19 / 05 / 2024

Esra Arzu Işıldar

Esra Arzu Işıldar

Esiş Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta, 13 Mart 2015 'te Esra Arzu Işıldar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Hoover MBC500UV 011 yatak temizleyicisi çıktı! İşte fiyatı ve teknik özellikleri...

Hoover’dan resmen herkesin arzu ettiği ancak kimsenin bulamadığı bir teknolojik ürün geldi. Hoover, ürettiği MBC500UV 011 yatak temizleyicisini görücüye çıkardı. İşte Hoover MBC500UV 011 yatak temizleyicisinin teknik özellikleri ve fiyatı...

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

EYT'lilerden yeni talep: '2000 sonrası emekli olanlar için de çıkarılsın'

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Başkanı Arzu Lastikçi, 2000 sonrası emekliler için İntibak Yasası talebinde bulundu. İşte detaylar...

DİSK'ten yeni asgari ücret açıklaması: "Kamu ve özel sektör işçileri arasındaki ücret farkları ortadan kaldırılmalı" 

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin belirlenmesi sırasında, özel sektör ile kamu işçileri arasındaki maaş farklarının ortadan kaldırılması gerektiğini vurguladı. İşte detaylar..

Yüzbinlerce Kişi bu haberi merakla bekliyor! Pazarlık devam ediyor

Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü'nün 1 Mayıs’tan evvel imzalanması tahmin ediliyor. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay 15 bin TL teklif ettiklerini açıkladı, Ayrıca Atalay, “Arzu etmediğimiz bir ücret olursa biz bu işe dahil olamayız" açıklamasında bulundu.

Kamuda iş arayanlara fırsat! Düzce Üniversitesi 157 personel alacak…  İkamet şartı aranmıyor!

İş arayan ve bir devlet kurumunda işe girmeyi arzu edenler için fırsat Düzce Üniversitesinden geldi. Üniversite, büro personeli, güvenlik görevlisi, hemşire, destek personeli dahil tam 157 farklı pozisyona eleman arıyor. Peki başvuru şartları neler? KPSS şartı var mı? Kimler başvurabilir?

Global Sosyal Medya Reklam Tanıtım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Global Sosyal Medya Reklam Tanıtım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar’da Bilal Işıldar tarafından kuruldu.

Esra Basmaz İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Basmaz İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Esra Basmaz tarafından kuruldu.

Esra Oflaz Bodrum'daki villasını kiraya verdi!

Sabah Gazetesi köşe yazarların Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında iş insanı Esra Oflaz'ın Bodrum'daki villasını kime kiraladığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Murat-Arzu Atabarut Beykoz'daki köşklerini 26.5 milyon TL'ye satıyor!

Murat ve Arzu Atabarut çifti, Beykoz'daki 8 oda 2 salonlu köşkü satıyor. Dizilere 35 bin dolara kiralanan ve 23 yıl önce inşa edilen köşk için 26.5 milyon TL bedel belirlendi.

Esra Erol Büyükada’daki otelini 500 bin TL'ye yeniletti!

Esra Erol, Büyükada’da bulunan oteli için kolları sıvadı. Oteli boyatan ve 12 odasını yenileten ünlü sunucu bu tadilata yaklaşık 500 bin TL harcadı.

Asya’nın Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

yerliaracom Sözcüsü Dr. Arzu Aydın, "Yerli teknoloji şirketlerine pozitif ayrımcılık, ihracat desteği, küresel stratejik işbirlikleri, vergi indirimi, yatırım teşviki, arazi tahsisi, gümrük muafiyeti gibi birçok farklı araçlarla yatırımlar teşvik edilmeli." dedi.

Esra Arzu Işıldar Haberi

Esra Arzu Işıldar

Esiş Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Esra Arzu Işıldar Müdürlüğü'nde kuruldu.


Esiş Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü metal,demir,çelik,bakır,fosfor,pirinç,alüminyum,magnezyum,ni kel,çinko,kalay ve demir dışı  metalleri sacları,levhaları,yaprakları,şeritleri,contaları,     profilleri,tozlan granürleri,boruları,yayları alıp satmak. - Konusu ile ilgili olarak sac boru,profil,dolu demir çelik ve benzeri malzemelerin toptan ve perakende alımı satımını yapmak. - Her türlü metal, plastik ve mamul maddenin ve hurda haline gelmiş malzemenin ticaretini,ihraç ve ithalini yapmak. - Demir ve demir dışı metallerin eritilmesinde kullanılan her nevi döküm potaları işletmek,madde haneler kurmak. - Gemi,fabrika,depolama tankı gibi ekonomik ömrü kalmamış tesis ve sistemleri parçalayarak hurda olarak ekonomiye kazandırmak için giyotinler,makaslar,presler işletmek,şantiyeler kurmak bu işlerle ilgili olarak taahhütlerde bulunmak ihalelere...