01 / 05 / 2024

eski tramvay şirketi

eski tramvay şirketi

1934 yılının Şehir Meclisi'nin kasım toplantısında Şişli - Mecidiyeköy tramvay hattının Zincirlikuyu'ya kadar uzatılmasına karar verilmiş. Belediye Başkanlığı da tramvay şirketinden hattın Zincirlikuyu'ya uzatılmasını istemiş.

Minal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Minal Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nadir Esen ve Neslihan Güldal Eskiçakıt ortaklığında kuruldu.

Doğuş Ramatçılık Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Ramatçılık Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Eski, Melike Batukan ve Özlem Ünsal ortaklığında kuruldu.

Almanya 10 milyar euroluk iflas desteği açıkladı! O şirketi kurtarma kararı aldı

Alman hükümeti, Rus enerji şirketi Gazprom'un ülkedeki eski iştiraki Gazprom Germania'nın (Gazprom Almanya) uzun vadeli kamu yönetimine geçirileceğini ve iflasını önlemek için 10 milyar avroya kadar kamu kurtarma paketi sağlanacağını bildirdi.

Eski Elektrik İnşaat Mekanik Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eski Elektrik İnşaat Mekanik Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gökduman ve Eser Enginar ortaklığında kuruldu.

Eskişehir Alpu için acele kamulaştırma kararı!

Eskişehir ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi oldu!

Eski ünvanı Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi olan  Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi olarak değişitirildi.

Eskişehir Kumlubey tramvay hattı açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa Mahallelerini kent merkezi ve Şehir Hastanesi’ne bağlayan Kumlubel hattı hizmete açıldı. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattının ihalesi iptal edildi!

MET-GÜN’ün patronu Metin Güneş’e ait EZE İnşaat Anonim Şirketi’nin aldığı “Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı yapım işi” ihalesi iptal edildi.

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Eski Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eski Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öztopal tarafından kuruldu.

Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Eskişehir ili Tepebaşı ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eskişehir'de tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılıyor!

Eskişehir'de kent içi ulaşımda önemli bir yeri bulunan tramvay hatlarında yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılacak.

Edis’e 1 milyon TL’lik haciz kararı!

Ünlü şarkıcı Edis'e eski menajerlik şirketi nedeniyle dava açtı. Üç kere mahkemeye başvuran Bon Prodüksiyon Yapım, şarkıcı ve babası ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

eski tramvay şirketi Haberi

eski tramvay şirketi



Yeni tramvay hattı


Zincirlikuyu'ya kadar uzatılması istenecek


    Şehir Meclisi Teşrinisani toplantısında Şişli - Mecidiyeköy tramvayının Zincirlikuyu'ya kadar uzatılmasının teminine kadar vermişti. Meclis'in bu kararı üzerine belediye reisliği tramvay şirketi nezdinde teşebbüsatta bulunmuş, hattın bu noktaya kadar götürülmesini istemişti. Şirket, henüz belediyeye cevap vermemiştir. 

    Diğer taraftan haber aldığımıza göre tramvay şirketi yeni hatlar inşası yahut mevcut yolların uzatılması isteklerine şimdilik müspet cevap vermek fikrinde değildir. Tramvay şirketi, evvelce tatbik edilen mukavelenin feshi dolayısıyla devlet şurasında dava açtığından vekaletle başlayacak olan müzakere neticesinde ne gibi taahhütlere girişeceği henüz belli olmadığını ileri sürmekte ve imtiyaz haricinde tekliflere yanaşmamaktadır.

    Maamafih...