06 / 05 / 2024

Eskişehir Fuar Merkezi

Eskişehir Fuar Merkezi

ETO Başkanı Güler: "Eskişehir Fuar Kongre Merkezi'nde 2019 yılında en az 7 fuar yapılacak. Merkez tam kapasite ve tempo ile çalışmaya başladığında Eskişehir ekonomisine, merkezden yılda 600 milyon lira getiri bekliyoruz" dedi.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda 428 konutluk yeni proje inşa edecek!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı projesiyle 428 yeni konutun yanı sıra ticaret merkezi de inşa edecek.

TOKİ Eskişehir projesi için düğmeye bastı! 598 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 598 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Eskişehir 2. Yapı Fuarı 25-28 Kasım'da!

İnşaat sektörünün profesyonelleri, ikinci defa Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı’nda bir araya geliyor. Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı 25-28 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir'de ticaret merkezi inşa edecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 2 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

Eskişehir Kumlubey tramvay hattı açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa Mahallelerini kent merkezi ve Şehir Hastanesi’ne bağlayan Kumlubel hattı hizmete açıldı. 

TOKİ Eskişehir'de 126 yeni konut inşa edecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir İnönü ilçesinde 126 yeni konut ve 2 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Malatya'da kongre ve fuar merkezi inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 20 bin metrekarelik alanda kongre ve fuar merkezi inşa ediyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu kongre merkezinin inşaat alanını ziyaret etti. 

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

500 milyar euroluk küresel demiryolu oyuncuları Eskişehir’e geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı desteği ile Modern Fuarcılık'ın düzenlediği Rail Industry Show Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı, 02-04 Aralık 2020 tarihinde Eskişehir ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Eskişehir Fuar Merkezi Haberi

Eskişehir Fuar Merkezi

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, yapımı devam eden Eskişehir Fuar Kongre Merkezi'nin yüzde 50’sinin tamamlandığını belirterek, "Merkezde 2019 yılında en az 7 fuar yapılacak. Merkez tam kapasite ve tempo ile çalışmaya başladığında Eskişehir ekonomisine, merkezden yılda 600 milyon lira getiri bekliyoruz." diye konuştu.



Güler, İstanbul ve Ankara'dan Eskişehir'e gelen basın mensuplarıyla Eskişehir Fuar Kongre Merkezi'ni gezerek, projeye ve kente muhtemel katkılarına ilişkin bilgiler verdi.


Eskişehir kongre ve fuar turizmine katkı sağlayacak olan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi projesinin planlandığı gibi devam ettiğini anlatan Güler, şu bilgileri verdi:


"Uluslararası fuarcılığı Eskişehir’e taşıma hedefiyle çıktığımız bu yolda, toplamda 33 bin metrekare kullanım alanına ve aynı anda bin kişiyi ağırlama kapasitesine sahip olacak merkezimizi yapıyoruz. 74 milyon liralık bir yatırım bedeliyle hayata geçirdiğimiz...