06 / 05 / 2024

eskişehir Ay Lounge konutları

eskişehir Ay Lounge konutları

Eskişehir'in en değerli, elit ve yüksek prim yapan lokasyonunda yükselen Ay Lounge projesi yeni nesil bir yaşam merkezi sunmayı amaçlıyor.

Eskişehir’in imar sorunları mercek altında! 1.500 adet sosyal konut projesi yapılacak!

Eskişehir’de hayata geçirmeyi planladığı çalışmalar hakkında açıklama yapan ve bilgi veren CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, şehirdeki imar sorunun çözmekte kararlı olduklarını özellikte belirtti. 

Eskişehir’de simide bir yılda yüzde 80 zam geldi!

Eskişehir’de simide zam geldi. Ocak ayında 5 TL'den satılan simit 2023 yılı bitmeden yüzde 80 zamlanmış oldu. Peki, Eskişehir’de simit ne kadar oldu? İşte detaylar...

Eskişehir’de deprem riskine karşı 22 bin bina incelendi! Sıra 28 bin binada!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda üç belediye ile TMMOB İnşaat Mühendisleri arasında imzalanan protokol masaya geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesince verilen bilgilendirmede Eskişehir’de 22 bin binanın incelendiği ve incelemelerin sürdüğü aktarıldı.

Eskişehir TOKİ projesiyle tek bir ilçeye 126 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 126 konut inşa edecek. TOKİ Eskişehir projesi Ekim ayında ihaleye çıkacak.

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Han'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Han'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Han sosyal konut projesi...

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Günyüzü sosyal konut projesi...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar?

Eskişehir'de 64 bin 960 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla! 

Eskişehir Çifteler Milli Emlak Şefliği, Eskişehir ili, Çifteler ilçesinde yer alan 35 gayrimenkulü 64 bin 960 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sunulurken, 24 taksitle ödeme imkanı da bulunuyor.

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Eskişehir OSB'de 8 ayda 37 yatırımcıya arsa tahsis edildi!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB), yılın 8 ayında 37 yatırımcıya 765 bin metrekare arsa tahsis edildi. OSB'ye ait 32 milyon 406 bin metrekare alanda faaliyette bulunan 642 tesiste 45 bin kişi istihdam sağlıyor.

TOKİ Eskişehir 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Söğütözü projesi için başvuru dönemi başladı. Projedeki konutlar için 180 ay vade sağlanıyor.

Eskişehir'de konut satışları Şubat'ta yüzde 35 düştü!

TÜİK 2019 yılı Şubat ayı konut satış verilerine göre, Eskişehir'de geçen ay ki konut satışları bir önceki aynı döneme göre yaklaşık yüzde 35 oranında düştü.

Burak Özçivit, Eskişehir'de ev kiraladı!

Çekimler sırasında ayak bileğinin yan bağları kopan Burak Özçivit, setin kurulduğu Eskişehir'den ev kiraladı. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in iki ay boyunca Eskişehir'de yaşayacağı söyleniyor. 

eskişehir Ay Lounge konutları Haberi

eskişehir Ay Lounge konutları

Projede kent yaşamının içinde ferah bir yaşama duyulan özlemden ilham alınarak tasarlanan 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri ve alışveriş merkezi yer alıyor. 


Eskişehir'de farklı mimarisiyle dikkat çeken Ay Lounge projesi Aydoğan İnşaat imzası taşıyor. Tren garına ve Tepebaşı Belediyesi'ne yakın bir konumda yükselen Ay Lounge projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Proje bünyesinde bir de alışveriş merkezi yer...