07 / 07 / 2024

eski pangaltı mahallesi

eski pangaltı mahallesi

1939 yılında Kasımpaşa'da Hacıhüsrev Mahallesi'nde iki katlı, yedi odalı bir ev 200 liraya sekiz sene taksitle satılacakmış. 1939 yılında bir altın 15 liraymış ve yılda iki altın karşılığında yedi odalı bir eve sahip olunabiliyormuş.

1941 yılında Taksim'deki eski mezarlık arsaları satılık!

1941 yılında Pangaltı Mahallesi'nin Şehit Muhtar Sokağı'nda yer alan eski mezarlık arsaları belediye tarafından satılığa çıkarılmış.

Eski Habipler ve Malkoçoğlu Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi, 6164 Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alan ile Malkoçoğlu Mahallesi Muhtelif Parselleri Kapsayan Alana İlişkin Askı İtirazları Kapsamında Hazırlanan 1/5000 NİP Ve 1/1000 UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultangazi rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi 6164 Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alan İle Malkoçoğlu Mahallesi Muhtelif Parselleri Kapsayan Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ümraniye Site Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Site (Eski Çakmak) Mahallesi Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sarıyer Derbent Mahallesi için hazırlanan imar planları değiştirildi!

İstanbul’un en eski gecekondu mahallesi Sarıyer Derbent için 2019'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan imar planları, İSKİ’nin itirazı sonrası değiştirildi. Mahallede planlanan 192 bin metrekarelik konut alanı 189 bin metrekareye indirildi.

Eskişehir'de tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılıyor!

Eskişehir'de kent içi ulaşımda önemli bir yeri bulunan tramvay hatlarında yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılacak.

Malatya'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Malatya İli, Battalgazi İlçesi, Eski Malatya Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Yozgat'ta 4.1 milyon TL'ye satılık konut arsası!

Yozgat Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Eskişehir Mahallesi 2. Mıntıka Köyündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 15 Ocak'ta yapılacak...

Şehitkamil Eskişarkaya Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Eskişarkaya Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin inşaatını tamamladı.

Sultangazi Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Sultangazi Belediyesi, Eski Habipler Mahallesi'nde yer alan 908 metrekare büyüklüğündeki arsa ihale ile satılıyor..

Eskişehir Huzurum Mahallesi'nde TOKİ krizi!

Eskişehir Odunpazarı Huzurum Mahallesi'nde TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlar Karapınar Gecekondu Önleme Bölgesi Projesi kapsamında zorluk çekiyor. TOKİ’nin ilk etabında mahalleye giren iş makineleri nedeniyle birçok evin yıkıldığı iddia edildi.

Sakarya'daki eski yapılar restore edilecek!

Karaosman Mahallesi’nden gelen heyetle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sakarya'daki eski yapıların restore edileceğini söyledi.

Şişli'de inşaat iskelesinden düşen işçi öldü!

Şişli Pangaltı Mahallesi Halaskargazi Caddesi'ndeki bir inşaatta kalfa olarak çalışan Ahmet Ayabe, 8'inci kattaki iskeleden henüz bilinmeyen nedenle düştü. Ayabe'nin cenazesi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

eski pangaltı mahallesi Haberi

eski pangaltı mahallesi

Emniyet Sandığı İlanları

Yüzde 5 faizli ve sekiz sene taksitli emlak satışı...


     Semti                                                  Cinsi                 Muhammen 

                                                                                        kıymeti

Kasımpaşa'da Hacıhüsrev Mahal-      İki katta yedi odalı

lesi'nde Camiarkası Büyükyokuş      ahşap bir evin tamamı.   200

yeni Büyükyokuş Sokak'ta es-

ki 18 yeni 19 (No.taj) Nolu 19


Beyoğlu'nda eski...