28 / 04 / 2024

Esenyurtta markalı ev

Esenyurtta markalı ev

Avrupa yakasında 'markalı ev' denildiğinde ilk akla gelen bölgelerin başında Esenyurt geliyor. Uzmanlar, çoğunlukla nitelikli evlerin yer aldığı bölgenin önümüzdeki 5 yıllık süreçte cazibesini artıracağı konusunda hem fikir.

Hepsiburada’da Arzum küçük ev aletlerinde fiyatlar güncellendi! Kampanyalı ürünlerin 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Arzum markalı küçük ev aletlerinde Hepsiburada'ya özel hemen al sonra öde kampanyası başladı. Sevilen küçük ev aletleri markası Arzum'un en sevilenleri, hem düşük fiyatlarla hem de şimdi al 1 ay sonra öde seçeneğiyle Hepsiburada'da satışta. İşte, Arzum küçük ev aletleri 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

ŞOK'ta elektrikli küçük ev aletleri uygun fiyata satışta! İşte 31 Mart 2022 fiyat listesi!

ŞOK'ta birbirinden farklı markalı elektrikli küçük ev aletleri uygun fiyatlarla ŞOK'un internet sitesinde satışa sunuldu. Peki ürünlerin fiyatları kaç TL oldu? İşte 31 Mart 2022 ŞOK elektrikli küçük ev aletleri fiyat listesi...

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Mayıs 2021'e ait sonuçları da belli oldu. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı? İşte markalı konut projelerinin Mayıs 2021 verileri...

Dünya jet-seti Türkiye'den ev kiralayacak!

Dünya 'jet-seti'i ev kiralamada Türkiye'yi tercih ederek markalı konut projelerine yöneldi. Projelere en çok talep Rus, Avrupalı, Azeri ve Araplardan geliyor. 

Projeden ev alırken bunlara dikkat edin!

Konut satışlarında yaşanan gelişmeler sonrasında vatandaşlar ev sahibi olmak için yeni projeleri talep ediyor. Markalı konut projelerine ilgi gösteren vatandaşlar diledikleri gibi bir eve sahip olmanın yollarını araştırıyor. Peki projeden ev almak için nelere dikkat edilmeli?

Süleyman Arslanboğa: Ev alacaklar acele etsin!

Markalı konut fiyat endeksi maliyet enflasyonunun altında kaldı. Konut kredi faizlerine gelen indirimin ev almak için uygun bir ortama neden olduğunu söyleyen Ayhan Gültekin İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Süleyman Arslanboğa, yatırımcılardan hızlı karar vermelerini istedi.

1 haftada 14 bin ev satıldı!

Kamu bankaları tarafından başlatılan faiz indirimi konutta bekleyen talebi artırdı. Bir haftada, 35 bin kişi ev almak için harekete geçerken, 14 bin vatandaş ise markalı konutlara akın etti.

Markalı konut projelerinde ödeme avantajları!

Markalı konut projesi üreten firmalar, sundukları imkanlarla ev satın almak isteyen kişilerin beklentilerini karşılıyor.

Gurbetçi Türkiye'den ev bakıyor!

Dövizdeki yükseliş gurbetçilerin rotasını Türkiye’ye çevirdi. Türkiye'den ev bakan gurbetçiler markalı konuta yöneliyor.

60 ay 0 faiz fırsatıyla ev alabileceğiniz 8 proje!

Konut kredisi faiz oranlarının artmasıyla markalı konut projelerinde ödeme kampanyaları artış gösterdi. İşte 60 ay 0 faiz fırsatıyla ev alabileceğiniz 8 proje...

Güneşli'deki markalı 6 konut projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de birçok markalı konut projesi yükseliyor. Son zamanlarda yatırım tercihleri arasında başı çeken Güneşli'den sunucu Evrim Akın'da ev aldı... İşte Güneşli'deki markalı 6 konut projesi...

Markalı konut projelerinde bahar kampanyası!

Markalı konut üreticileri ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. İnşaat şirketleri konut projelerinde 0 faizli, düşük peşinatlı uygun ödeme imkanı sağlıyor. 

Esenyurtta markalı ev Haberi

Esenyurtta markalı ev

Markalı evlerin giderek çoğaldığı Esenyurt, yerli yatırımcının yanı sıra yabancı yatırımcının da radarında. Bölgeye özellikle Araplar'm ilgisi yoğun. Avrupa yakasının nitelikli konut projelerinin yoğun olduğu bölgelerinin başında gelen Esenyurt'ta çoğunlukla yeni evler var. Şehir merkezine göre arsa maliyetlerinin düşük olması nedeniyle Esenyurt'ta ev fiyatları daha cazip. Ayrıca bölgedeki konutlar, site içerisinde güvenlikli ve sosyal imkanları çeşitli. Özellikle 1+1 ve 2+1 daireler de yoğunlukta. 



Metro bölgeye doping yapacak






E-5 Karayolu ve TEM Otoyolu'nun orta noktasında konumlanan Esenyurt'un planlanan metro hattının gelmesiyle daha cazip hale geleceğini söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme Direktörü Zuhal Balsarı, "Esenyurt metrosu tamamlandığında BakırköyTüyap arası 40 dakika sürecek. 2019...