09 / 05 / 2024

ets tur bodrum

ets tur bodrum

Etstur, 2014- 2015 erken rezervasyon kampanyasının 4.döneminde önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 61’lik artış yakaladı.

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Bodrum'da imara açılan 1 milyon metrekarelik alan için tepki!

Bodrum'da toplam 1 milyon 102 bin 306 metrekarelik alanın imara açılmasıyla ilgili tepkiler sürüyor. MUÇEP Eşsözcüsü Umay Karabaş, meslek örgütleri ve STL'larla hukuki girişimlerde bulunacaklarını belirtti. Bitez AK-TUR Sitesi sakinleri de, ortak bir mücadele platformunda birlikte hareket etme çağrı

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Bodrum Kissebükü’ndeki Adalıyalı Koyu için betonlaşma uyarısı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un sahibi olduğu ETS şirketinin otel yapmak istediği Bodrum Kissebükü’ndeki Adalıyalı Koyu için betonlaşma uyarısı yapıldı.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Bodrum Mutfak bu yıl 15 milyon lira ciro bekliyor!

Bodrumlu Mustafa Güneri’nin, babasına ait ‘mavi tur teknesini’ Satarak 1993’te başladığı ‘mutfak mobilya’ işinden ulusal bir marka çıktı. Bodrum Mutfak adıyla üretim yapan Güneri, 15 milyon lira ciro bekliyor.

7. Otelpuan Ödülleri sahiplerini buldu!

Gloria Hotels&Resorts otelleri, ETS Tur tarafından düzenlenen 7. Otelpuan Ödüller'inde Akdeniz Bölgesi'nin en beğenilen otelleri ödülüne layık bulundu.

Bodrum'a 30 bine yakın turist gelecek!

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ndeki Gemi Yanaşma İskelesi’ne yanaşan ’Mein Schiff 3’ adlı gemi, 2 bin 475 turist getirdi. Geminin yıl içinde 30 bine yakın turisti, tur kapsamında ilçeye getireceği belirtildi.

Suat Özbek: Alternatif turizm için yeni tesisler gerekli!

ETS Tur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, alternatif turizmin gelişmesi için tesis yatırımlarının artması gerektiğini söyledi. Özbek, "Henüz yeterli tesis yok" dedi..

ETS Tur şehir otelciliğinde yüzde 300 büyüyecek!

İç pazarda yüzde 56 paya sahip olan ETS Tur, 2015'e hızlı giriyor. Bu yıl satışlarını yüzde 15 artırmayı planlayan şirket, şehir otelciliğinde de yüzde 300 büyümeyi hedefliyor.

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu!

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu. 2015 erken rezervasyon dönemini Burcu Esmersoy’un reklam yüzü olduğu ‘Tatil Yağmuru Yarışması’ ile başlatan Etstur, yüzde 45 indirim sunuyor.

ets tur bodrum Haberi

ets tur bodrum

Tüm zamanların en iyi artış oranı olduğunu belirten Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek “Özellikle dış pazarlardaki bazı dinamiklerin değişmesi ile Türkiye’ye olan taleplerin düşmesi bu sene erken rezervasyon döneminde misafirlerin geçen senenin de altında fiyatlarla satın alma yapmalarını sağladı” dedi. Özbek, nisan ve mayıs aylarının uygun fiyatlar için son 2 ay olduğunu da sözlerine ekledi. 2014 erken rezervasyon döneminde en çok tercih edilen destinasyonların Kemer, Marmaris, Didim, Seferhisar olduğu belirlenirken, Etstur 2014 cirosu ise 766 milyon  lira oldu. 2015’te yüzde 30 büyüme hedefleyen Etstur 1 milyar ciro ile 900 bin misafir bekliyor.


30 çifte hediye tatil

Ayrıca, Etstur’un 3 aydır devam eden instagram fotoğraf yarışması ‘Tatil Yağmuru’ 30 çifte Rixos Hotels’te tatil kazandırdı. Rixos Hotels Türkiye Direktörü Cem Uzan, Etstur...