29 / 04 / 2024

ETF Birikim Yapı adres

ETF Birikim Yapı adres

ETF Birikim Yapı Denetim Limited Şirketi, Ömer Ölmez tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Ağustos 2013 tarihinde Pendik, Kaynarca Mahallesi, Deniz Caddesi'nde kuruldu

Birikim yapmaya engel olan 4 kritik hata!

"Hiç birikim yapamıyorum, öyle bir alışkanlığa sahip değilim" diyorsanız siz de bu hataları yapıyorsunuz demektri. İşte birikim yapmayı engelleyebilecek 4  önemli hata...

İslam Memiş borç kuralını açıkladı! Borcu olanlar dikkat! Buna uymazsanız batarsınız

Altın ve para para piyasaları uzmanı İslam Memiş, vatandaşların, “Borç vermeli miyiz?” sorusunu yanıtlayıp, bu zamanda nasıl birikim yapılacağını açıkladı. İşte detaylar…

Birevim'den Tasarrufa İlk Adım kampanyası!

Birevim, teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası ''Tasarrufa İlk Adım'ı tüketiciye sundu. Bu kampanya ile 3 bin TL ile 23 bin TL arası herhangi bir tasarruf miktarı üzerinden uygun maliyetlerle birikim yapılabiliyor.

İlk konutunu alacaklar dikkat! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor!

Yeni kıdem tazminatı düzenlemesi milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Sosyal taraflarla tartışmaya açılan 2 model kapsamında, 60 yaşa kadar fonda birikim yapılması planlanıyor İlk konutunu alacaklar bu miktarın yüzde 10'unu kullanabilecek.

İlk konutunu alacaklar kıdem tazminatının yüzde 10'unu alabilecek!

Tamamlayıcı emeklilik modeli kapsamında 60 yaşa kadar fonda birikim yapılması planlanıyor. İlk konut, evlenme, ağır hastalık gibi durumlarda ise bu yaştan önce sınırlı olarak çekebilecek.

Konut hesabına kolaylık geldi!

Bankada düzenli birikim yapıp ilk evini alanlara devlet katkısı sunan konut hesabı uygulamasının kapsamı genişletildi. Buna göre, uygulama kapsamında düzenli ödeme yapmama fırsatı getirildi.

Ev'lenmeyi düşünenlere devlet desteği!

Evlenmeyi ve ev sahibi olmayı düşünenler, 3-5 yıl bankada düzenli birikim yapıp devlet desteğinden faydalanabiliyor. Konut desteğinde katkı 25 bin liraya çıkarılırken, çeyiz desteği 9 bin lira oldu.

Konut hesaplarında 106 milyon TL birikti!

Devlet, konut ve çeyiz hesabıyla evlilikleri ve ev sahibi olma imkanı sunuyor. Çeyiz hesabında 3-5 yıl birikim yapıp 27 yaşından önce ilk evliliklerini yapanlara 9 bin 279 lira 75 kuruşa varan devlet desteği veriliyor.

İlk kez konut alacaklara 25 bin TL'lik destek!

En az 3 yıl birikim yapıp ilk evlerini alacak çiftlere yüzde 25'e kadar devlet katkısı imkanı veren konut hesabı, ev sahibi olmak isteyenler için büyük kolaylık olarak görülüyor. 

4 ayda 10 bin kişi konut hesabı açtı!

Devlet; bankada 3-5 yıl birikim yapıp ilk evini alanlara maddi destek sağlıyor. 4 ayda yaklaşık 10 bin kişi hesap açıp, 36.4 milyon lira biriktirdi. Desteğin sınırı da arttı. 77 bin 875 lira biriktirene devlet de 15 bin 575 lira verecek.

Çeyiz ve konut hesabı katkısı ile 42 bin 112 lira destek!

Bankada düzenli birikim yapıp evlenenlere ve ilk evini alanlara devletten maddi katkı var. Çeyiz hesabı ile 15 bin 575, konut hesabı ile 5 bin 481 liraya varan destek söz konusu. Çiftler bunlardan ayrı ayrı yararlanıp, tutarı 2’ye katlayabiliyor

Ev alana 15 bin 575 TL devlet desteği!

Devlet; bankada 3-5 yıl birikim yapıp ilk evini alanlara maddi destek sağlıyor. İlk 4 ayda 7 bin kişi konut hesabı açarken, desteğin sınırı da yeni yılla birlikte yükselerek 15 bin 575 liraya çıktı.

Yapı Kredi'den Konut Hesabı!

Yapı Kredi, düzenli ödemelerle uzun dönemde birikim sağlayarak konut sahibi olmak isteyenlere özel,devlet katkılı Konut Hesabı'nı hayata geçirdi.

ETF Birikim Yapı adres Haberi

ETF Birikim Yapı adres

ETF Birikim Yapı Denetim Limited Şirketi, Ömer Ölmez tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Ağustos'ta kuruldu. ETF Birikim Yapı Denetim Limited Şirketi tüm hissesi Ömer Ölmez'e ait. 


ETF Birikim Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Can ve mal güvenliğini teminen imar planlama fen ve sanat ve sağlık kurallarına,standartlarına uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi sağlamaktır.Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile yasanın amir hükümlerine aynen uyar.


ETF Birikim Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Pendik, Kaynarca Mahallesi, Deniz Caddesi, Uygar Sokak,...