26 / 05 / 2024

Eskişehir Genç İşadamları Derneği

Eskişehir Genç İşadamları Derneği

İç Anadolu Genç İşadamları Federasyonu 'nda ( İÇGİAF ) yeni yönetim ilk toplantısını Eskişehir Genç İşadamları Derneği ’nin ( ESGİAD ) ev sahipliğinde yaptı.

Eskişehir İMO'dan Eskişehir Stadyumu açıklaması!

Eskişehir’de 2016 yılında yapılan yeni stadyum hava koşulları nedeniyle zarar gördü. Stadyum Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapatıldı.

Eskişehir'deki 35 bin kişilik yeni stat 30 Kasım'da açılacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Eskişehir’de yapımı tamamlanan 33 bin seyirci kapasiteli stattaki son çalışmaları yerinde inceledi. Turan, geçici kabul aşamasına getirilen stadın 30 Kasım’da Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teslim edilip hizmete gireceğini söyledi.

Eskişehir'de genç inşaat mühendisler rozetlerini taktı!

İNŞAAT Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, Anadolu ve Eskişehir Osmangazi Üniversiteleri İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun olan öğrenciler için 'Mezuniyet' ve 'Rozet Takma' töreni düzenledi.

Eskişehir Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı yeni binasına taşındı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Nikâh Salonu, Haller Gençlik Merkezi'ne taşındıktan sonra bina, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığının idare binasına dönüştürüldü. 8 mahalleyi kapsayan Riskli Alan Projesi maketi burada Eskişehirlilere gösterilecek.

Eskişehir Stadyumu'nun yüzde 85'i tamam!

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Aksoy, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Eskişehir'de yapımına devam edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatının yüzde 85'inin tamamlandığını söyledi.

TÜGVA Eskişehir'de yurt açtı!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Türkiye genelinde yurt açmaya devam ediyor. TÜGVA Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Gökmeydan Mahallesinde açıldı. Tügva Eskişehir İl Temsilcisi Fatih Sert, yurdun 247 kişilik kapasitesi olduğunu söyledi.

İşte Eskişehir spor yatırımları!

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli, düzenlenen gezide devam eden yatırımları ve mevcut tesisleri yerinde inceledi. İl Müdürü Aksoy, personele, mevcut tesisler ile yapılan bakım onarımlar ve yeni yatırımlar hakkında detaylı bilgi verdi.

İÇGİAF Eskişehir'de buluştu!

İç Anadolu Genç İşadamları Federasyonu 'nda ( İÇGİAF ) yeni yönetim ilk toplantısını Eskişehir Genç İşadamları Derneği ’nin ( ESGİAD ) ev sahipliğinde yaptı.

Eskişehir Gençlik Merkezi açılış töreni gerçekleşti!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile birlikte Eskişehir Gençlik Merkezi'nin açılışını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin gençlerin enerjisine ihtiyacı olduğunu belirtti...

Halk GYO Eskişehir'de modern konut projesine hazırlanıyor!

GYO sektörünün en genç şirketlerinden Halk GYO 2013 yılına ikinci konut projesi ile hızlı bir giriş yapıyor. Hedefine bu kez Anadolu’yu koyan Halk GYO, Eskişehir’in gözde semtlerinden Odunpazarı’ndaki arsasını konut projesi olarak değerlendirmeye karar ve

Suat Kılıç, Eskişehir'e gidip stadyum incelemelerinde bulundu!

Eskişehir'de yapılması planlanan yeni stadyum için incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yeni yapılacak olan stadyumun nereye yapılacağı hakkında bilgi aldı

Eskişehir Holywood olma yolunda emin adımlarla ilerliyor!

Hareketli kültür ve sanat hayatı, genç nüfus yoğunluğu, ulaşım kolaylığı, maliyet düşüklüğü ve köklü tiyatro geçmişi bulunan Eskişehir, giderek daha çok film ve diziye ev sahipliği yapmaya başladı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden satılık 5 arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Daire Başkanlığı Odunpazarındaki 5 arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Arsaların yüzölçümleri 2 bin 274 metrekare ile 13 bin 573 metrekare arasında dağılıyor

Eskişehir Genç İşadamları Derneği Haberi

Eskişehir Genç İşadamları Derneği

İÇGİAF'ın geçtiğimiz ay Ankara'da gerçekleşen genel kurulunda Emre Altındağ genel başkan seçilmişti. Eskişehir, Ankara, Konya, Kayseri, Tokat, Amasya ve Bitlis’te faaliyet gösteren Genç İşadamları Derneklerinin bağlı olduğu İÇGİAF’ın toplantısında yönetim kurulu, yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmaları gözden...