10 / 05 / 2024

Etiler Petrol Sitesi katar

Etiler Petrol Sitesi katar

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

Pasifik GYO, Etiler Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek! Resmen düğmeye basıldı!

Pasifik GYO, İstanbul Beşiktaş'ta, Levent/Etiler girişinde bulunan Akademiler Sitesi'nin dönüşümü ve proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı. 

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

İstanbul Etiler'deki Alkent Sitesi'nde yönetim kaosu!

İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Etiler'deki Alkent Sitesi'nin gündeminde yönetim seçimleri bulunuyor.

Beşiktaş Sarı Konaklar Sitesi'nde 8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş ilçesi Levent -Etiler - Ulus arasında kalan Akatlar semtinde yer alan Sarı Konaklar Sitesi'ndeki gayrimenkul 8 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Etiler Belediye Sitesi'nin yerine rezidans geliyor!

Etiler'de Akmerkez'in hemen karşısında konumlanan Belediye Sitesi müteahhitlerin dönüşüm avında. Siteyi dönüştürmeye talip olan Astaş ile Yiğit Group ve Sinanlı Yapı Ortaklığı'nın site malikleriyle görüşmelere başladı.

Beşiktaş'ta icradan 7.3 milyon TL'ye satılık 2 daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Arnavutköy ve Ortaköy Petrol Sitesi'nde bulunan 2 daireyi satışa çıkardı. İhaleleri 28 Haziran'da yapılacak dairelerin toplam satış bedeli 7 milyon 350 bin TL olarak belirlendi.

Kartal Arzum Sitesi'nin temeli 21 Mart'ta atılacak!

Petrol İş Mahallesi'nde yer alan, 5'er katlı 2 bloktan oluşan Arzum Sitesi'nin temel atma töreni, 21 Mart 2016 Pazartesi Saat:14.00'te gerçekleştirilecek.

Etiler'deki Belediye Sitesi paylaşılamıyor!

Etiler'de Akmerkez'in karşısında bulunan Belediye Sitesi bir türlü paylaşılamıyor. Astaş Gayrimenkul'ün 2014'ten beri maliklerle anlaşmaya çalıştığı site için şimdi de Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı devreye girdi.

Astaş Holding, Etiler'de proje hazırlığında!

Sabah gazetesinden Erhan Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Astaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, Etiler Belediye Sitesi için bir yılı aşkın bir süredir proje hazırladıklarını söyledi.

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

Katarlı QT Holding'den Etiler'e 250 milyon dolar yatırım!

47 müteahhitin talip olduğu Etiler'deki Petrol Sitesi'nin kentsel dönüşümünü Katarlı QT Holding yapacak. QT Holding'in 250 milyon dolar yatırımla yapacağı çevreci,akılcı ve lüks sitede carsı, ticari alan ve sağlık merkezi de bulunacak.

Katarlı QT Holding Etiler'de kentsel dönüşüm yapacak!

İstanbul'un lüks semtlerinden Etiler'de de kentsel dönüşüm başlıyor. Semtte bulunan Petrol Sitesi'nin dönüşümü, QT Holding tarafından yapılacak.

QT Holding Etiler Petrol Sitesi'ni dönüştürecek!

47 müteahhitin talip olduğu Etiler’deki Petrol Sitesi’nin dönüşümünü Katarlı QT Holding yapacak. QT, 250 milyon $ yatırımla siteye çarşı, ticari alan ve sağlık merkezi ekleyecek.

Etiler Petrol Sitesi katar Haberi

Etiler Petrol Sitesi katar


İstanbul’un en değerli bölgelerinden olan Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. Etiler Petrol Sitesi'ni Katarlı Profesör Abdullatif Al Meer’in patronu olduğu QT Holding dönüştürecek.



250 milyon dolara hayata geçirilecek ve dünyanın en önemli mimarlarından Anthony Bechu’nün tasarladığı projede 24’er katlı karma projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekanlar yer alacak.



Yaklaşık 3.5 yıldır süren ve 30’a yakın firmanın ilgilendiği dönüşüm sürecinde son üç şirket olarak Akkök Holding’e ait Akiş Gayrimenkul, eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın sahibi olduğu UNIT Grubu ile Katar merkezli QT Holding kalmıştı. Yapılan seçim sonucunda QT Holding 259 oy, Akiş Gayrimenkul 21 oy alırken, UNIT Grubu’na ise oy çıkmamıştı.



Ceren...