02 / 06 / 2024

E.sybox pazarı

E.sybox pazarı

Alanında dünyanın en gelişmiş ergonomik hidrofor sistemine sahip E.sybox herşeyden önce minimum enerji ile maksimum verimlilik sağlıyor. Üstelik bunu fısıltı kadar sessiz çalışarak gerçekleştiriyor.

İstanbul'da 23 Nisan kutlamaları dolayısı ile pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak...

Şişli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları doğrultusunda 21 Nisan Pazar günü bazı yolların trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

İstanbullular aman dikkat! Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar belli oldu! Acil bakın!

İstanbul'da pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar belli oldu. İşte detaylar...

İstanbul’da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, İstanbul – Sultanahmet etabı kapsamında 15 Ekim Pazar günü kentte bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte detaylar...

İstanbul Yarı Maratonu 30 Nisan Pazar günü koşulacak! Maraton nereden başlıyor? İşte trafiğe kapanacak yollar!

Bu yıl 18.düzenlenen ‘N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’ 30 Nisan 2023 Pazar günü yapılacak. Maratona 60 ülkeden 12 bin 300 sporcu katılacak. Maraton nedeniyle Pazar günü İstanbul’da saat 05.30 ile saat 13.30 arası parkurun düzenlendiği bölgeler trafiğe kapalı olacak.

Beyaz eşya pazarına yeni marka!

Beyaz eşya sektörüne yeni bir marka daha giriyor. Türkiye pazarında mobilya ve nalburiye çözümleriyle tanınan Alman markası Nisan ayında beyaz eşya ve ankastre ürünlerin lansmanını yapacak

Türk çelik sektörü pazar çeşitliliğiyle yatırımcılara avantaj sağlıyor!

Türk çelik sektörü, gerek pazar çeşitliliği gerekse artan üretim talepleriyle yatırımcılarına avantajlar sağlıyor.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Alibeyköy’e yeni pazar alanı ve otopark!

İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Eyüp Belediyesi, Alibeyköy'de yeni bir pazar alanı ve otopark inşa etti.

Bahçe ve balkonlara 450 milyon TL harcıyoruz!

Bahçe ve balkonların nefes alma yeri olarak görülmesi, bu alanlar için yapılan harcamaları giderek artırıyor. Bu da bahçe mobilyaları pazarının büyümesini beraberinde getiriyor.

Çanakkale Kepez'e kapalı pazar yeri geliyor!

Çanakkale Kepez'de, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Kıvanç Kaşıkçı Kapalı Pazar Yeri’nin temel atma töreni yapıldı.

Serik Cuma Pazarı'na yeni proje!

Atalya Serik'te yapılacak Cuma Pazarı'nın yeni projesi tanıtıldı. Başkan Ramazan Çalık, "Bu pazarımızdan sonra Serik'e Turizm Pazarı'nı da kazandıracağız. 2-3 ay içerisinde işlem ve ihaleleri bitirip Cuma Pazarı projemizi de 6 ay içinde hizmete açacağız" dedi.

Esenler'e modern pazar yeri!

Esenler'de yapımı tamamlanan Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi'ndeki modern pazar yeri, Esenlerlilerin hizmetine açıldı.

Esenler'e modern pazar yeri kazandırıldı!

Esenler Belediyesi, yaptığı yatırımlarla ilçeye modern semt pazarları kazandırmaya devam ediyor. İlçede yapımı tamamlanan Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi'ndeki modern pazar yeri, Esenlerlilerin hizmetine açıldı.

E.sybox pazarı Haberi

E.sybox pazarı

Özgün İtalyan tasarımına sahip olan E.sybox dünya çapında kabul gören İF 2013 dizayn tasarım ödülünü kazanmıştır. E.sybox kompakt tasarımı sayesinde eski tarz hidrofor sistemleri ile karşılaştırıldığında boyut olarak en az %30 yer tasarrufu sağlar. Montaj yapılacak yerin durumuna göre tesisata yatay ve dikey olarak bağlanabilmektedir.


E.sybox’ın en önemli özelliklerinden biri de sessiz olmasıdır. Yeni su soğutmalı motoru korozyona karşı dayanımlı olduğu gibi soğutucu fan olmadığından eski tarz hidroforlara göre daha az gürültü kirliliği yapar. Standart kullanımda 45 dB gibi çok düşük ses aralığına sahiptir. Tüketiciye sunduğu bir başka avantajı da kazan dairelerine yapılan ses yalıtımı maliyetini ortadan kaldırmasıdır.


E.sybox tasarlanırken montaj ve bakım kolaylığı ile tüketici konforu ön planda tutulmuştur. E.sybox sisteme entegre bir şekilde 2 lt lik genleşme tankını içerisinde...