04 / 05 / 2024

ESK destek primi

ESK destek primi

Et ve Süt Kurumu'nun (ESK), Ramazan ayı boyunca kesimi ve satışı yapılan veya yaptırılan sığır başına yetiştiriciye ödediği 2 bin 500 lira destek primlerinin süresi uzatıldı. Kurum desteği yıl sonuna kadar yapma kararı aldı.

SGK’lı EYT’liler dikkat! 3.753 TL’ye kadar indirim fırsatı!

4A SGK’lı çalışan yurttaşların EYT ile emekli olmaya hak kazanmasının ardından çalışmaya devam etmesi halinde işverene 5 puanlık sosyal güvenlik destek primi verileceği duyurulmuştu. Bu indirim ile alt ve üst seviye için indirim miktarı da netleşti.

Sosyal Güvenlik Destek Primi nedir?

Sosyal Güvenlik Destek Primi nedir, Sosyal güvenlik destek primi kaç lira? şeklindeki sorular sıklıkla sorulmaktadır. İşte Sosyal Güvenlik Destek Primine dair merak edilenler!

Little Caesars 2020 sonuna kadar 10 franchise şube açmayı planlıyor!

Little Caesars, Covid-19 döneminde yatırımcılara ödeme öteleme, destek primi, hammadde alımlarında indirim gibi fırsatlar sundu. Yüzde 80'i franchise olan toplam 85 şubeyle faaliyet gösteren şirket, bu yılın sonuna kadar 10 franchise şube açmayı planlıyor

Konut kredisi borcu biten tüketiciye hayat sigortası primi ödetildi!

Konut kredisi borcu biten tüketiciye hayat sigortası primi ödetildi. Bankanın, sigorta hedeflerini tutturmak için, konut kredisi kullanan ve bu krediyi ödeyen bir vatandaşa, konutun satılmasına rağmen konut kredisi poliçesi yapıldığı belirlendi.

Kentsel dönüşümde kredi türleri ve faiz destek oranları!

Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alabilirim? Kentsel dönüşümde kredi türleri ve faiz destek oranları nelerdir? Kentsel dönüşümde bina sınıfı ve faiz destek oranı nedir? Kentsel dönüşümde hangi krediler veriliyor?... İşte cevaplar...

Embarq Türkiye, Solutions projesinde Kocaeli'ye destek verecek!

7. Çeçeve Programı kapsamında gerçekleşen Solutions projesinde Akdeniz pilot şehri seçilen Kocaeli'ye projenin ortaklarından Embarq Türkiye destek verecek. Barselona'da düzenlenecek çalıştayla başlayacak proje, iki yıl sürecek.

ERA Türkiye’den kadın girişimcilere ayrıcalıklı destek paketleri!

ERA Türkiye, özel hazırladığı paketle ile kadın girişimcilere destek sağlayarak onlara başarılı bir iş hayatının kapılarını açıyor. ERA Türkiye, kadın girişimcilere ayrıcalıklı destek paketleri sunuyor...

Er Yatırım’dan Turizm Karikatürleri Yarışması’na destek!

TUYED ile Anatolia-Turizm Araştırmaları Dergisi’nin işbirliğinde düzenlenen 5. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’na destek olan Er Yatırım, yarışmada finale kalan karikatürlerin yer alacağı karikatür albümünün sponsorluğunu üstlendi.

Beyoğlu Belediyesi'nden doğaya destek olanlara buz pateni keyfi!

Beyoğlu Belediyesi’nin 8 yıldır “Doğaya Destek Sizden, Buz Pateni Biletiniz Bizden” sloganıyla açtığı Buz Pisti bu yıl da hizmete girdi. Buz pisti Hasköy sahilinde kuruldu...

Romanlara yönelik sosyal destek projeleri için 31 milyon 369 bin lira bütçe ayrıldı!

Devlet, Romanlara yönelik sosyal destek projeleri için 2014-2016 yıllan arasında kullanılmak üzere 31 milyon 369 bin lira bütçe ayırdı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, söz konusu projeler için bu yıl 3 milyon 961 bin lira harcayacak.

Metin Şentürk engelli çocuklar için yapılacak binaya destek verecek!

Dünya Engelliler Vakfı (DEV) Başkanı Metin Şentürk, Muğla’nın Bodrum ilçesinde engelli çocuklar adına yapılacak ve 450 bin dolarak mal olacak ek bina projesi için Vali Mustafa Hakan Güvençer'den destek istedi...

En büyük cemevi projesine destek için buluştular!

Geçtiğimiz kasını ayında Halkalı'da temeli atılan İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatına destek olmak için Arenamega'da konser düzenlendi. Programda projeye katkı sağlamak için yüzlerce kişi bir araya geldi...

Nowotel ve İbis Otel'den Kayseri Sakatlar Derneği'ne destek!

Nowotel ve İbis Otel' den Kayseri Sakatlar Derneği'ne destek geldi. Uluslararası Hotel zinciri Accor Grubunun, Kayseri'deki Novotel ve ibis otelleri mavi kapak kampanyasına katkıda bulundu.

ESK destek primi Haberi

ESK destek primi

Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından et piyasasını düzenlemek için Ramazan ayında kesimi ve satımı yapılan/yaptırılan her bir baş sığır başına besiciye verilen 2 bin 500 TL'lik destek 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı.

Et Piyasasının Düzenlenmesine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayınlandı. Buna göre, Ramazan ayını kapsayan 2 Nisan-1 Mayıs dönemine yönelik destekleme uygulamasında değişikliğe gidildi.

Düzenlemedeki "2022 yılı Ramazan ayı için" ibaresi kaldırıldı. Bu düzenlemeyle 2 Nisan'dan itibaren geçerli düzenlemeyle destekleme uygulaması 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı. ESK, yetiştiricilere sığır başına 2 bin 500 lira destek sağlıyor.

BİLGİLERİN DOĞRULUĞUNDAN ESK SORUMLU

Kesimi yapılan hayvanların ve yetiştirici bilgilerinin yer aldığı ıslak imzalı ve onaylı icmal, ESK tarafından hazırlanacak ve Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü’ne (HAYGEM) gönderilecek.  Hazırlanan...