01 / 05 / 2024

eski evi verip yenisini alma

eski evi verip yenisini alma

TURYAP'ın 12 Şubat'ta başlattığı, son yılların en iddialı kampanyalarından 'Eski evi getir, yenisini götür' kampanyasında Başakşehir'deki Misstanbul projesinde 14 konut satıldı.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Putin'in hava savunma sistemi ile korunan kır evi ortaya çıktı!

Rusya Devlet Başkanı Putin ve eski jimnastikçi kız arkadaşı Kabaeva'nın birlikte tatil yaptığı iddia edilen ve hava savunma sistemiyle korunan kır evi ortaya çıktı.

Eski gazeteci ve emekli borsacı Harun Kahraman'dan kiracı tepkisi: Kirayı az verip oturanlar gasp yapıyor! 

Son zamanlarda kiracılar tahliyelerden ve fahiş kiralardan şikayet ederken, ev sahipleri de mülklerinden istedikleri geliri elde edememekten şikayet ediyor.. Eski gazeteci, emekli borsacı Harun Kahraman da X sosyal medya hesabından konuya ilişkin konuştu. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Asuman Krause kiracısıyla davalık oldu! İşte Etiler'deki evi için istediği bedel!

Eski manken ve sunucu Asuman Krause, kiracısıyla davalık oldu! İşte Asuman Krause''nin Etiler'deki evi için istediği kira bedeli...

Kiracı olduğu evi günlük kiralayana 100 bin TL ceza!

Konut kira fiyatlarının yükselmesinin ardından kiracı olduğu evi, başkalarına günlük kiraya verip, kazanç elde edenlere 100 bin lira ceza kesilecek. 

Kirada oturan ve evi kirada olan kişiler beyanname verecek mi?

Kirada oturan ve evi kirada olan kişiler, kira geliri beyannamesi süresinin dolmasına kısa süre kendilerinin de beyanname verip vermeyecekleri konusunda araştırma yapıyor. Peki Gelir Vergisi Kanunu’na göre kirada oturan ve evi kirada olan kişiler beyanname verecek mi? İşte yanıtı…

French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara malikane aldı!

Bir dönem Khloe Kardashian ile aşk yaşayan French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara yeni bir malikane satın aldı. NBA yıldızlarından Paul George'nin eski evi olan mülk, Toskana mimarisiyle modern tarzı birleştiriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Evi’ni onardı!

Atatürk’ün talimatıyla 1936’da hizmete alınan Çubuk Barajı ve Atatürk Evi’nin eski görüntüsünden eser kalmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi mirasa sahip çıktı, 26 yılın çöpünü temizledi ve onardı.

Çengelköy'de 26.2 milyon TL'ye icradan satılık eski eser ev!

İstanbul Anadolu 21. İcra Dairesi Müdürlüğü İstanbul Çengelköy'de restorasyonu yapılmış havuzlu ve müştemilatlı eski eser evi icradan satışa çıkardı. 

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

İstanbul'da ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayının Karaköy'deki evi!

İstanbul Karaköy'deki ofisinin önünde ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in evi ilk defa fotoğraflandı...

Evi eski olana 25 bin TL tadilat desteği!

Devlet tarafından yüzlerce farklı sosyal destek, milyonlarca vatandaşa ödeniyor. Bu desteklerden biri de barınma desteği. Eski, bakımsız ve sağlıksız konutlarda yaşayan muhtaç yurttaşlara evlerinin bakım-onarımı için devlet tarafından 25 bin TL'ye kadar destek veriliyor. 

Konakta ‘Antep Evi’ hayat bulacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin restore ettiği Gazi Konuk Evi yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçilere eski Antep evlerindeki yaşamı yansıtacak.

eski evi verip yenisini alma Haberi

eski evi verip yenisini alma

Kampanya kapsamında Türkiye'nin en yaygın emlak ofis ağına sahip TURYAP'a eski ev, ofis, eşyeri, arsa ve arazini getiren Misstanbul ve Dreamcity'den yeni evi götürebiliyor.

Emlak şirketi TURYAP, ev sahibi olmak isteyenler için yepyeni bir model ortaya koydu. Türkiye'nin neresinde olursa olsun, ister tarla, ister dükkan, ister arsa, ister atadan kalma eski ev, ne tür gayrimenkule sahip olunursa olunsun, isteyenlere yeni konut sahibi olma fırsatı veriliyor. Elinizdeki gayrimenkulü alıp satışa çıkaran TURYAP, gayrimenkulün satılmasının ardından size, İstanbul Başakşehir Misstanbul ve Çerkezköy DreamCity projelerinden ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Satılan gayrimenkulünüzün değeri, almak istediğiniz evi karşılamıyorsa da TURYAP, çeşitli bankalarla yaptığı anlaşmalar doğrultusunda kredi almanız konusunda da yardımcı oluyor. Uygulamanın 2 projeyle sınırlı kalmayacağını söyleyen yetkililer, kısa...