30 / 04 / 2024

eski levent

eski levent

1947 yılında konut buhranının önüne geçmek için Belediye ile Emlak Kredi Bankası arasında kurulan Emlak Şirketi, Mecidiyeköy'de 25 bin ile 37 bin 500 bin lira arasında satılacak 42 adet ev inşa edecekmiş.

1957 yılında Levent'te oto tamircileri çarşısı kurulacakmış!

1957 yılında Levent'te, muazzam bir oto tamircileri çarşısı kurulacakmış. 400 dükkan, 400 ev, 5 blok apartman, bir cami, 100 malul gazi evini içinde barındıracak olan çarşı, 50 milyon liraya mal olacakmış.

1936 yılında Zincirlikuyu'da Golf Kulübü olarak kullanılan 252 bin 800 metrekare arazi 400 liraya kiraya verilecekmiş!

1936 yılında Zincirlikuyu'da Levent Çiftliği bahçesine ait Büyükdere ve Balta Limanı caddesi arasında yer alan 252 bin 800 metrekare arazi senelik 400 liraya kiraya verilecekmiş.

Haluk Ulusoy'un Levent'teki villası icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un İstanbul Levent’teki villası 25 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Ankara Şereflikoçhisar'daki eski hastane binası TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Şereflikoçhisar'da bulunan eski devlet hastanesi binasının akıbeti ile ilgili olarak 3 soru hazırladı..

Eski binalarda enerjiden 2 milyar dolar tasarruf edilebilir!

Danfoss Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Levent Taşkın: "Türkiye'deki eski binaların hepsinde akıllı ve enerji verimliliği yüksek ısıtma-soğutma sistemleri kullanılsa yılda 2 milyar dolar tasarruf edilecek." dedi.

CHP'nin Levent'teki binası icralık oldu!

Levent'teki İl Başkanlığı binasının mülk sahibi YKM'nin eski sahipleri Ağralı ailesi, 1 milyon 48 bin liralık kira borcu ödenmeyince partinin genel merkezi hakkında haciz işlemi başlattı.

Büyükşehir Levent'teki villa sorunlarına el koydu!

İstanbul'un en lüks semtlerinden Levent'in eski sakinleri ile işyerlerindeki sakinler arasındaki gerilime Büyükşehir Belediyesi el koydu.

Levent'in imar planlarına yeni düzenleme!

Levent'in eski sakinleri ile işyerleri arasındaki gerilime Büyükşehir Belediyesi el koydu. Çarşıdaki cephe binalar ofis ve dükkân olacak, arka sokaklar konut olarak kalabilecek.

TOKİ'den konut alan vekil ve eski başkan konutları iade etti!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ateş, Çemişgezek Belediyesi eski Başkanı Metin Levent Yıldız ile bazı işadamları, bu konutları iade etmek için TOKİ’ye yazılı başvuruda bulundu.

Hüseyin Özdilek: 4. Levent'te otel, AVM, iş merkezi yapıyoruz!

Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek: İlk konut projemiz Eskişehir Loft'tan sonra devam eden İstanbul yatırımımız var. 4. Levent'te otel, alışveriş, iş merkezi yapıyoruz

Home Store’nin eski sahibi Levent Penso ve oğluna taksirli iflas suçundan dava açıldı!

İşadamı Levent Penso ve oğlu için iflas ettikleri şirketlerini zamanında ibraz etmemekten dava açıldı

Zorlu Levent projesiyle ilgili tüm detaylar! Ön talep toplanıyor!

Zorlu Levent Zorlu Gayrimenkul'ün Zorlu Center'dan sonraki projesi. Zorlu Levent, Büyükdere Caddesi'nde eski Deva Holding binasının bulunduğu arazide inşa ediliyor

Levent Projesi'nin iç dekorasyonunu Adam D.Tihany yapacak!

Eriapartnersın Büyükdere Caddesinde eski Renault Mais arazisi üzerinde planladığı ve projesi Foster+Partners tarafından gerçekleştirilen Levent Projesinin iç tasarımını, 'ağırlama mekanları' nın usta tasarımcısı Adam D. Tihany gerçekleştirecek

Levent'teki eski HSBC binası 7 yıldızlı otel olacak!

8  yıl önce bombalı saldırı sonucu harabeye dönen Levent'teki eski HSBC Bank genel müdürlük binası İstanbul'un 7 yıldızlı ilk oteli The İstanbul Edition Oteli'ne dönüştü

Levent Loft Bahçe'de metrekaresi 5 bin dolara!

Eski fabrika ve depo binalarının yaşam mekanına dönüşüm projesi olan œloft konseptinin Türkiye"deki ilk ve tek örneği olan Levent Loft"dur...

eski levent Haberi

eski levent

 


Mecidiyeköy'de 42 evin inşasına 20 Nisan'da başlanıyor


     Belediye ile Emlak Kredi Bankası arasında kurulan şirket tarafından Mecidiyeköy'de yapılacak evlere ait proje ve maketler dün Vilayet, Belediye erkanı, Umumi Meclis azaları ve gazetecilere gösterilmiştir. Toplantıda Vali ve Belediye Başkanı Dr. B. Lütfi Kırdar da hazır bulunmuş ve banka müdürü B. Nizameddin tarafından izahat verilmiştir. 

     Evlerin yapılacağı saha, Mecidiyeköy tramvay durağına yakındır ve asfalt cadde üstündedir. 54 binanın sığacağı bu sahaya bu yıl 42 bina yapılacaktır. İnşaata 20 Nisan'da başlanacaktır. Arsa fiyatı da dahil olduğu halde bu binalardan beş odalıları 25.000 liraya, 6-7 odalıları da 32.000 liraya satılacaktır....