21 / 05 / 2024

eski Cinci Meydanı

eski Cinci Meydanı

1998 yılında Eminönü Belediyesi, eski bir futbol sahası olan Kadırga'daki Cinci Meydanı'na dev bir spor kompleksi inşa edecekmiş. Temeli Başbakan Mesut Yılmaz tarafından atılacak kompleks 150 milyara mal olacakmış.

Eskişehir'deki riskli binalar belirlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirilen Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Eskişehir'de bina stokunun tamamını tarayıp, riskli binaları belirlediklerini belirtti.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Şanlıurfa Kızılay Meydanı’nda eski yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki sıkışıklığı gidermek için Kızılay Meydanı'nda bulunan eski yapıları yıkıyor.

Osmangazi Lisesi yıkılacak, kent meydanı yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Meydan Beşiktaş'a BKM ve Hollandalı fon şirketi talip!

Eski siyasetçi Kadir Şeker'in oğlu Şahin Şeker'in sahibi olduğu Meydan Beşiktaş için Hollanda merkezli bir fon şirketi ve BKM teklif vermeye hazırlanıyor.

Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Cinci Meydanı Şubesi kuruldu!

Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Cinci Meydanı Şubesi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Karaman Aktekke Kent Meydanı için yıkımlara başlandı!

Karaman’da Aktekke Kent Meydanı projesi için iki okul ve eski Diş Hastanesi'nin yıkımına başlandı. elediye Başkanı Ertuğrul, Çalışkan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Malatya Belediyesi'nden eski meydan için yıkım ihalesi!

Malatya eski belediye meydanında yapılması planlanan düzenleme kapsamında, yapıların yıkılması için ihale düzenleniyor. İhalenin yarın gerçekleşeceği açıklandı.

Eskişehir yeni kent meydanına kavuştu!

Büyük Park önünde atıl durumda bulunan ve saman pazarı olarak bilinen alan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilerek modern bir meydana dönüştürüldü.

Murat Kurum'dan Bursa Millet Bahçesi'ne tam not!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, eski stadyum meydanında hayata geçirilecek olan ‘Millet Bahçesi projesi’ hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u bilgilendirdi.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Bursa Millet Bahçesi için start verildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada eski stadyum meydanındaki beton kısımların kaldırılacağını ve yerine Bursa'ya yakışır ‘doğal ortam havasında’ bir Millet Bahçesi oluşturulacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eskişehir'de 21 tesis inşa ettik!

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen partisinin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'e hızlı treni getirdiklerini, bölünmüş yollar yaptıklarını, sağlıkta 5'i hastane olmak üzere toplamda 21 tesis inşa ettiklerini söyledi...

eski Cinci Meydanı Haberi

eski Cinci Meydanı



Eminönü'nde Düşler Tarlası


Eminönü Belediyesi, yıllar önce futbolcuların topla ''ilk tanıştığı'' bir futbol sahası olan Cinci Meydanı'na dev bir spor kompleksi inşa ediyor.


Eminönü Belediyesi, yıllar önce ünlü futbolcuların topla ''ilk tanıştığı'' bir futbol sahası olan Cinci Meydanı'na dev spor kompleksi inşa ediyor.


ŞENOL BAŞTAKAR


    Eğer izlediyseniz, Kevin Costner'ın başrolünü oynadığı ''Düşler Tarlası'' adlı filmde bir çiftçinin şeker kamışı ekili olan arazisini beyzbol sahasına dönüştürmek için kurduğu hayalleri hatırlarsınız... Amerikalı çiftçinin büyük düzü sonunda gerçekleşiyor ve arazisi ünlü beyzbolcuların karşılaşma yaptığı bir sahaya dönüşüyordu. Arazisini beyzbol sahasına dönüştüren çiftçi büyük mutluluk yaşıyordu.


Yine spor alanı olacak


    Eminönü Belediye...