11 / 05 / 2024

estap izmir ortaklıkları

estap izmir ortaklıkları

Estap, 25. Yılına özel tasarladığı ürünlerini tanıtmak için Türkiye'nin çeşitli illerinde iş ortaklarıyla buluşmaya devam ediyor.Estap’ın yeni seri ürünleri, gelişmiş yapısal üstünlükleri ve sunduğu kullanım kolaylıklarıyla dikkat çekiyor.

İzmir açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'in Aliağa ilçesi açıklarında 4.2 büyüklüğünde ve yerin 9.18 kilometre derinliğinde bir deprem yaşandığını açıkladı.

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

İstanbul, Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleriyle temalı eğlence sektöründe dünya çapında başarılara imza atan Outdoor Factory, Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World gibi ünlü eğlence markalarına kreatif stüdyo alanında hizmet veren L3DFX ile ortaklığını duyurdu.

Işıklar Yapı'nın kripto paralarının tutarı 103 milyon TL'ye ulaştı!

Işıklar Yapı'nın bağlı ortaklıklarının Işıklar Holding A.Ş. ve Işıklar Ambalaj Pazarlama A.Ş.'nin kripto paraların tutarı 103 milyon 19 bin 248 TL olduğu açıklandı.

Türk ve Japon müteahhitlerinden yeni ortaklık! 

Türk ve Japon müteahhitlik firmaları, aralarındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve üçüncü ülkelerdeki iş ortaklıklarının artırılması amacıyla "6'ncı Türkiye-Japonya Uluslararası İnşaat İşbirliği Konferansı" düzenledi. 

SPK'dan gayrimenkul yatırım ortaklıklarına ilişkin düzenleme!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde yaptığı değişiklikler, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31269 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vakıf GYO'nun İzmir Konak Karma Projesi değerleme raporu!

Vakıf GYO İzmir Konak Karma Projesine ilişkin, Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği Madde 22 (d) uyarınca hazırlatılan değerleme raporunu yayınladı.

SPK'dan Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik!

SPK, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik yaptı. Değişiklik ile kamu kurum ve kuruluşlarının yönetim kontrolüne sahip olduğu gayrimenkul yatırım ortaklıklarının, kamu şirketleri ve iştiraklerine proje geliştirme ve mali fizibilite gibi hizmetleri verebilmesinin önü açıldı..

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

GYO'lar yapı kayıt belgesi aldıkları yapıları portföylerine alabilecek!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği (III-48.1)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı..

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinde değişiklik 2019!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği (III-48.1)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler...

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları nasıl kurulur?

2016 yılı ekonomik verilerine göre Türkiye Gayri Safi Milli Hasılası'nın yüzde 8.2’si gayrimenkul yatırımlarına dayalı olan inşaat sektörü oluşturuyor. Peki, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları nasıl kurulur?

Akiş GYO'dan ortaklık açıklaması!

Akiş GYO bağlı ortaklıkların birleşme işlemlerine başlanmasına daire karara ilişkin açıklama yaptı.

estap izmir ortaklıkları Haberi

estap izmir ortaklıkları

25 yıldır rack kabinetler ve aksesuarları, telekom saha kabinetleri (dahili / harici ortam), server ve data center kabinetleri ve IT sektörüne yönelik geniş bir ürün çeşitliliğine sahip sektörün önde gelen firmalarından olan Estap, geçtiğimiz ay yeni ürünlerin lansmanı ile 25. yılını kutlamıştı. Estap, bu özel gecede tanıttığı ürünlerini anlattığı seminer ile 15 Ekim 2014 tarihinde İzmir'deki  iş ortaklarıyla bir araya geldi. 

Estap’ın yeni seri ürünleri, gelişmiş yapısal üstünlükleri ve  sunduğu kullanım kolaylıklarıyla dikkat çekiyor. Mühendislik çözümlerinde sınır tanımadığını kanıtlayan yeni ürünler, sektörde son yıllarda yaşanmamış ve uzun zamandır beklenen bir yeniliğe imza atıyor.

Estap,  ilgili seminerde Duvar Tipi Kabinetler, Universalline, Data Center Kabinetler ve Standart Dış Ortam Kabinetleri ile iş ortaklarını bilgiyle donattı. Kabinet kavramını kökünden değiştirecek ürünler ile Estap, iş...