02 / 05 / 2024

eski eyüp

eski eyüp

1942 yılında ağır sanayi bölgesi Eyüp Sİlahtarağa'da deniz kenarında 4 bin metrekare arsa 60 bin liraya satılacakmış. Yine Eyüp'te deniz kenarında bin 140 metrekare başka bir arsa metrekaresi 13 liradan satılacakmış.

Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

İstanbul'un en eski ilçelerinden Eyüpsultan'da yükselen Yeni Eyüp Evleri 7 blok halinde inşa ediliyor. Peki Yeni Eyüp Evleri projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Yeni Eyüp Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

İstanbul'un en eski ilçelerinden Eyüpsultan'da yükselen Yeni Eyüp Evleri lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Projede fiyatlar 561 bin TL'den başlıyor...

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

Eyüp'te 7 okul törenle açıldı!

İSTANBUL Eyüp'te yapımı tamamlanan 7 okulun açılışı törenle yapıldı. Törene Avrupa Birliği Eski Bakanı ve Ak Parti İstanbul 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Volkan Bozkır da katıldı.

Eyüp'teki 7 okul hizmete açıldı!

Eyüp Belediyesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inşası gerçekleştirilen 7 okul AB Eski Bakanı Volkan Bozkır’ın da katıldığı bir törenle açılarak hizmete alındı, törene Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı...

Eyüp Düğmeciler imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce askıya çıkarılan Eyüp İlçesi, Düğmeciler Mahallesi, ( Eski: 25 ) pafta, 184 ada, 49 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıdan iniyor...

Eyüp Düğmeciler imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Eyüp ilçesine bağlı Düğmeciler Mahallesi, ( Eski: 25 ) pafta, 184 ada, 49 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Eyüp Yeşilpınar imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüp ilçesi Yeşilpınar Mahallesi 454 ada 1, 2 ve 5 ( Eski: 3 ) parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Eyüp Beyaz Rezidans Evleri'nde 529 bin TL'ye 3+1!

103 daireden oluşan Beyaz Residence Eyüp projesinde yer alan konutların fiyatları 296 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanılıyor..

Eyüp Vialand ne durumda ! Açılışa son 71 gün!

Eyüp Vialand ne durumda ; proje tam tamına 71 gün sonra 23 Nisan'da açılacak

Mali'de Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor!

Eyüp Belediyesi'nin organizasyonuyla hayırsever vatandaşların yardımıyla Mali'nin başkenti Bamako'da Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor...

Eyüp'te Vakıflar'dan 5 milyon TL'ye öğrenci yurdu yapım ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Eyüp'te yer alan özel öğrenci yurdu yapımını 5 milyon 252 bin 352 TL'den ihaleye çıkardı

eski eyüp Haberi

eski eyüp

ELE GEÇMEYEN FIRSAT-Eyüp'te Silahtarağa'da ağır sanayiye tahsis edilen fabrikalar sahası deniz kenarı 4000 metre, beher metre 15 lira.

Taksim Abdülhak Hamit Cad. No.23 Bozkurt Emlak. Tel: 43532


ELE GEÇMEYEN FIRSAT-Gazi Köprüsü ve Eyüp arasında sanayiye tahsis edilen fabrikalar sahası deniz kenarı 1140 metre 13 lira. 

Taksim Abdülhak Hamit Cad. No.23 Bozkurt Emlak. Tel: 43532


(1942 yılında Reşat Altın -7.2 gram- 33 liraymış.)


Akşam Gazetesi 3 Mart 1942


Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com  ...