16 / 05 / 2024

eski milletvekili İlhan Kesici

eski milletvekili İlhan Kesici

Perpa Kooperatifi ve Perpa Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü’nün annesi Hacı Latife Yümlü vefat etti. Bugün de Perpa Kooperatifleri Yönetim Kurulu ve Kooperatif Üyeleri taziye mesajı yayınladı...

TOKİ Eskişehir mağdurlarından açıklama: Yüzde 1 KDV ile 0,49 faizli sabit ödeme hakkımızı geri istiyoruz!

TOKİ Eskişehir mağdurları ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'den konut teslimlerinde ve ödemelerde yaşanan sorunlarla ilgili son dakika açıklamaları geldi. İşte o açıklamalar...

Eskişehir TOKİ'de KDV yüzde 10'a, taksitler 894 TL'den 8 bin TL'ye çıktı! 'Mağduriyet çözülsün' talebi geldi!

2019 Aralık'ta Eskişehir'de 2 bin 450 konut için kura çekilişi yapıldı. TOKİ 100 bin konut projesi kapsamında hayata geçirilecek projede, ödeme koşulları değiştirildi. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, bu durumun düzeltilmesi gerektiğini açıkladı. 

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

İzmir Çeşme’de bulunan 'Clup Familia Çeşme'nin icradan satılacağı öğrenildi. Muhafazakâr konsepte sahip otel için 236 milyon liralık fiyat biçildi. AK Parti eski Milletvekili Reşat Petek’in de ağabeyi olan Av. Şemseddin Petek’e ait otelin icradan satış ihalesi kasım ayının sonunda yapılacak.

Eski Akhisar tren garı binasının akıbeti TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, eski Akhisar Tren Garı binasının akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Hasan Çetinkaya vefat etti!

İnşaat mühendisi ve Erzincan eski Milletvekili Hasan Çetinkaya hayatını kaybetti. Merhum Çetinkaya için TBMM'de cenaze töreni yapıldı. 

Eskişehir Millet Bahçesi'nde sona geliniyor!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, "Türk Dünyası Kültür Ajansı olarak stadyum yerine yapılaşmaya açmadan büyük bir rekreasyon alanı millet bahçesi yapacağımızı 2014 yılında söylediğimizde pek inandırıcı gelmemişti ama bugün eser ortaya çıkıyor" dedi. 

TOGO Kulelerinde çalışan personeller işten çıkarıldı mı? 

Ankara Ticaret Odası eski Başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün'ün TOGO kulelerinde çalışan personelinin işine son verdiği iddia edildi.

Çekmeköy'deki belediye arazisine kültür merkezi yapılacak! 

Çekmeköy Belediyesi'ne ait arsada villa ve AVM yapılacağı ileri sürülmüştü. Eski milletvekili Nusret Bayraktar, konuya ilişkin açıklama yaptı. Bayraktar, araziye kültür merkezi inşa edileceğini belirtti...

İstanbul depreminin maliyeti 50 milyar doları geçer!

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, İstanbul depreminde milli gelirin yüzde 10 küçüleceğini dile getirerek, “Sanayi tek bölgeye toplanmasın dedik, dinlemediler. Deprem güçlü bir bakanlık bünyesine alınmalı” dedi.

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

TOGO Kuleleri davasında kritik talep!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, suların durulmadığı TOGO Kuleleri ile ilgili iddialar konusunda açılan soruşturmada, CHP eski Milletvekili Sinan Aygün'ün HTS kayıtlarının istenmesi talebinde bulunacak.

Mansur Yavaş'tan Sinan Aygün'e 2 ayrı tazminat davası!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP eski milletvekili Sinan Aygün'e iki ayrı tazminat davası açtı.

eski milletvekili İlhan Kesici Haberi

eski milletvekili İlhan Kesici

Perpa Kooperatifi ve Perpa Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü’nün annesi Hacı Latife Yümlü (103) vefat etti. Merhume Yümlü, 9 Ağustos Cumartesi günü 103 yaşında İstanbul’da vefat etti. Bugün de Perpa Kooperatifleri Yönetim Kurulu ve Kooperatif Üyeleri taziye mesajı yayınladı...


Merhume Hacı Latife Yümlü, 10 Ağustos Pazar günü Şişli Camiinde kılınan öğlen namazını müteakip Topkapı Çamlık Mezarlığında aile kabristanına defnedildi. Annesini kaybeden Mithat Yümlü’yü bu acı gününde Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Süzer, başkanvekili, Dursun Topçu, eski milletvekili İlhan Kesici, İTO Başkanı İbrahim Çağlar, İTO Meclis Başkanı Şekip Azdağül, İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyeleri, Marmara Grubu başkanı Akkan Suver, bürokratlar, siyasetçiler, Perpa esnaf ve çalışanları ve yakınları yalnız...