06 / 05 / 2024

eski Tüpgeçit Projesi

eski Tüpgeçit Projesi

1990 yılında Topkapı ile 4. Levent'i birbirine bağlayacak, 1 milyar dolara mal olacak İstanbul Metrosu ve Kocamustafapaşa ile Söğütlüçeşme arasında yapılacak, 700 milyon dolara mal olacak Tüpgeçit Projesi ihaleye çıkarılacakmış.

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

TOKİ Eskişehir Seyitgazi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Seyitgazi  2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Seyitgazi'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Seyitgazi'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Seyitgazi  sosyal konut projesi...

TOKİ Eskişehir Mahmudiye 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Mahmudiye 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Mahmudiye'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Mahmudiye'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Mahmudiye sosyal konut projesi...

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Han'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Han'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Han sosyal konut projesi...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar?

5 soruda TOKİ Eskişehir Sosyal Konut Projesi 2022! Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Eskişehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Balkanlar'ın en eski Türk camisi restore edildi!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 1394'te Bulgaristan Hasköy'de hayata geçirilen ve Balkanlar'ın en eski Türk camisi olan Eski Cami'yi restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açtı.

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesi nerede? TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesi konut fiyatları ne kadar? TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi nerede? TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi konut fiyatları ne kadar? TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi kurası ne zaman çekilecek?

Ankara'ya tüp geçit projesi geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bölgede hayata geçecek projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tuna, Etimesgut'ta tüp geçit projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Eskişehir Tepebaşı TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor. 

eski Tüpgeçit Projesi Haberi

eski Tüpgeçit Projesi



Metro ve Boğaz Demiryolu Projesi, gelecek ay ihaleye çıkarılıyor


İstanbul'a 'tüpgeçit' müjdesi


Nurettin Sözen, İETT otobüslerinde tek, çift bilet kargaşanın giderileceğini söyledi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen dün düzenlediği basın toplantısında İstanbul Metrosu ve Boğaz tüpgeçit projelerinin Mart ayında ihaleye çıkarılacağını açıkladı.


İlk safhada Topkapı ile 4. Levent'i birbirine bağlayacak 16 kilometrelik metro hattı, 60 bin yolcu taşıma kapasitesine sahip olacak. Kocamustafapaşa ile Söğütlüçeşme arasında yapılacak Boğaz Demiryolu Projesi de 60 bin yolcu taşıma kapasiteli olarak gerçekleştirilecek.


SADIK ÖZCAN


   İSTANBUL - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen, dün düzenlediği basın toplantısında İstanbul Metrosu ile Boğaz Demiryolu Tüpgeçit projelerinin Mart ayında...