05 / 05 / 2024

eskişehir yeşil parklar

eskişehir yeşil parklar

Eskişehir'e kazandırılan yeşil alanlarda halk iyi vakit getiriyor. Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir'in yeşil bir kimliğe kavuşması için aralıksız çalışıyor.Eskişehir'de 2013 yılı itibariyle 3 milyon metrekare yeşil alan bulunuyor.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Eskişehir'de 40 adet arsa 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir, Odunpazarı ilçesinde yer alan 40 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

TOKİ Eskişehir projesinde son dakika! Tek bir ilçede 71 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Eskişehir projesi kapsamında sadece tek bir ilçede tam 71 yeni konut inşa edecek.

Eskişehir'de İlk Evim İlk İş Yerim projesinde 511 konutun hak sahipleri belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 250 bin Sosyal Konut Kampanyası kapsamında Eskişehir ilinin ilçelerinde inşa edilecek 511 konutun hak sahipleri kurayla belirlendi.

TOKİ Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu! O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu... O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor...

5 soruda TOKİ Eskişehir Sosyal Konut Projesi 2022! Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Eskişehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Milli Emlak Eskişehir'de 108 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:20'de gerçekleştirilecek.

Nef Arsa Eskişehir'de 91 bin TL'ye arsa fırsatı!

Stresten uzak bir yaşam alanı vaat eden Nef Arsa Eskişehir, Nef güvencesiyle 91 bin TL'ye arsa alma imkanı sunuyor.

Eskişehir Sivrihisar'daki lojmanlar öğrencilere ve ailelere kiralansın önerisi!

İYİ Parti Eskişehir Sivrihisar ilçe Başkanı Recep Toptaş, Sivrihisar'daki kamu kuruluşlarına ait 78 adet lojmanın büyük kısmının boş ve atıl durumda olmasına tepki gösterdi ve binaların öğrencilerin ya da maddi durumu iyi olmayan kişilerin kullanımına verilmesini önerdi. 

Eskişehir Yeşilli'de kentsel dönüşüm başladı!

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şehir planlamalarında yeşil bina dönemi!

İklim krizinin baş göstermesi ile beraber yeşil bina ve yatay mimarinin önemi gittikçe arttı. Bu süreçte şehir yöneticilerine büyük sorumluluklar düştüğünü dile getiren Hüseyin Oflaz yeni kent planlamasındaki anahtar kelimenin "yeşil" olacağını dile getirdi. 

Ankara'nın Yeşil Şehir Eylem Planı anlatıldı! 

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, başkentte hayata geçirilecek Yeşil Şehir Eylem Planı'nı tanıttı. 

Eskişehir'de 17.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Eskişehir 8. İcra Dairesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Hoşnudiye Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 17 milyon 600 bin TL'ye satıyor...

eskişehir yeşil parklar Haberi

eskişehir yeşil parklar

Eskişehir'e kazandırılan yeşil alanlarda halk iyi vakit getiriyor. Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir'in yeşil bir kimliğe kavuşması için aralıksız çalışıyor. Özellikle kentsel dönüşüm projelerinde yeşillendirme çalışmalarına öncelik veren belediye, eski yeşil alanları da öne çıkarıyor.


Hedef yaşanabilir Eskişehir

Eskişehir'de 2013 yılı itibariyle 3 milyon metrekare yeşil alan bulunuyor. Kişi başına düşen yeşil alan miktarı 9 metrekareye çıktı. Bu Avrupa standartlarına uygun. Özellikle yeşil ve konforu bir arada sunan Şelale, Şehr-i Derya. Regülâtör, Yunus Emre, Botanik Fark ve Kartal Tepe park alanları başta olmak üzere sayısı 5(X)'u aşan park ve oyun alanı ile Eskişehir halkına başarı ile hizmet sunmaya devam eden Odunpazarı Belediyesi, en büyük desteği çevreci Eskişehir halkından görüyor. 


Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Eskişehir içinde yeşil...