07 / 08 / 2024

ESİAD izmir belediyesi

ESİAD izmir belediyesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi. Başkan Kocaoğlu, Özel İdare mallarının İzmir’de kalması konusunda verdikleri destek için de ESİAD’a ayrıca teşekkür etti.

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

O belediye yüksek maaşla personel alacak! Son başvuru tarihi 28 Temmuz!

Erzincan Çadırkaya Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu alımların düz memur ve tahsildar kadrolarında yapılacağı öğrenildi.

Akıllı şehirler yeni dönemde ön plana çıkacak!

Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ESİAD) Başkanı Mustafa Karabağlı, yeşil dönüşümün 2030 hedefleri doğrultusunda sürdürülebilir kentlerin hayata geçirilmesi için akıllı şehirlerin ön plana çıkacağına dikkat çekti.

Adıyaman Besni Belediyesi'nin arsa tahsisine mahkemeden ikinci ret!

Adıyaman'ın AKP’li Besni Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyon TL'lik arsa tahsisine Adıyaman İdare Mahkemesi'nin ardından Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından da reddedildi.

Adıyaman Besni Belediyesi'ndeki arsa tahsisine mahkemeden dur!

Adıyaman Besni İlçe Belediyesi'ndeki arsa tartışması sonuçlandı. Bir derneğe Kur’an kursu ve hafızlık eğitimi binası inşa edilmesi için bedelsiz verilen arazi için mahkemeden dur kararı geldi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

İzmir’de kentsel dönüşüm adımları atılıyor!

İzmir’de yenilenme adımları umut vermeye başladı. Gültepe’nin yeni imar planları onaylanırken, geçen hafta Bornova Belediyesi kentsel yenileme planını açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bilim Kurulu'ndan AVM açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bilim Kurulu koronavirüs salgınında normalleşme sürecinin ilk adımı olarak 11 Mayıs Pazartesi günü alışveriş merkezlerinin açılması ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Adıyaman'da yeni İmar Kanunu anlatıldı!

7221 sayılı Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Resmi Gazetede yayımlandı. Adıyaman Belediyesi yetkilileri vatandaşları yeni kanundaki değişikliklerle ilgili bilgilendirdi.

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce inşaatına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, yetkililerden bilgiler aldı.

Adıyaman Belediyesi'nden karayollarına yeni lojman!

Adıyaman Belediyesi, yeni Adliye binasının yanında yer alan Karayolları Lojmanının yeri karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan yeni lojmanın inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Adıyaman Çelikhan Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi tarafından Çelikhan'da yapılması planlanan çok amaçlı kültür merkezi inşaatının temeli atıldı.

ESİAD izmir belediyesi Haberi

ESİAD izmir belediyesi


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege Sanayicileri ve İşadamları Derneği'ni (ESİAD) ziyaret etti. Mayıs ayında göreve gelen ESİAD Başkanı Mustafa Güçlü ve Yönetim Kurulu üyeleriyle dernek binasında bir araya gelen Başkan Kocaoğlu, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi. Başkan Kocaoğlu, Özel İdare mallarının İzmir’de kalması konusunda verdikleri destek için de ESİAD’a ayrıca teşekkür etti.


“Özel İdare malları konusunun dışında kalamazdık” diye konuşan Mustafa Güçlü, “Konuyu inceledik ve Başkanlar Kurulu’nu da ortak harekete teşvik edebildik. Böyle bir konuda inisiyatif aldığımız için çok mutluyuz” dedi. Güçlü, “Türkiye kutuplaşmadan muzdarip. Bundan dolayı uzlaşı konusu önem kazanıyor. Biz de pasif değil, aktif uzlaşıdan yanayız” diye konuştu.


Mustafa Güçlü, Büyükşehir Belediyesi'nin projelerini yakından takip ettiklerini ifade ederek, “Yeni Fuar alanına büyük bir para harcadınız. İzmir fuarcılığına...