14 / 10 / 2024

Esp Madencilik Taahhüt İnşaat kimin

Esp Madencilik Taahhüt İnşaat kimin

Esp Madencilik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Kanat tarafından kuruldu. 

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkez nakli yapıldı!

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda Tur.Eğt.Paz.Emlak İlt.Hiz.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Hafize Muşluoğlu tarafından kuruldu.

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yap

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkz nakli gerçekleştirildi. Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Özgür Grup Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özgür Grup Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirket Mahfus Odunkıran  tarafından  kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Fbs İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fbs İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Solu, Ömer Faruk Karabulut ve Selim Elez ortaklığında kuruldu.

Yf Özdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Yf Özdem İnşaat Taahhüt Mühendislik Madencilik Enerji Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Yf Özdem İnşaat Taahhüt Mühendislik Madencilik Enerji Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı. 

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı.

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli  yapıldı. Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli  Bakırköy’de yapıldı.

Demmad Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demmad Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  1 milyon 500 TL sermaye bedeli ile Zeliha Demir tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Esp Madencilik Taahhüt İnşaat kimin Haberi

Esp Madencilik Taahhüt İnşaat kimin

Esp Madencilik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Kanat tarafından kuruldu. 


Esp Madencilik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak....


Esp Madencilik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Bahçelievler Mh.Nergisli Sk. Ata 2 St.N.17/1 Üsküdar