07 / 07 / 2024

eskişehir pazar yeri

eskişehir pazar yeri

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Belediye Kültür Merkezi 'nde düzenlenen birlik ve beraberlik günü adı altında ki etkinlikte ilçe sakinlerine hem aşure dağıttı hem de ilçeye yapılan ve yapılacak olan yatırımları paylaştı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 iş yeri satacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de yer alan beş iş yerini ve bir otoparkı satışa çıkardı.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Eskişehir'de tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılıyor!

Eskişehir'de kent içi ulaşımda önemli bir yeri bulunan tramvay hatlarında yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılacak.

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi miras kalan arsaya el mi koydu?

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi, Nuriye Erdi ve 12 akrabasına dedelerinden miras kalan arsaları imarda park ve yeşil alan yeri olarak gösterdi.

Eskişehir'de 12.5 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Eskibağlar Mahallesi, 3903 ada 1 parselde kayıtlı binada A blok 2. kat 15 nolu bağımsız bölümü 12 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Eskişehir Odun Pazarı'na ticari kompleks inşa ediliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde ‘Tarihi Odunpazarı Bölgesi Kentsel Gelişim Projesi’ kapsamında Sanat Sokağı, Hamam ve Hamam Müzesi, Kitabevi, Modern Sanatlar Müzesi, Avlu Odunpazarı ve ticari kompleksleri inşa ediyor.

Eskişehir yeni kent meydanına kavuştu!

Büyük Park önünde atıl durumda bulunan ve saman pazarı olarak bilinen alan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilerek modern bir meydana dönüştürüldü.

Reysaş Eskişehir'deki otelini 4.6 milyona kiraladı!

Reysaş,  Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi'nde yer alan otel, işyeri ve ortak alanlardan oluşan gayrimenkulünü, mağazalar ve dükkanlar hariç Rey Otel İşletmeciliği'ne 1 seneliğine kiraladı. 

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Ordu Korgan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan'da inşa edeceği kapalı pazar yeri projesi için çalışmalara başladı.

Kayseri Develi’ye kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Kayseri Develi yatırımları hız kesmiyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Develi ilçesine kapalı pazar yeri inşa ediyor.

Manisa Gördes'in otopark ve pazar yeri projesi hazır!

İl genelinde hayata geçirdiği yatırımlara son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Otopark ve Pazar Yeri projesi için düğmeye bastı

Bursa Büyükorhan pazar yeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Bursa Büyükorhan pazar yeri açıldı.

eskişehir pazar yeri Haberi

eskişehir pazar yeri

'Hesap Veriyoruz' sloganıyla halkın karşısına çıkan Muzaffer Yalçın, projelerin toplam maliyetinin 99 milyon 829 bin TL olduğunu açıkladı. Yeni ilçe merkezi İlçenin neden gelişemediği ve nüfusun neden 6 bin 818'lere gerilediğini 1974 yılında Bursa-Ankara yolunun Pazaryeri'nden Mezit bölgesine kaymasına bağlayan Yalçın, ilçeye yakışır bir merkez için 2015 yılında 7 bin 300 metrelik bir kentsel dönüşüm düşüncesinde olduklarım kaydetti. Yalçın, konuşmasmda ayrıca şu bilgilendirmelerde bulundu: bakan babasından bursa yolu Pazaryerini Bursa'ya bağlayacak olan Ahi Dağı projesi de 3 milyon TL'ye hayata geçiyor. Projenin onaylanmasında Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'm Pazaryeri'nde yaşayan babası Reşit Akdoğan'm büyük payı var. 50 yıllık mesele olan yoldaki çalışmalar Ocak ayında başlayacak. 

ankara-izmir otoyolu geçecek "Yeni yapılacak olan Ankara-İzmir Otoyolu Pazaryeri'nin bin 200 metre güneyinden geçecek. 


Yolun imar planlarının...