30 / 04 / 2024

Esta Acıbadem proje alanı

Esta Acıbadem proje alanı

TOKİ Emlak Konut güvencesini taşıyan Esta Acıbadem projesi, 21 bin metrekare alanda hayata geçirilecek...

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 20 indirim avantajı! Teslimler Aralık 2024'te!

Esta Construction imzasıyla hayata geçirilen Benesta Benleo Acıbadem projesinden konut almak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Benesta Benleo Acıbadem projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Benesta Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Esta Construction imzası ile inşa edilen Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin yıl sonunda yapılacağı projede farklı kampanyalara da yer veriliyor.

Benesta Acıbadem ön satışa çıktı! Yeni proje!

Benesta tarafından, İstanbul'un Avrupa ve Asya yakasını birbirine bağlayan en yakın noktası Acıbadem’de hayata geçirilen Benesta Acıbadem'de ön satışlar başladı. İşte merakla beklenen projenin fiyat listesi...

Benesta Acıbadem ön satışta! Yeni proje!

Benesta İstanbul’da yepyeni bir projeye imza atıyor. Konut projelerine son sürat devam eden Benesta'nın yeni projesi Benesta Acıbadem ön satışa sunuldu.

Benesta Acıbadem basın toplantısı 24 Şubat'ta!

ESTA Construction tarafından hayata geçirilen Benesta Acıbadem'in basın toplantısı 24 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi açıldı!

Lorin Proje Yatırımları Anonim Şirketi Acıbadem Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yıldırım tarafından açıldı.

Benesta Acıbadem'de inşaat yeniden başlıyor!

Dünyanın en büyük 129'uncu müteahhitlik firması olan Esta İnşaat, Benesta Acıbadem 352 projesinin inşaatına yeniden başlıyor.

Benesta Acıbadem 352 fiyat!

Benesta Acıbadem 352 fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul'un merkezi Acıbadem'de hayata geçiriliyor. 

Benesta Acıbadem 352 yakında ön satışta! Yeni proje! 

İstanbul'un merkezinde konumlanan Benesta Acıbadem 352 projesinin yakında ön satışa çıkması planlanıyor...

Benesta Acıbadem geliyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar Acıbadem'de hayata geçirilen Benesta Acıbadem projesi toplamda 897 adet konut ve 11 dükkandan meydana geliyor. 

Seven Four Life Acıbadem'de 1 milyon TL'ye 1+1! Yeni Proje!

Yediyol Şirketler Grubu'nun yeni projesi Seven Four Life projesi butik konseptli olarak Acıbadem'de yükseliyor. Seven Four Life Acıbadem'de 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.

The Mandarins Acıbadem tatil modunda yaşam sunacak!

The Mandarins Acıbadem, sahip olduğu özellikleri sayesinde 5 yıldızlı yaşam konforu sunacak. Mayıs 2018’de konut sahiplerine teslim edilecek proje, konut sahiplerini açık ve kapalı havuzu ile şehrin stresinden arındırırken 4 mevsim tatil keyfi yaşatacak.

TOKİ Esta Acıbadem projesinin imar planı askıda!

Esta İnşaat'ın proje yapacağı TOKİ Acıbadem arsasının imar planı iki itiraz başvurusu gelince, imar planı yeniden hazırlanarak askıya çıkarıldı...

Esta Acıbadem proje alanı Haberi

Esta Acıbadem proje alanı


Esta Construction tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında hayata geçirilen Esta Acıbadem projesi, TOKİ Emlak Konut güvencesiyle inşa edilecek. 


Yaklaşık 21 bin metrekare alanda yükselecek olan Esta Acıbadem projesi, Almondhill Evleri'nin yanında yer alıyor. Rezidansların olacağı Esta Acıbadem projesinde Gata Ormanı manzarasına sahip konutlar bulunuyor.


Marmaray ve yapımı devam eden Üsküdar-Kadıköy Metro duraklarına 5 dakika yakınlıkta olan Esta Acıbadem projesi, Acıbadem ve Uzunçayır metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor.



Web: http://estacons.com/esta/acibadem.html

Gülcihan...