02 / 05 / 2024

Eskişehirin en büyük meydanı nerede

Eskişehirin en büyük meydanı nerede

İstasyon Köprüsü’nün yıkıldığı alana Eskişehir'in en büyük meydanı yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, meydan düzenleme çalışmalarını yerinde denetleyerek vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Abdül Batur: Konak'ın en büyük sorunu yapı stokunun eski olması!

 Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki yatırımlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Batur, Konak'ın en büyük sorununun yapı stokunun eski olması olduğunu belirtti.

Meksika'da Maya uygarlığına ait bilinen en büyük ve en eski yapı keşfedildi!

Maya uygarlığı tarafından yapılan, bilinen en eski ve en büyük yapı keşfedildi. Dikdörtgen biçimindeki devasa yapının MÖ 1000 ile 800 yılları arasında inşa edildiği tahmin ediliyor...

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en büyük kent meydanı Eskişehir'e yapılacak!

Eskişehir'de yapılacak olan Türk Dünyası Meydanı projesi tanıtım töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, 20 milyon TL'ye yapılacak olan projenin Türkiye'nin en büyük kent meydanı olacağını söyledi.

Ankara'nın en büyük arazi ihalesi sonuçlandı!

Başkent Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı, bugün yapılan ihaleyle satıldı. 124 dönümlük arazi için yapılan ihaleyi 1 milyar 258 milyon 315 bin liralık teklifiyle Pasifik İnşaat-Çiftay İnşaat ortaklığının oldu.

Antalya'nın batısına Türkiye'nin en büyük 2. tüneli geliyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Ak Parti Antalya 1'inci sıradan Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Antalya'nın batısına Türkiye'nin en büyük 2. tünelini inşa edeceklerini söyledi..

Arçelik, Türkiye'nin en büyük yenileme hareketini başlatıyor!

Arçelik A.Ş., “Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın” vizyonu çerçevesinde Türkiye’nin en büyük yenileme hareketini başlatıyor. Markası ne olursa olsun, eski eşyaları kullanıcıların evinden alıyor ve yepyeni ürünlerle değiştiriyor...

Adana'da Ortadoğu’nun en büyük müze kompleksi kuruluyor!

Adana’da eski Millî Mensucat Fabrikası’nın bulunduğu alanda yapımı devam eden ve içinde bir çok müze, sinema ve konferans salonunun bulunacağı kompleks tamamlandığında Türkiye ve Ortadoğunun en büyük müze kompleksi olacak...

Elvan Grup dünyadaki en büyük kruvasan tesisini Eskişehir’de kurdu!

Elvan Grup, tek hat üzerine dünyadaki en büyük kruvasan tesisini Eskişehir’de kurdu. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Elvan Grubu Başkanı Hidayet Kadiroğlu, amaçlarının kruvasan kategorisinde pastayı büyütmek olduğunu vurguladı.

Eskişehir’in en büyük seramik showroom’u hizmete açıldı!

Gökay Seramik, Eskişehir’in en büyük seramik showroom’unun kapılarını 18 Nisan Cuma günü NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ın katılımıyla açtı.

İstasyon Köprüsü’nün yıkıldığı alana Eskişehir'in en büyük meydanı yapılacak!

İstasyon Köprüsü’nün yıkıldığı alana Eskişehir'in en büyük meydanı yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, meydan düzenleme çalışmalarını yerinde denetleyerek vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

Mahmut Özgener dünyanın en büyük tütün firmasına ortak oluyor!

Futbol Federasyonu eski başkanı Mahmut Özgener, dünyanın en büyük yaprak tütün firması ABD'li Alliance One Tütün A.Ş ile ortak olarak yeni bir şirket kuracak...

Eskişehirin en büyük meydanı nerede Haberi

Eskişehirin en büyük meydanı nerede


Büyükşehir Belediyesi, İstasyon Köprüsü’nün yıkıldığı alana Eskişehir’in en büyük meydanını kazandırmak için çalışmalarını hızla sürdürüyor. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, meydan düzenleme çalışmalarını yerinde denetleyerek vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.


TCDD tarafından yürütülen hızlı trenin yer altına alınma projesi kapsamında eski İstasyon Köprüsü bölümündeki çalışmalarının tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir’in en büyük meydanını kente kazandırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler yol yapım çalışmalarını tamamlayarak, bölgedeki trafiği rahatlatacak olan yeni kavşağı trafiğe açtı. Böylece, Cengiz Topel ve Üniversite Caddesi’ndeki trafik yoğunluğu da önemli derecede azaldı.


Meydan düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir’in en büyük ve en güzel meydanını kente kazandırmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek “TCDD ile yaptığımız protokol ile bizim projemizde mutabık...