05 / 05 / 2024

Eskişehir ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ne zaman tamamlanacak

Eskişehir ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ne zaman tamamlanacak

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) bünyesinde Eskişehir, Bursa, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ile Bilecik'ten gelecek hastalara hizmet verecek Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, 2018 yılında tamamlanacak.

TOKİ Eskişehir mağdurlarından açıklama: Yüzde 1 KDV ile 0,49 faizli sabit ödeme hakkımızı geri istiyoruz!

TOKİ Eskişehir mağdurları ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'den konut teslimlerinde ve ödemelerde yaşanan sorunlarla ilgili son dakika açıklamaları geldi. İşte o açıklamalar...

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Eskişehir'de 562 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! Vakıflar tek tek duyurdu! 

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Eskişehir ili, Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde yer alan 562 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. Peki Eskişehir'deki gayrimenkuller için kiralama ihalesi ne zaman yapılacak? 

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirimde! 25 Aralık fiyat listesi...

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirime girdi. Peki Sonicare ağız ve diş bakım ürünlerinin fiyatları ne kafar, kaç TL? İşte 25 Aralık fiyat listesi...

Eskişehir'de 9.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Eskişehir 6. İcra Dairesi, Odunpazarı İlçesi Yassıhöyük Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 242 bin 840 TL olarak belirlendi.

Eskişehir Avlakkaya Vadisi Doğal Sit Alanı koruma altında!

Eskişehir İli, Mihalgazi ve Tepebaşı İlçeleri'nde bulunan Avlakkaya Vadisi potansiyel doğal sit alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 72 bin 101 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi'nin temeli atıldı!

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi (ETİM) binasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Eskişehir Kızılyer’de tapular dağıtıldı!

Eskişehir Kızılyer’de uzun yıllar devam eden imar mağduriyeti, Kazım Kurt öncülüğündeki Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmaları ile sona erdi.

Eskişehir Fuar ve Kongre merkezi 11 Aralık'ta açılıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, "ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi'nin, 11 Aralık'ta hizmete açılacağını duyurdu...

Eskişehir ve Manisa Şehir Hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak!

Kamu özel iş birliği modeli ile yapımı tamamlanan Eskişehir ve Manisa şehir hastaneleri 30 Ekim'de hizmete açılacak. 

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, geçtiğimiz yıl hizmete açılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi’nden sonra bu kezde 25 ünite kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Torbalı'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yıkılan Torbalı Devlet Hastanesi'nin yerine ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor. AK Parti İzmir Milletvekili Kaya ile Torbalı Belediye Başkanı Görmez şantiye alanını gezdi...

Eskişehir ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ne zaman tamamlanacak Haberi

Eskişehir ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ne zaman tamamlanacak

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) bünyesinde Eskişehir, Bursa, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ile Bilecik'ten gelecek hastalara hizmet verecek Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, 2018 yılında tamamlanacak.


ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastane inşaatının geçen yılın ağustos ayında başladığını anımsatarak, 2018 yılına girmeden 6 katlı, 20 bin metrekare kapalı alana sahip, hastanenin inşaatının biteceğini söyledi.


Ankara ve İstanbul'dan sonra Türkiye'nin en büyük ağız ve diş sağlığı hastanesinin Eskişehir'de olacağını ifade eden Gönen, şöyle konuştu:


"Yaklaşık 3 milyon kişilik nüfusu hitap eden bir hastane inşa ediyoruz. Bursa, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Bilecik ve Eskişehir'e hizmet edecek hastanemizin 242 ünitelik tedavi birimi olacak. Bu hastanenin inşasına 2008 yılında eski rektörlük binasının dönüştürülmesiyle başladık. Şu andan 55 ünitelik kapasitemizi 242'ye çıkartacağız. Bugün Eskişehir'de yılda...