02 / 05 / 2024

eski karşıyaka devlet hastanesi yıkım

eski karşıyaka devlet hastanesi yıkım

Eski Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yıkımı tamamlanıyor. Yıkılan binanın yerine Sağlık Bakanlığının bu yıl ki yatırım planı içerisine alınan 150 yataklı modern, konforlu ve dijital alt yapıya sahip yeni hastane geliyor.

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Karşıyaka Devlet Hastanesi inşaat projesine ayrılan ödenek ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yerine yapılacak hastanenin akıbeti TBMM'de!

İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yıkılmasının ardından yerine yapılması planlanan hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yeniden yapım süreci mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yeniden yapımına ilişkin olarak Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a 6 soru sordu..

Karşıyaka Eski Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Eski Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yıkımı tamamlanıyor. Yıkılan binanın yerine Sağlık Bakanlığının bu yıl ki yatırım planı içerisine alınan 150 yataklı modern, konforlu ve dijital alt yapıya sahip yeni hastane geliyor.

Karşıyaka'ya 150 yataklı hastane müjdesi!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yıkılarak 150 yataklı hastane haline getirileceğini açıkladı. Sürekli, "Karşıyaka Devlet Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Karşıyaka ve Çiğli Devlet Hastanelerinin taşınması meclis gündeminde!

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu Karşıyaka ve Çiğli Devlet Hastanelerinin taşınmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu, sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

Karşıyaka ve Göztepe'deki stat sorunu çözüm yolunda!

İzmir Karşıyaka Stadı'nda ise inşaatın devam etmesi için mahkeme kararına karşılık Danıştay'a açılan temyiz davasının sonucu bekleniyor. Eski ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı için de yeni ihale tarihi belirlenecek.

Karşıyaka Tramvayı'nın 2. etap hazırlıkları başladı!

İhale öncesi ve inşaat sürecinde çeşitli revizyonlara uğrayan tramvayın Karşıyaka ayağında ikinci etap çalışmaları başladı. Buna göre Karşıyaka'da tramvay İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB), Ata Sanayi ve Çiğli Devlet Hastanesi'ne uzatılacak.

Karşıyaka Dedebaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm sürüyor!

Adını dede mezarlarından alan Karşıyaka’nın en eski mahallelerinden Dedebaşı, 1950’li yıllarda kenti besleyen sebze meyve bahçeleriyle ünlüydü.

Karşıyaka Devlet Hastanesi kapatılıyor!

İZMİR'in en yoğun nüfusa sahip bölgelerinden birisi durumundaki Karşıyaka'da, 250 yatak kapasiteli devlet hastanesinin, depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle kapatılmasına karar verildi.

eski karşıyaka devlet hastanesi yıkım Haberi

eski karşıyaka devlet hastanesi yıkım


Eski Karşıyaka Devlet Hastanesi, mevcut sağlık hizmetini karşılayamaması ve binanın depreme dayanıksız olması nedeniyle 2016 Mayıs ayında yeni açılan 517 yataklı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne taşınmıştı. Eski hastanenin yıkımına başlandı. Bakanlığın yatırım planına alınmasıyla yerine yapılacak olan yeni hastanenin proje çalışmalarına hız verildi. Yıkım çalışmalarına devam edilen Karşıyaka Devlet Hastanesi hakkında bilgi veren Kuzey Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu, "Hedefimiz 2018 yılı sonuna kadar yeni hastanemizde tıbbi hizmetlere başlamaktır. Asıl amacımız ise Karşıyaka halkını biran önce nitelikli sağlık hizmetiyle buluşturmaktır. Çiğli ve Bornova'da olduğu gibi, Karşıyaka'da da Karşıyaka halkına yakışacak 150 yatak kapasiteli modern ve dijital alt yapıya sahip hastanemizi Sağlık Bakanlığımızın destekleriyle en kısa sürede hayata geçireceğiz. Hem eski hastanenin yıkımı esnasında hem de yeni hastanenin...