05 / 05 / 2024

Esyapı Prefabrik kimin

Esyapı Prefabrik kimin

Yıllık 30 bin ton üretim kapasitesine sahip olduklarını belirten Esyapı Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sakallı, Eskişehir'in yanı sıra Bursa, Ankara, Sakarya, Kütahya, Afyon ve İnegöl'e de hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Esyapı Prefabrik, inşaat sektöründe alanını genişletiyor!

İnşaat sektörüne hizmet veren Esyapı Prefabrik, Eskişehir 'in çevre illerine de yayılarak hizmet alanını genişleterek ilerliyor. Esyapı Prefabrik yıllık 30 bin ton üretim kapasitesine sahip bulunuyor.

Esyapı Prefabrik hizmet alanını genişletiyor!

Yıllık 30 bin ton üretim kapasitesine sahip olduklarını belirten Esyapı Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sakallı, Eskişehir'in yanı sıra Bursa, Ankara, Sakarya, Kütahya, Afyon ve İnegöl'e de hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Prefabrik Yapı A.Ş sekiz katlı hafif çelik yapılar inşa edecek!

Deprem zamanlarında ilk tercih edilenin prefabrik yapılar olduğunu söyleyen Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Aydan Hekim, afet dönemlerinde prefabrik yapıların, insanların öncelikli yaşam alanları ve barınakları olarak kullanıldığını ifade etti.

Tepe Prefabrik'e LEED Sertifikası verildi!

Tepe Prefabrik,uluslararası alanda en çok saygı gören yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Sertifikasını LEED Altın seviye üzerinden almaya layık görüldü.

Tepe Prefabrik Leadership Energy Belgesi almaya layık görüldü!

Bilkent Holding şirketlerinden biri olan Tepe Prefabrik, Uluslararası alanda en saygın yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Belgesi almaya layık görüldü.

TİKA'dan Gazzeliler'e prefabrik konut!

TİKA'dan Gazzeliler'e prefabrik konut projesi geliyor. Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı tarafından, evleri yıkılan Gazzeliler için bin prefabrik konut inşa edileceğini bildirdi.

THY prefabrik eğitim binası yapım işi!

Türk Hava Yolları Aydın Uçuş Eğitim Akademisi prefabrik eğitim binası yapım işi ihale edecek. İhale 19 Ağustos 2014 Salı gününde saat 10:00'da gerçekleşecek..

Assan Panel, son 10 yıldır Irak'ta prefabrik talebini karşılıyor!

Yeniden yapılanma sürecine giren Irak'ta, büyüyen inşaat ve taahhüt sektörüne hizmet veren Assan Panel, 10 yıldır prefabrik çözümlere yönelik talepleri karşılıyor. Bölgenin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyor...

AEA İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AEA İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Azizoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da Pendik, Esenyalı Mahallesi, Mezkur Sokak, Deniz Apartmanı'nda kuruldu.

TÜPRAŞ kimin?

2013 İSO 500 listesinde 39 milyar 729 milyon 407 bin 44 liralık net üretim ile satışla birinci olan TÜPRAŞ hangi sektörde faaliyet gösteriyor? TÜPRAŞ kimin?

Karmod Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 75'e ulaştı!

Karmod Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 75'e ulaştı. Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya yaptığı açıklamada, özellikle son on yılda gerçekleştirdikleri atılımla ihracat yaptıkları ülke 5 sayısının 75'e ulaştığını bildirdi...

Betaş Prefabrik öngermeli köprü kirişi yatırımına başladı!

Betaş Prefabrik ve Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ateş, 5 bin 500'ü kapalı, 20 bini açık alan olmak üzere toplam 25 bin metrekarelik bir alanda faaliyetlerinin sürdüğünü bildirdi...

Prefabrik Yapı A.Ş. Sürdürülebilir Markalar Konferansı’nda sürdürülebilir çözümler sundu!

Sürdürülebilir Markalar Konferansı, sürdürülebilirlik profesyonellerini bir araya getirdi, hafif çelik yapı sektörünün lider firması Prefabrik Yapı A.Ş. konferansta sürdürülebilir ürün tasarımları hakkında bilgi verdi...

Esyapı Prefabrik kimin Haberi

Esyapı Prefabrik kimin


Esyapı Prefabrik, Eskişehir'in çevre illerine de yayılarak hizmet alanını genişletiyor. Yıllık 30 bin ton üretim kapasitesine sahip olduklarını belirten Esyapı Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sakallı, Eskişehir'in yanı sıra Bursa, Ankara, Sakarya, Kütahya, Afyon ve İnegöl'e de hizmet vermeye başladıklarını söyledi. 


Eskişehir ve civarındaki endüstriyel yatırımların büyük çoğunluğunun inşaatını gerçekleştirdiklerini söyleyen Sakallı," Öngermeli ve öngermesiz prefabrike betonarme yapı elemanları, taşıyıcı sistem ürünleri, prefabrike betonarme cephe elemanları, prefabrike kent mobilyaları ve alt yapı ürünleri imalatını yapıyoruz. Mimari proje ve danışmanlık hizmeti de firmamız tarafından veriliyor" dedi. 

ı « Sakallı, yakın zamanda mevcut döküm ve kalıp hatlarını iyileştirerek, üretim hızını artırmayı planladıklarını açıkladı. 

Kaliteden ödün vermemek için düzenli olarak yöntemlerini gözden geçirdiklerini dile getiren Fatih Sakallı, "Büyük holdinglerden küçük şirketlere kadar geniş bir yelpazede...