02 / 05 / 2024

Eston Şehir indirim

Eston Şehir indirim

Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden ESTON ŞEHİR Cityscape’te yoğun ilgi görüyor. Polatyol, Eston Şehir Mahallem projesinde peşin alımlarda fuara özel yüzde 15 indirim fırsatıyla yoğun ilgi görüyor.

Polatyol Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz!

90 dönümlük yeşil alanıyla dikkat çeken Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte 'Bahçeşehir'in en yeşil projesi' olarak lanse edilen Eston Şehir Koru ile ilgili detaylar..

Estonşehir Koru'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim! 

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen Eston Şehir Koru projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği projede ayrıca 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Eston Şehir Koru’da yüzde 5 indirim, 50 ay 0 faiz fırsatı!

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Eston Şehir Koru’da yüzde 5 peşinat, yüzde 5 indirim ve 50 ay 0 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 5 bin 500 TL’den başlıyor.

Eston Şehir Koru'da yüzde 5 indirim!

Eston Şehir Koru'da yüzde 5 indirim ile ödemeler yapılıyor. Polatyol Yapı imzasını taşıyan projede ödemelerde yaz fırsatı devam ediyor.

Eston Şehir Koru Daireler’de yüzde 20+5 indirim fırsatı!

İNDER ve KONUTDER’in güç birliği yaparak başlattığı kampanyaya dahil olan Eston Şehir Koru Daireler’de yüzde 20’ye yüzde 5 indirim daha eklendi. Projede 30 bin TL peşinat, 4 bin 600 TL’den başlayan taksitler ve 0.98 faizle daire sahibi olunabiliyor..

Eston Şehir Koru Daireleri ödeme planı!

Koru dairelerinin satışa çıktığı Eston Şehir Koru'da lansmana özel yüzde 5 indirim avantajı sunuluyor..

Eston Şehir Koru'da lansman öncesi yüzde 5 indirim!

Eston Şehir Koru'da lansman öncesi yüzde 5 ekstra indirim yapılıyor. Projede taksit ödemeleri 4.600  TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Eston Şehir Koru'da metrekaresi 5 bin 500 TL'ye!

Ana unsurun koru olduğu Eston Şehir Koru projesinde Koru Apartmanlarında lansmanı öncesi ekstra yüzde 5 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.. 

Eston Şehir Mahallem’de son 10 daire için yüzde 20 indirim!

Bahçeşehir'de yükselen Eston Şehir Mahallem’de sadece 10 daire satışta. Yüzde 20 indirimle satılacak dairelerin anahtar teslimi Eylül'de gerçekleşecek.

Eston Şehir Mahallem'de Ramazan Bayramı'na özel yüzde 25 indirim!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem yoğun talep üzerine bayrama özel kampanya hazırladı. Bayram boyunca projede kalan son 25 daire için %25 indirim fırsatı sunulacak.

Eston Şehir Mahallem’de Anneler Günü’ne özel yüzde 25 indirim!

Bahçeşehir’in en güzel projesi Eston Şehir Mahallem annelere çok özel bir sürpriz hazırladı. Sadece 14 Mayıs Pazar Anneler Günü etkinliğinde yüzde 25 indirim fırsatı sunulacak.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem’de hayat bu yaz başlıyor!

Bahçeşehir’in gerçek kimliğine uygun az katlı, yeşille iç içe konseptiyle öne çıkan Eston Şehir Mahallem’de hayat bu yaz başlıyor. Eston Şehir Mahallem’de anında yüzde 15 indirim ve yüzde 0.70 faizle 60 aya kadar vade imkânı sunuluyor.

Eston Şehir Mahallem'de yaşam bu yaz başlıyor!

Bahçeşehir’de az katlı, yeşille iç içe konseptiyle öne çıkan Eston Şehir Mahallem projesinde hayat bu yaz başlıyor. Eston Şehir Mahallem’de yüzde 15 indirim ve yüzde 0.70 faizle 60 aya kadar vade imkânı sunuluyor

Eston Şehir indirim Haberi

Eston Şehir indirim

Türkiye’nin köklü inşaat firmalarından Polatyol, Cityscape’te,  1.6 milyon metrekare arazisi ile Türkiye ve Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden Eston Şehir’le tüm dikkatleri üzerine çekti. 

Polatyol, Eston Şehir Mahallem projesinde peşin alımlarda fuara özel yüzde 15 indirim fırsatıyla yoğun ilgi görüyor.


Eston Şehir, Türkiye gayrimenkul sektörünü uluslararası platforma taşıyan, dünyanın en prestijli ve en geniş kapsamlı gayrimenkul yatırım organizasyonlarından Cityscape’e damga vurdu. 55 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye inşaat sektörünün öncülerinden Polatyol, fuara İstanbul Bahçeşehir’de geliştirdiği Eston Şehir projesiyle katıldı. Yaklaşık 1.6 milyon metrekareye yayılan arazisi ve 1 milyon metrekare inşaat alanı ile sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da en geniş alana yayılan birkaç gayrimenkul projesinden biri olan ESTON ŞEHİR yoğun ilgi görüyor. Eston Şehir standında, projenin tüm detaylarını sunmak üzere özel...