06 / 05 / 2024

Eski küçük Sanayi kentsel dönüşüm

Eski küçük Sanayi kentsel dönüşüm

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Eski Küçük Sanayi Yenileme Alanının “Blok nizam 6 kat konut alanı” fonksiyonu ile projelendirilip inşaatını yaptıracak. İhaleye konu işin tahmini bedeli 16 milyon 67 bin 500 TL olarak belirlendi.

Eskişehir Küçük Sanayi'deki dönüşüm toplantısı yarın!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, uzun bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” düzenlenen tanıtım toplantısı ile masaya yatırılacak. Toplantı yarın Saat 14:00'da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi'nde zemin etüdü çalışmaların başladı. Küçük Sanayi Sitesi'nde çalışmalar, 64 hektarlık alanı kapsıyor. Projede kapsamında bulunan tüm yapıların yıkılarak bölgenin modern bir bölge olması hedefleniyor.

Çanakkale Eski Küçük Sanayi Alanı'nın yıkımına esnaflardan tepki!

Çanakkale Eski Küçük Sanayi Alanı Yenileme Projesi kapsamında iş yerleri yıkılan esnaflar kendilerine yer gösterilmediği ve zaman tanınmadığını öne sürerek duruma tepki gösterdi.

Çanakkale Eski Küçük Sanayi kentsel yenileme ihalesi 4 Mayıs'ta!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Eski Küçük Sanayi Yenileme Alanının “Blok nizam 6 kat konut alanı” fonksiyonu ile projelendirilip inşaatını yaptıracak. İhaleye konu işin tahmini bedeli 16 milyon 67 bin 500 TL olarak belirlendi.

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi için Bakanlık'la görüşüldü!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, göreve gelmelerinin üzerinden geçen 2 yılı değerlendirdi. Kurt, yılan hikayesine dönen Küçük sanayi sitesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı ile görüştüğünü ve taleplerini ilettiğini aktardı.

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi'nde sona gelindi!

Yıllardır kangren haline gelen Küçük Sanayi Sitesi dükkanlarının akıbetinde son aşamaya gelindi. Önceki gün Bolu TSO toplantı salonunda TOKİ'den gelen yetkililer kurguladıkları projeyi esnafla paylaştı.

Eskişehir Küçük Sanayi imar planı yeniden Meclis'e sunuldu!

Şubat ayı meclis toplantısında karara bağlanmayan ve oy çokluğuyla rededilen Eskişehir küçük sanayi sitesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesine ilişkin 1/5000'lik plan yeniden meclise sunuldu. Madde oy çokluğuyla komisyona havale edildi.

Nazım Dölekçekiç, Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasını eleştirdi!

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Nazım Dölekçekiç yaptığı basın açıklamasında gündemi değerlendirdi. Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınması konusuna dikkat çeken Dölekçekiç, "Olan, Eskişehir Halkı'na olmaktadır" dedi.

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesi Dönüşüm Projesi sürüyor!

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşümü ile ilgili bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların yüzde 40'ının tamamlandığı, daha da hızlandırılacağı ifade edildi.

Es Dizayn Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Dizayn Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şerife Öztürk tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Sarıyer, Huzur Mahallesi, Menderes Caddesi, Eski Oto Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Düzce Küçük Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Düzce Belediyesi tarafından 'eski sanayi çarşısı' olarak adlandırılan Uzunmustafa ve ve Kültür mahallelerinin D-100 karayolunun güney kısmında bulunan alanda uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm için Küçük Sanayi Sitesi tarafından da çalışmalar yapılıyor.

Düzce Küçük Sanayi Sitesi dönüşüm çalışmaları yapıyor!

Düzce Belediyesi tarafından eski sanayi çarşısı olarak adlandırılan Uzunmustafa ve Kültür Mahallelerinin D-100 karayolunun güney kısmında bulunan alanda uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm için Küçük Sanayi Sitesi tarafından da çalışmalar yapılıyor.

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi cazibe merkezi olacak!

CHP milletvekili aday adayı Volkan Kılıç, Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Küçük sanayi siteleri ve kooperatiflerin Eskişehir'in ekonomisinde önemli bir rol oynadığını ifade eden Volkan Kılıç, sanayi esnafının sorunlarıyla yakından ilgilendiğini

Eski küçük Sanayi kentsel dönüşüm Haberi

Eski küçük Sanayi kentsel dönüşüm

ESKİ KÜÇÜK SANAYİ YENİLEME ALANININ “BLOK NİZAM 6 KAT KONUT ALANI” FONKSİYONU İLE PROJELENDİRİLİP İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR

Çanakkale Belediye Başkanlığından:

1 - Mülkiyeti Belediyemize ve Belediye ile sözleşme ortaklığı bulunan diğer mülkiyet sahiplerine ait olan, İlimiz Arslanca Mahallesi, H16C 14A 2A Pafta, 1366 Ada, 7 nolu parselinde kayıtlı 3.957,24 metrekare miktarında Alana sahip arsanın üzerinde mevcut imar durumuna ve Avan Projesine uygun olarak Eski Küçük Sanayi Yenileme Alanının “Blok nizam 6 kat Konut Alanı” fonksiyonu ile projelendirilmesi, üretilen projeye uygun olarak “Blok nizam 6 kat Konut Alanı” inşaatının aşağıdaki şartlar dahilinde yapılması işi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile ihale edilecektir.

2 - İhale 04/05/2016 tarihinde, Çarşamba günü Saat 13:30’da Çanakkale Belediyesi Meclis Salonu/ÇANAKKALE adresinde, Belediye Encümeni...