02 / 05 / 2024

Eskişehirspor yeni stat

Eskişehirspor yeni stat

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'e yapılan yeni stata ilişkin, "Stadın resmi açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle daha görkemli ve inşallah şampiyonluk yolunda biraz daha mesafe almış olarak yapacağız" dedi.

Eskişehirspor'un yeni stadı Pazar günü açılacak!

Spor Genel Müdür Yardımcısı Türk: "Eskişehirspor, Yeni Malatyaspor maçını pazar günü yeni stadında oynayacak" dedi.

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

Eski ve yeni kiralar arasındaki fark neredeyse 4 kata yükseldi! Eski kiracı 35 bin, yeni kiracı 135 bin TL ödüyor!

Kiralık konut piyasasında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanırken, şimdi de eski ve yeni kiralar arasındaki fark gündem oldu. Uzmanlar, alıcıların kiracılar ile sorun yaşamamak için boş konutlara yöneldiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Eskişehirlilere yeni konut müjdesi! Beklenen proje bu tarihte ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir projesiyle İnönü ilçesine yeni konutlar inşa edilecek. Söz konusu proje 12 Ekim'de ihaleye çıkacak.

Eski malzemeler yeni binalarda kullanılıyor!

Heavenlymade Tasarım Ofisi yeni, trend ya da moda olandan etkilenmeyen mimari projeleriyle ön plana çıkıyor.

Fatih Karagümrük'e yeni stat müjdesi!

Fatih Karagümrük Spor Klübü Başkanı Süleyman Hurma, futbol takımı için yeni stat çalışmalarında olumlu gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

Yeni Ordu Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'da 2017 yılında yapımına başlanılan 20 bin seyirci kapasiteli yeni stat çalışmaları tamamlandı.

Eski ve yeni site yönetimi birbirine girdi: 5 yaralı!

Başakşehir'de bir sitenin eski ve yeni yönetimi arasında kavga çıktı. Olay sonucunda 5 kişi silahla yaralandı.

Adana'nın yeni stadı için geri sayım!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği yeni stat bölgenin göz bebeği haline gelecek. AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Stat gelecek sezon hizmete girecek” diye konuştu. 

Manisa'da stat projesi çıkarması!

Manisa heyeti, bölgede bulunan spor tesisi yatırımları hakkında istişare toplantısında yeni stat projesiyle ilgili Bakan Kasapoğlu'na sunum yaptı.

Yeni Eskişehir Stadı onarıldı! 

Eskişehir'in stadı, yoğun kar yağışı sebebiyle çatısı, gerdirme demirleri, halatları ve çatı direklerinde hasar oluşmuştu. Stadyum hakkında kapatma kararı verilmişti. Eskişehirspor internet sitesinden stadın onarıldığını açıkladı...

Eskişehirspor'un stadı tadilata alınacak!

Bir dönemin efsane takımları arasında yer alan Eskişehirspor, belki de tarihinin en şanssız dönemini yaşıyor. Başkanlık seçimi aylarca devam eden ve maddi sıkıntılar yaşayan Eskişehirspor'a bir şok haber daha geldi...

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Türk sporu en modern tesislere kavuştu!

2002 yılından bu yana Türkiye'de 23 ilde 25 yeni stat inşaa edilirken, dünyanın en gözde spor tesisleri ortaya çıktı. Bursa, Trabzon, Konya,Eskişehir, Antalya ve Diyarbakır gibi birçok il, yüksek kapasiteli statlarına kavuştu.

Eskişehirspor yeni stat Haberi

Eskişehirspor yeni stat

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'e yapılan yeni stadın resmi açılışına ilişkin, "Stadın resmi açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle daha görkemli ve inşallah şampiyonluk yolunda biraz daha mesafe almış olarak yapacağız." dedi.


Avcı, yeni statta oynanan Eskişehirspor-Yeni Malatyaspor maçını izledikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un maçı 2-0 kazanmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.


Yeni statta güzel bir başlangıç yapıldığını belirten Bakan Avcı, şöyle konuştu:


"İnşallah hep böyle güzel gider. Misafir takımı da tebrik ediyoruz. Onlar da centilmence mücadele etti. Eskişehirporumuz bir eksikle oynamasına rağmen güzel bir netice aldı. 


Böyle bir açılışa bu skor yakıştı. Bu tesisi Eskişehir'e kazandırmadaki talimatları ve katkıları nedeniyle Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza, TOKİ'ye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Stadın resmi açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle daha görkemli...