06 / 07 / 2024

estetik iç mimari

estetik iç mimari

İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan Domotex Middle East Fuarı kapsamında, 9.Kasım.2013 tarihinde yapılacak “İçmimarların İnşaat Sektöründeki Yeri” başlıklı YES 2013 Forumu, iç mimari alanında önemli gelişmelere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor..

Atlas Interior İç Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Interior İç Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Büyükkahraman ve Mahmut Burak Eslek ortaklığında kuruldu.

Athena Kozmetik İç Mimari Tasarım İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Athena Kozmetik İç Mimari Tasarım İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Bilan tarafından kuruldu.

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Süha Erata tarafından kuruldu.

Mesa Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması'na sponsor oldu!

İnşaat sektöründeki 52 yıllık deneyimiyle dikkat çeken Mesa, Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması'na sponsor oldu.

Mdc İç Mimari Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mdc İç Mimari Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Üstün tarafından kuruldu.

Almanya'daki Beef Grill Club Kadewe’de Designist İmzası!

İç Mimar Aslı Arıkan Dayıoğlu liderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü iç mimari projeler hayata geçiren Designist, Berlin’de tasarladıkları Beef Grill Club zincirine bir yenisini daha ekledi. 

Mustafa Çiçek ile mimari yeni bakış açıları kazanıyor!

Doğru tasarımı yaratıcı fikirlerle buluşturarak yeni mimari oluşumlara imza atan Mustafa Çiçek, her kullanıcının zevklerine hitap eden estetik anlayışları, günümüz modern mimarisiyle olan uyumu ve doğru dokunuşlarla buluşturmayı sürdürüyor.

XL Mimarlık ve Mühendislik Nea Vourla Konut Sitesi’ni tasarladı!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık + Mühendislik tasarımı Nea Vourla Konut Sitesi, bölgenin mimari özelliklerini yansıtan tasarımıyla ön planda tutuyor.

İrme Elektrik Headquarters’a XL Mimarlık ve Mühendislik imzası!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık+Mühendislik tasarımına sahip İrme Elektrik Headquarters, çevreye, kente ve çalışanların hayatını değerlendirecek bir genel merkez olarak kurgulanacak.

URBANJOBS, Zula Zorlu'nun iç mekanını tasarladı!

İç mimar ve tasarımcı Murat Dede tarafından kurulan iç mimari ve ürün tasarımı üzerine projeler üretmekte olan URBANJOBS, özgün tasarımları ile diğerlerinden ayrılan Batard Bomonti ve Zula Kanyon gibi popüler mekanların ardından son olarak Zula Zorlu'nun iç mekan tasarımını gerçekleştirdi...

Tayvanlı YC Inox'un dev yatırımındaki mimari partneri Iglo Architects!

Mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects, Türkiye’de sıfırdan yapılacak olan ilk Tayvan yatırımının mimarı projesini üstlendi.

B House projesine A European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık'ın tasarladığı “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projeler tarafından yarışılan European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” kategorisinde ödülün sahibi oldu

estetik iç mimari Haberi

estetik iç mimari

İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi, Hannover Fairs Turkey Fuarcılık ile GET Dış Ticaret LTD ŞTİ – ORSİAD Gazetesi’nin ortak çalışmasının sonucu olarak organize edilen forum ve seminerin gerçekleştirilmesi, iç mimarlık mesleğinin, üniversite diplomasına sahip yetenekli ve yeterliliği olan kişiler tarafından yapılması gerektiğinin önemini de dikkat çekecek.

İnşaat sektöründe, içmimar ve tasarım yapan kişilerin mutlaka proje aşamasından itibaren yer almaları ve yapıların inşaat kalitesi, estetik bütünlüğü açısından çok önemlidir. Yapıda Estetik İçmimarlar ile Sağlanır (YES) sloganıyla başlatılan ve her yıl tekrarlanması planlanan bu forum, içmimarlık mesleğinin de hak etmiş olduğu yeri bulmasında önemli bir rol oynayacak.

İç Mimarlar Odası İstanbul Şube Başkanı Mimar Taner Gültekin konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “İç mimari isminde de anlaşılacağı üzere estetik fonksiyonların biçim ve şekillerle, renk ve...