30 / 04 / 2024

Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi yıkımları

Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi yıkımları

Boğazlıyan Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen " Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi " çerçevesinde metruk binaların yıkımı için tören düzenlendi.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Moskova'daki 7 eski sanayi sitesi alanında konut inşa edilecek!

İnşaatlar için boş arsa sıkıntısı yaşanan Moskova’da eski sanayi sitelerinin arazilerinde yeni projelere hayata geçiriliyor. Grayoronovo, Zyuzino, Kaşirskoye Şosse, Beskundikovo, Kuntsevo, Korovino ve Teplıy Stan isimli sanayi sitelerinde toplam 1,5 milyon metrekare büyüklükte yeni konut yapılacak.

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımlara hız verdi.

Gölcük eski sanayi çarşısı esnafı Yeni Sanayi Sitesi’ne taşındı!

Gölcük Hisareyn Karaköprü Mahallesi'nde inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi’nin tamamlanmasıyla birlikte eski sanayi sitesi esnafı yeni yerlerine taşındı.

Gölcük eski sanayi sitesindeki dükkanlar yıkılıyor!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'ni tamamlayan Gölcük Belediyesi, eski sanayi sitesindeki dükkanların yıkımını sürdürüyor.

Mehmet Ellibeş'ten Gölcük eski sanayi sitesi açıklaması!

Gölcük'teki eski sanayi sitesi ile ilgili konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Kısa bir süre içerisinde eski sanayimiz boşaldığında ilk kazmamızı vuracağız” dedi. 

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa’da “Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 120 iş yeri, 34 dükkân ve 58 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

Düzce Eski Sanayi Sitesi el birliğiyle dönüşecek!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Eski Sanayi Sitesi esnafı ile Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında konuştu. Keleş “Dönüşümü el birliği ile özellikle esnaf kardeşlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Kahramanmaraş Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çıkmazı!

Kahramanmaraş Eski Sanayi sitesinde Kentsel Dönüşüm kararının ardından aradan 4 yıl geçmesine karşın hiçbir işlem yapılmadı. Esnafların bir kısmı kentsel dönüşüm kararının acilen uygulanmasını isterken bir kısmı ise kentsel dönüşüm yapılmadan sitenin olduğu gibi kalmasını istiyor.

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi'nde zemin etüdü çalışmaların başladı. Küçük Sanayi Sitesi'nde çalışmalar, 64 hektarlık alanı kapsıyor. Projede kapsamında bulunan tüm yapıların yıkılarak bölgenin modern bir bölge olması hedefleniyor.

Yozgat Eski Sanayi Sitesi'nde konutlar yükseliyor!

Yozgat Eski Sanayi Sitesi'nde TOKİ konutları yükseliyor. Rahatsızlık veren Yozgat Eski Sanayi Sitesinde başlatılan kentsel dönüşüm ile birlikte konutlar birbir yükselmeye başladı.

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nin yıkımı ne zaman tamamlanacak?

ŞUTSO Başkanvekili Kadir Kılıçoğlu, Kentsel dönüşüm ve gelişim proje ihalesi 30 Mart 2015'te yapılan ve bugüne kadar yıkımı tamamlanamayan Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nin görüntü kirliliğine neden olduğunu söyledi.

Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi yıkımları Haberi

Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi yıkımları

Boğazlıyan Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen "Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi" çerçevesinde metruk binaların yıkımı için tören düzenlendi.



Belediye Başkanı Hamdi Erdal, burada yaptığı konuşmada, vatandaşlara verdikleri sözleri yerine getirmeye çalıştıkları söyledi.


Boğazlıyan eski sanayi sitesinin yıllardır mezbelelikten kurtarılamadığını belirten Başkan Erdal, "Bugün Boğazlıyan için tarihi günlerden birisi. Artık ismi toplum ahlakına yakışmayan ve bir çok kötü alışkanlıklarla anılan eski sanayi sitesinde ilk yıkım işini başlattık. Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi sosyal tesisleriyle, modern binalarıyla, park, konut ve iş yerleri gibi bir çok yapıyla Boğazlıyan vitrinine önemli katkı ve destek sağlayacak" diye konuştu.


Eski sanayi sitesinde iş yeri ve arsası bulunan vatandaşların büyük oranda yeni projeye destek verdiğini dile getiren Erdal, "Projeye destek veren vatandaşlarımızın...