09 / 05 / 2024

Etiler Alkent Sitesi yönetim seçimi

Etiler Alkent Sitesi yönetim seçimi

İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Etiler'deki Alkent Sitesi'nin gündeminde yönetim seçimleri bulunuyor.

Pasifik GYO, Etiler Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek! Resmen düğmeye basıldı!

Pasifik GYO, İstanbul Beşiktaş'ta, Levent/Etiler girişinde bulunan Akademiler Sitesi'nin dönüşümü ve proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı. 

Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Etiler'deki Alkent AVM'de bulunan 39 adet dükkanın değerleme raporu yayınlandı. Peki Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın değeri ne kadar oldu? 

İstanbul Etiler'deki Alkent Sitesi'nde yönetim kaosu!

İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Etiler'deki Alkent Sitesi'nin gündeminde yönetim seçimleri bulunuyor.

Etiler Alkent AVM 39 dükkan için ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Etiler Alkent AVM 39 dükkan için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko Alkent AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Etiler Alkent AVM 39 adet dükkan için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Hıncal Uluç'tan Alkent site yönetimine uyarı!

Hıncal Uluç, Etiler Alkent'in site yönetimine sitem etti. Uluç, "Susmamı istiyorsanız, Alkent'i, İstanbul'un en güzel sitesini, üç kuruş hesaplar ve kişisel duygularınızı bir kenara bırakıp adam gibi yönetin!." dedi...

Alarko GYO Alkent AVM 39 adet dükkan değerleme raporu 2018!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Büyükçekmece Etiler Alkent AVM 39 adet dükkanın ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Etiler Alkent AVM'deki 39 dükkanın 2017 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Etiler Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın ekspertiz değerleme raporu yayınlandı.

Beşiktaş Sarı Konaklar Sitesi'nde 8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş ilçesi Levent -Etiler - Ulus arasında kalan Akatlar semtinde yer alan Sarı Konaklar Sitesi'ndeki gayrimenkul 8 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Alarko GYO Etiler Alkent AVM ekspertiz değerleme raporu yayınlandı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Alarko GYO Etiler Alkent AVM ekspertiz değerleme raporu yayınlandı.

Etiler Belediye Sitesi'nin yerine rezidans geliyor!

Etiler'de Akmerkez'in hemen karşısında konumlanan Belediye Sitesi müteahhitlerin dönüşüm avında. Siteyi dönüştürmeye talip olan Astaş ile Yiğit Group ve Sinanlı Yapı Ortaklığı'nın site malikleriyle görüşmelere başladı.

Etiler'deki Belediye Sitesi paylaşılamıyor!

Etiler'de Akmerkez'in karşısında bulunan Belediye Sitesi bir türlü paylaşılamıyor. Astaş Gayrimenkul'ün 2014'ten beri maliklerle anlaşmaya çalıştığı site için şimdi de Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı devreye girdi.

Alarko GYO Etiler Alkent AVM değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortalığı A.Ş., portföyünde bulunan Etiler Alkent AVM'ye ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerlendirme raporu...

Etiler Alkent Sitesi yönetim seçimi Haberi

Etiler Alkent Sitesi yönetim seçimi

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Oray Eğin bugünkü köşesinde İstanbul’daki Alkent sitesinde neler olduğunu kaleme aldı. 

İşte Oray Eğin'in 'Benim gazetemin bugünkü manşeti' başlıklı yazısı...

Bugünlerde İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Alkent’te yönetim seçimleri var. Etiler’deki sitenin en ünlü sakini, yıllardır buradaki bahçe katı evinde maç partileri veren, köşesinde zaman zaman Alkent’i yazan Hıncal Uluç. Yönetim seçiminden de onun sayesinde haberim var zaten. Yeni değil, Uluç epey bir süredir Alkent yönetiminden şikayetçi. Aidatları yükseltmemek için bahçıvanları ve güvenliği işten çıkardıklarını, sitedeki yaşam standardının giderek düştüğünü yazıyor. Bir zamanlar bahçe kapısını açık bırakıp çıktığı bu güvenli sitede ilk kez hırsızlık bile yaşanmış.

Bilmiyordum, Rahmi Turan da site sakiniymiş. Ama o yönetimden memnun, aylık 1900 TL’lik aidat ücretini çok buluyor, Uluç’a da...