29 / 04 / 2024

Eskişehir Karapınar Mahallesi halk merkezi

Eskişehir Karapınar Mahallesi halk merkezi

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karapınar Mahallesi’nde Halk Merkezi inşaatına başladı.

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor! 107 bin TL'ye!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir Çifteler Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi  düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:25'te yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir'deki imar planına ilişin açıklama!

TOKİ'den Eskişehir'de bazı basın yayın organlarında yer alan "Eskişehir Karapınar Gecekondu Önleme Bölgesi 2. Etap Projesiyle ilgili belediye meclisi kararına TOKİ'nin itiraz etmesi"ne ilişkin yapılan haberlere dair açıklama yapıldı.

Eskişehir'de tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılıyor!

Eskişehir'de kent içi ulaşımda önemli bir yeri bulunan tramvay hatlarında yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılacak.

Eskişehir Odunpazarı'nda 9.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir il, Odunpazarı ilçe, Kanlıpınar mahallesi, 133 ada, 6 parselde kayıtlı bahçeli kargir idare ve fabrika binasını 9 milyon 100 bin TL'ye icradan satıyor...

Eskişehir Odunpazarı'nda 9.1 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsa! 

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Kanlıpınar Mahallesi, 133 ada 6 parselde yer alan bina ve arsayı 9 milyon 100 bin TL'ye icradan satıyor...

Eskişehir Karapınar'daki kat artırım kararı sevindirici!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Başkanı Gazi Çelik, Karapınar'daki kat artırım kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Şehrimiz için çok önemli bir adım. Darısı diğer mahallelerin başına" diye konuştu.

Eskişehir Karapınar'da 6 kat yapılaşma izni!

Eskişehir Karapınar 2'nci Etap İmar Planı Revizyonları, Odunpazarı Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilip, Koruma Bölge Kurulu'ndan geçti.

Konya Karapınar Şehir Konağı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Karapınar Şehir Konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları başlıyor!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları başlıyor. Toplamda 3 adet daireden meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar son başvuru!

TOKİ'nin Eskişehir Odunpazarı Karapınar projesinde stoklarda yer alan 2 konut açık satışta. Peki, TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar son başvuru ne zaman?

Eskişehir Huzurum Mahallesi'nde TOKİ krizi!

Eskişehir Odunpazarı Huzurum Mahallesi'nde TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlar Karapınar Gecekondu Önleme Bölgesi Projesi kapsamında zorluk çekiyor. TOKİ’nin ilk etabında mahalleye giren iş makineleri nedeniyle birçok evin yıkıldığı iddia edildi.

Ordu Karapınar Katı Atık Tesisi yenilendi!

Ordu'nun Karapınar Mahallesi’nde bulunan Katı Atık Ayrıştırma ve Gruplama Tesisi, yapılan yenileme çalışmalarının ardından günümüz teknolojisine uygun hale geldi.

Eskişehir Karapınar Mahallesi halk merkezi Haberi

Eskişehir Karapınar Mahallesi halk merkezi

Eskişehir  Karapınar Mahallesi Şehir Sokak’ta inşa edilen Karapınar Halk Merkezi, toplamda 120 metrekarelik bir alanı kapsıyor. Karapınar Mahallesi’nde gerçekleştirilen Halk Merkezi inşaatına bir hafta önce başladıklarını belirten yetkililer, Karapınar Halk Merkezi’nin diğer halk merkezlerinden farklı olarak prefabrik olarak inşa edildiğini söyledi. Ayrıca Halk Merkezini lego ev adı verilen bir yöntemle ahşap kompozit kaplama ile yaptıklarını belirten yetkililer, bu nedenle de Halk Merkezi inşaatının kısa sürede sona ereceğini kaydederek, bu yöntemin Eskişehir’de ilk kez uygulandığına da bildirdi.



2 Eylül...