16 / 05 / 2024

Eskişehire yeni park yapılacak

Eskişehire yeni park yapılacak

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'ın önceki gün düzenlediği basın toplantısında, 'Muttalıp'ta bir metrekare arsam varsa Büyükşehir Belediye Başkanı'na bağışlayacağım' ifadesine Büyükerşen'den cevap geldi.

Eski ve yeni kiralar arasındaki fark neredeyse 4 kata yükseldi! Eski kiracı 35 bin, yeni kiracı 135 bin TL ödüyor!

Kiralık konut piyasasında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanırken, şimdi de eski ve yeni kiralar arasındaki fark gündem oldu. Uzmanlar, alıcıların kiracılar ile sorun yaşamamak için boş konutlara yöneldiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Eskişehirlilere yeni konut müjdesi! Beklenen proje bu tarihte ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir projesiyle İnönü ilçesine yeni konutlar inşa edilecek. Söz konusu proje 12 Ekim'de ihaleye çıkacak.

Eskişehir Green Park'ta hemen teslim konutlar!

Green Park projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Eskişehir Green Park'ta 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde toplam 72 konut bulunuyor.

Eski ve yeni site yönetimi birbirine girdi: 5 yaralı!

Başakşehir'de bir sitenin eski ve yeni yönetimi arasında kavga çıktı. Olay sonucunda 5 kişi silahla yaralandı.

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Loca Mahal'de eski fiyat yeni yıl fırsatı!

Loca Mahal'de eski fiyat yeni yıl fırsatı başladı. Projede 20 blokta toplamda 1.262 adet konut bulunuyor.

Eskişehir yeni kent meydanına kavuştu!

Büyük Park önünde atıl durumda bulunan ve saman pazarı olarak bilinen alan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilerek modern bir meydana dönüştürüldü.

Tekinalp Holding'ten eski TIR parkına AVM!

Mahmutbey-Bahçeşehir yolundaki eski TIR parkına Tekinalp Holding tarafından outlet alışveriş merkezi yapılıyor. 65 bin metrekarelik alana sahip AVM’nin Mart 2019’da açılması planlanıyor.

Bursa'da ilk yarıda 8 yeni park hizmete açıldı!

Bursa'nın yeşilini Nilüfer'de yeniden canlandırmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, 2018 yılının ilk yarısında birçok yeni parkı, vatandaşların hizmetine sundu... 

Yılmaz Gençoğlu'ndan Eski Garaj Yeni Proje açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eski Garaj Yeni Proje” ile ilgili açıklama yaptı.

Manisa'daki Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa’ya kazandıracağı büyük projeler arasında yer alan ‘Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı.

Ünye Belediyesi'nden 3 yeni park!

İlçeye yeni parklar kazandırmaya devam eden Ünye Belediyesi 3 yeni çocuk parkı daha inşa etti.

Bilecik'e 13 yeni park!

Çocuklara yeni oyun alanları kazandırmaya devam eden Bilecik Belediyesi 13 adet Çocuk Parkı ile Bilecik Belediyesi Pıtırcık Çocuk Oyun Evi'ni hizmete açıyor.

Eskişehire yeni park yapılacak Haberi

Eskişehire yeni park yapılacak



AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'ın önceki gün düzenlediği basın toplantısında, 'Muttalıp'ta bir metrekare arsam varsa Büyükşehir Belediye Başkanı'na bağışlayacağım' ifadesine Büyükerşen'den cevap geldi.


Dün Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda basın toplantısı düzenleyen Büyükerşen, “Ben Karacan'ın Muttalıp'ta arazileri olduğunu söylemedim. Muttalıpli çiftçileri nasıl harekete geçirdiği konusunda söylemlerde bulundum. Daha sonra ise Tepebaşı Bölgesinde Sazova'daki arazilerinin planda park yapıldığını ifade ettim. Sayın Karacan'ın planla ilgili Sazova'daki araziyi bana bağışlaması halinde ben de, Şehitler Parkı yapılmak üzere Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'be bağışlamaya hazırım” dedi. dedi.


Sakarya Halk...