28 / 04 / 2024

Eşrefpaşa pazarı taşındı mı

Eşrefpaşa pazarı taşındı mı

Konak Belediyesi Şubat ayı ilk meclisinde tarihi İpek Yolu'nun geçtiği yol üzerine kurulan Eşrefpaşa semt pazarının yeni bir yere taşınmasına yönelik ilk adım atıldı.

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar açıklandı!

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar belli oldu. Türkiye 2.el online araç pazarında geçen ay Volkswagen en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Clio, hafif ticaride de Doblo satıldı.

Sözleşmeli öğretmen eşlerinin yer değiştirme başvuruları 21 Ağustos'ta başlıyor! MEB açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, sözleşmeli öğretmen eşlerinin yer değiştirme başvurularının 21 Ağustos'ta başlayacağını duyurdu. İşte merak edilen ayrıntılar... 

TMO, 22 Ağustos'ta fındık alımına başlayacak! Tam 11 noktada! 14 Ağustos 2022 fındık alım fiyatları...

TMO, 22 Ağustos'ta 11 lokasyondan fındık alımına başlayacak. TOPRAK Mahsulleri Ofisi (TMO), fındık alımı için tüm teknik altyapı, depolama, personel ve finansal hazırlıkları tamamladı. Peki, fındık alım fiyatları ne kadar? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Bellevue Residence’a taşındı!

10 Ekim 2021 tarihinde Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında evlenen Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti Bellevue Residence’a taşındı...

Eşyaları eve sığmayan Rachel Araz, yeni evine taşındı!

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz’a gelen hediyeler evine sığmadı. Evi ağzına kadar dolan ünlü isim, yeni evine taşındı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

2020'de 80 ülkeden 20 bini aşkın Yahudi İsrail’e taşındı!

2020’de salgına rağmen 80 ülkeden 20 bini aşkın Yahudi İsrail’e taşındı. İsrail yeni gelenlere vatandaşlık verip, Doğu Kudüs ve Batı Şeria’da Filistin topraklarında yapılan evlere yerleştiriyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Eşrefpaşa Hastanesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Çeşme'de sit alanında inşa edilen taş bina yıkıldı!

Çeşme'de deniz kenarı ve Sit Alanı'na inşa edilen taş bina yıkıldı. Bina sahibi G.S.E'ye kararı gönderen belediye ekipleri, bir ay içerisinde karara uyulmaması üzerine iş makineleri aracılığıyla binanın yıkımını tamamladı.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı 14 Ağustos'ta!

Akar Grup ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin 14 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Eşrefpaşa pazarı taşındı mı Haberi

Eşrefpaşa pazarı taşındı mı

Konak Belediyesi Şubat ayı ilk meclisinde  tarihi İpek Yolu'nun geçtiği yol üzerine kurulan Eşrefpaşa semt pazarının yeni bir yere taşınmasına yönelik ilk adım atıldı. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, şuan da TOKİ'nin mülkiyetinde olan Yahaneler'deki eski İzmir İl Jandarma Alay Komutanlığı'nın yerini satın almak için görüşmeler yaptıklarını, Başbakanlık'tan onay çıkar çıkmaz buraya kapalı bir pazaryeri inşa edeceklerini söyledi. 


Konak Belediyesi’nin Şubat ayı olağan meclis toplantılarının ilk oturumu Belediye Başkanı Sema Pekdaş yönetiminde gerçekleştirildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda yapılan toplantıda gündemdeki maddeler görüşüldü. Meclis oturumunda konuşan Başkan Pekdaş, 4 yılda bir 29 çeken şubat ayının bu yıl uzun süreceğini belirterek, herkese ve Konak’a umut dolu bir ay geçirmeyi diledi. Pekdaş, Şubat ayının pek çok önemli karara imza atıldığını ay olduğunu...