04 / 05 / 2024

Etik ve İtibar Derneği oyak

Etik ve İtibar Derneği oyak

OYAK Çimento Fabrikaları AŞ, Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla 160'tan çok üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği'nin (TEİD) yeni üyesi oldu.

Tibar Global İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tibar Global İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nahide Yılmaz ve Doğacan Cerit ortaklığında kuruldu.

OYAK Çimento, Etik ve İtibar Derneği üyesi oldu!

OYAK Çimento Fabrikaları AŞ, Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla 160'tan çok üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği'nin (TEİD) yeni üyesi oldu.

Etik Life Gayrimenkul İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etik Life Gayrimenkul İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu, İbrahim Yaş ve Tacettin Köylü ortaklığında kuruldu.

Çağ Çelik A.Ş, TEİD üyesi oldu!

Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla 150’yi aşkın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyeleri arasına, 1978’de kurulan ve Demir–Çelik üretiminde lider firmalardan olan Çağ Çelik de katıldı.

Etik Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Etik Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Şişli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Can Kip tarafından açıldı.

ENKA İnşaat TEİD üyeleri arasına katıldı!

2010 yılında kurulan ve Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla bugün 140’a yakın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği TEİD'in üyeleri arasına ENKA İnşaat katıldı. 

Tekfen Holding artık TEİD üyesi!

Tekfen Holding, Etik ve İtibar Derneği (TEİD) üyesi oldu. TEİD üyesi kurum ve kuruluşlar, ülke genelinde 200 binin üzerinde istihdam yaratıyor.

Kurumsal İtibar ve İmar kitabı yayınlandı!

Prof. Dr. Azmi Yalçın ile İzmir Defterdarı Dr. Tamer Utkucu tarafından hazırlanan Kurumsal İtibar ve İmar kitabı yayınlandı.

Çetik, 2017'de 40 mağaza açacak!

Bursa’nın köklü firmalarından Çetik, yatırım ortaklığı ile büyümeye devam ediyor. Firma 2017’de Türkiye’de 40 mağazaya ulaşmayı ve bir dünya markası olmayı hedefliyor.

Selective Blue'da yüzde 20 fiyat avantajıyla!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue'da ön talep süreci devam ediyor.

Selective Blue’da ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci devam ediyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci devam ediyor.

Alper-İtibar İnşaat Selective Blue projesi Kartal'da yükseliyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci devam ediyor.

Selective Blue: Denize ve adalara komşu bir hayat!

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. Proje Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Etik ve İtibar Derneği oyak Haberi

Etik ve İtibar Derneği oyak

Yatırımlarına devam eden OYAK Çimento Fabrikaları AŞ, Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla 160'tan çok üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği'nin (TEİD) yeni üyesi oldu.

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre, OYAK Çimento evrensel insan hakları, etik değerler ve sürdürülebilirliğe verdiği önemle saygın ve örnek bir kuruluş olmayı sürdürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, dünya çimento endüstrisinde Avrupa'nın liderleri arasında yer alan OYAK Çimento, Türkiye çimento endüstrisinin de kapasite ve pazar lideri olarak faaliyetlerini 6 fabrikada, satışlarına 7 coğrafi bölgede devam ediyor.

Geçmişten bugüne kadar evrensel insan hakları ve etik değerlere verdiği önemle saygın ve örnek bir kuruluş olmayı sürdüren OYAK Çimento, belirlediği etik değerler ve rekabet kültürü çerçevesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vizyon, misyon ve değerleri doğrultusunda; şeffaflık, dürüstlük, topluma...