16 / 05 / 2024

Eşref Albayrak İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Eşref Albayrak İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Eşref Albayrak, Ağaoğlu My City Bahçelievler, Uplife Elite Towers, Innovia Ispartakule, Selenium Twins - BJK Suleyman Seba Fulya Tesisleri ile Bağcılar Meydan projelerinin mimarıdır. Fatih Belediye Başkanlığı da yapan Mimar Eşref Albayrak kimdir?

1939 yılında Dolmabahçe stadı Türk mimarlarına yaptırılmak istenmiş!

Dolmabahçe stadına İstanbul'un her tarafından halkın gelmesini temin için Kabataş iskelesi büyük vapurların yaşanabileceği hale getirilecekmiş.

Ahmet Eşref Fakıbaba'dan çarpıcı öneri: TOKİ arsa satmasın, satarsa kooperatiflere satsın! 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, TOKİ ile ilgili çarpıcı bir öneriyi gündeme getirdi. İşte Fakıbaba'nın o açıklaması...

Orhan Albayrak kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor?

Orhan Albayrak hangi üniversitede eğitim aldı? İstanbul Ticaret Odası’nda hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Orhan Albayrak’ın hayatı...

İstanbullular dikkat! 1 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapatılacak? 

İstanbul'da 1 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapatılacak? İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatılacak? İstanbul'da 1 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapalı? İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.

İstanbul'da 30 sene içinde deprem olacak mı? Uzman isim peş peşe açıkladı! İstanbul depremi 7.3 şiddetinde...

Türkiye'nin farklı köşelerinden de deprem haberleri geliyor. Peki İstanbul'da 30 sene içinde deprem olacak mı? Uzman isim peş peşe açıkladı! İstanbul depremi 7.3 şiddetinde...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu! 

Türkiye yaralarını sarmaya çalışırken, 11 ilde yaşanan deprem felaketi akıllara büyük İstanbul depremini yeniden getirdi. Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu!

Fransız deprem bilimci peş peşe açıkladı! İstanbul depreminin şiddeti tam bu kadar olacak! Son dakika!

Fransız deprem bilimci ve jeofizikçi Xavier Le Pichon, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili analizlerini ve Türkiye genelindeki deprem tahminlerini açıkladı. Peş peşe açıkladı! İstanbul depreminin şiddeti tam bu kadar olacak! Son dakika!

İstanbul'da depremin eli kulağında! Prof. Dr. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak?

İstanbul'da depremin eli kulağında! Prof. Dr. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak?

İstanbul'un bu ilçeleri 7.5 şiddetindeki depreme dayanır! Japon uzman peş peşe açıkladı! İstanbul depremi...

İstanbul'un bu ilçeleri 7.5 şiddetindeki depreme dayanır! Japon uzman peş peşe açıkladı! İstanbul depremi...

Beklenen İstanbul depremi kenti nasıl etkileyecek? O isim peş peşe açıkladı: Resmen felaket...

Beklenen İstanbul depremi kenti nasıl etkileyecek? O isim peş peşe açıkladı: İstanbul'da herkesin mezar taşı hazır!

Prof. Dr. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul'un hangi ilçeleri riskli?

Jeolog ve Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür, peş peşe açıkladı: İstanbul'un hangi ilçeleri riskli? Hemen bu detaylara bakın...

Eşref Albayrak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haberi

Eşref Albayrak İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Eşref Albayrak kimdir?


1971 İstanbul Delet Güzel Sanatlar Akademisi mezunu olan Mimar Eşref Albayrak, 1973 yılında kurmuş olduğu MEA Mimarlık şirketi ile bugüne kadar pek çok farklı alanda bir çok projenin tasarım, proje, uygulama hizmetleri ve üretimini başarı ile yerine getirerek, mesleki alandaki bu başarısını 1994-1999 yılları arasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyon Üyesi olarak, daha sonra da 1994 - 2004 yılları arasında da Fatih Belediye Başkanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyeliği görevleriyle siyasi alana da taşımıştır.


Mimar Eşref Albayrak, 2005 yılından itibaren de kurmuş olduğu bu yeni şirketle gerek mimari alanda gereksze inşaat sektöründe ilkler arasında yer almayı ECF Mimarlık - İnşaat şirketinin genel felsefesi olarak belirlemiştir. 



Eşref Albayrak ve ECF Mimarlık projeleri!


Yarışma...