçe Beylikdüzü ve Esenyurt oldu.Emlakjet.com, TÜİK Aralık ayı konut satışı verilerinin açıklanması paralelinde 2016 yılına ait genel verilerini değerlendirdi.

Esenyurt projeleri 2016 Haberi

Esenyurt projeleri 2016

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. 



Esenyurt'u insanların tercih ettiği bir ilçe konumuna nasıl getirdiniz? 


Esenyurt'un özelliği var; TEM ile E-5 arasında. Ulaşım açısından iki yola da yakın. "Yeter ki burası yaşanılır bir yer haline gelsin, şehirleşsin" dedik. Deprem yönetmeliğini de dikkate aldık, en önemli şey buydu. Eski binaların çoğu ruhsatsızdı. Planlanmızı revize ettik. Günde 20 ila 25 arası ruhsat çıkardığımız günler oldu. İstanbul'un merkez ilçelerindeki eski köhne yapılarında yüksek kiralarla oturan vatandaş buradan daha ucuz, modern evler aldı. Bu sırada hiç ummadığımız şekilde göç furyası başladı. Ve inanılmaz geliştik. 


"İstanbul'un taşrası" imajını yok ettiniz mi? 


Burası, Silivri ile Eminönü arasında tam ortada bir yer. Buraya taşra demek için insanın bölgeye cahil olması lazım. Akbatı'ya gidin bakın, nefis bir...