04 / 05 / 2024

eskişehir metruk bina yıkımı

eskişehir metruk bina yıkımı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevre ve toplum sağlığı ile güvenliğini tehdit eden yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Eskişehir'deki 3 katlı bina ile Edirne'de 2 adet Hazine arsası satılıyor! 

Eskişehir'de yer alan 3 katlı karkas bina ile Edirne'de yer alan Hazine arsaları satılıyor. Peki karkas bina ile arsanın fiyatı ne kadar? İhaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar... 

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Eskişehir’de deprem riskine karşı 22 bin bina incelendi! Sıra 28 bin binada!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda üç belediye ile TMMOB İnşaat Mühendisleri arasında imzalanan protokol masaya geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesince verilen bilgilendirmede Eskişehir’de 22 bin binanın incelendiği ve incelemelerin sürdüğü aktarıldı.

Eskişehir'de inşaat çalışmaları yıllardır devam eden bina ihaleye çıkıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO)’nın yeni hizmet binasının faaliyete sunulması için ihale süreci başlattığını duyurdu. 

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

Eskişehir'deki riskli binalar belirlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirilen Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Eskişehir'de bina stokunun tamamını tarayıp, riskli binaları belirlediklerini belirtti.

Eskişehir Odunpazarı'nda metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Eskişehir'e bağlı Odunpazarı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Eskişehir'de metruk binalar yıkılıyor! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevre ve toplum sağlığı ile güvenliğini tehdit eden yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Eskişehir Odunpazarı'nda 9.1 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsa! 

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Kanlıpınar Mahallesi, 133 ada 6 parselde yer alan bina ve arsayı 9 milyon 100 bin TL'ye icradan satıyor...

Eskişehir'de yeni ev hayali kabusa döndü!

Eskişehir’de 4 bloklu sitelerinin yerine yeni bina inşa ettirmek isteyen site sakinleri, anlaştıkları müteahhitlik firmasına 2 milyon 300 bin lira ödeme yapılmasına rağmen inşaata başlanılmadığını iddia etti…

Yıldırım'da 5 metruk bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesinde metruk halde olan ve mahallenin güvenliği açısından risk teşkil eden 3 metruk bina ve 2 eski bina kamulaştırılıp yıkıldı.

Eskişehir Alpu İtfaiyesi'ne yeni bina!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Alpu’da yer alan ve kırsalda çıkan yangınlara erken müdahale edebilen İlçe İtfaiye Grubu için yeni hizmet binasını hizmete açtı.açtı.

Kocaeli'de bir yılda 177 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentsel yenileme kapsamında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli'de bir yılda 177 metruk bina yıkıldı.  

eskişehir metruk bina yıkımı Haberi

eskişehir metruk bina yıkımı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde metruk binaların yıkım işlemlerine devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Emlak ve İstimlak Dairesi, İmar ve Şehircilik Dairesi ve Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’nin iş birliğiyle gerçekleştirilen çalışmalarda kamulaştırılan ve yapı yıkım ruhsatı çıkarılan binalarda, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Şehrin gelişimiyle birlikte ortaya çıkan yol genişletme ihtiyacı, tramvay hattı yapımı veya kullanılmaz durumda tehlike yaratan metruk binalarda yıkım çalışması gerçekleştirildiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, bu yıl içerisinde 10 ayrı bölgede yıkım işlemi gerçekleştiğini, ilerleyen süreçte de yapı yıkım ruhsatı çıkan alanlarda çalışmaların devam edeceğini belirtti. 

Metruk yapıların güvenlik açısından mahalle sakinlerini endişelendirdiğini söyleyen  vatandaşlar, bu alanlarda çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk...