05 / 05 / 2024

esra erol selim yuhay

esra erol selim yuhay

Evim Şahane programı Esra Erol'da evlenen bir şanslı çiftin evini baştan aşağa döşeyecek

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Erol vefat etti!

Kale Grubu bünyesinde faaliyette bulunan Kale Kalığ Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Selim Erol'un babası Mehmet Erol vefat etti.

Esra Erol Büyükada’daki otelini 500 bin TL'ye yeniletti!

Esra Erol, Büyükada’da bulunan oteli için kolları sıvadı. Oteli boyatan ve 12 odasını yenileten ünlü sunucu bu tadilata yaklaşık 500 bin TL harcadı.

Kale Grubu'nun acı günü! Erol Ergün vefat etti!

Kaleseramik Endüstriyel Ürün ve Hizmetler Başkan Yardımcısı Selim Ergün'ün babası Erol Ergün vefat etti.

Esra Erol gelin adayı Özlem'in evini dekore ettirecek!

Evlendirme programlarının başarılı sunucularından Esra Erol gelin adayına büyük bir sürpriz yaptı. Bu güzel proje için gelin adayı Özlem, Esra Erol’a teşekkür ederek stüdyodan çığlıklarla ayrıldı.

Selim Akın: Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik!

Başkent'in tanınan en genç ve başarılı iş adamı Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik" dedi...

Erol Bayraktar kimdir?

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar kimdir? Erol Bayraktar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Bayraktar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Bayraktar...

Emre Erol: Kentsel dönüşüm gayrimenkulde hareketliliği arttırdı!

ULUSLARARASI gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams'in Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, emlakta birinci ele olan talep ve kentsel dönüşümün gayrimenkul sektöründeki hareketliliği arttırdığını belirtti...

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Kaban, Şeyda Kaban tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Küçükçekmece, Halkalı Mahallesi'nde kuruldu.

Sultanbeyli Erol Yüksel Ortaokulu hizmete açıldı!

Sultanbeyli yeni bir eğitim yuvasına daha kavuştu. İşadamı Erol Yüksel tarafından Turgut Reis Mahallesi’nde inşa edilen Erol Yüksel Ortaokulu yapılan törenle öğrencilerin, öğretmenlerin hizmetine sunuldu.

Erol Ayyıldız: Aydın, Türkiye'nin tarihi ve turizm cennet köşesi!

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, tarım, sanayi ve turizm potansiyeli ile dikkat çeken Aydın'ın Türkiye'nin marka şehirlerinden biri olma yolunda hızla ilerlediğini dile getirdi. Aydın'ın Türkiye'nin cennet köşesi olduğunu da sözlerine ekledi.

Yavuz Selim Köşger: Sinop'a Nükleer OSB kurulsun!

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, “Nükleer santral yapımında kullanılacak malzemeler Sinop’ta üretilsin. Bunun için de burada Nükleer OSB kurulmasını istiyoruz. Santralin şehre bir külfeti olacaksa, nimeti de olmalı” dedi.

Erol Yarar: 12 yılda 48 milyar Euro yatırımla Türkiye kış turizmi merkezi olur!

Türkiye Kayak Federasyonu’nun yeni Başkanı Erol Yarar, dağ ve karın yoğun olduğu iller için kış turizmi önerdi. Yarar “12 yılda 48 milyar Euro’luk yatırımla Türkiye kış turizminin merkezi olur. Para da 7 yılda geri döner” dedi.

Erol Yeğin, Yeğin Group'un Tunus'taki fabrikasını geri almaya çalışıyor!

Erol Yeğin’in başında bulunduğu Yeğin Group 18 yıl önce Tunus’ta bir tekstil fabrikası satın aldı. Fabrika, Yeğin Gruop’un elinden alındı. Yeğin, Şubat 2000'den bu yana yaşadıklarını, kendi adı ile kurduğu bir web sitesinde anlatıyor.

esra erol selim yuhay Haberi

esra erol selim yuhay


Evim Şahane'nin mimarı Selim Yuhay'ın katıldığı Esra Erol'da evlen benimle programında evlenen bir çiftin evini Evim Şahane'nin mimarı Selim Yuhay...