15 / 05 / 2024

ETS Tur burcu esmersoy

ETS Tur burcu esmersoy

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu. 2015 erken rezervasyon dönemini Burcu Esmersoy’un reklam yüzü olduğu ‘Tatil Yağmuru Yarışması’ ile başlatan Etstur, yüzde 45 indirim sunuyor.

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

Ekrem Burcu kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üye'liği yapan Ekrem Burcu kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Burcu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Burcu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ekrem Burcu kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Burcu kimdir? Ekrem Burcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ekrem Burcu'nun biyografisi...

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb açıldı!

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb, Necati Şahin Şube Müdürlüğü'nde 7 Nisan'da Kadıköy'de açıldı.

Goldsun Gıda İnş.Oto.Plas.Züc.Kim. El.Tek.Tar.Hay.Taa.Tur.Sa.İl.Me.Tı.Ma.Dış Ti.İh.İth.San.ve Tic.Ldt.Şti kuruldu!

Goldsun Gıda İnş.Oto.Plas.Züc.Kim. El.Tek.Tar.Hay.Taa.Tur.Sa.İl.Me.Tı.Ma.Dış Ti.İh.İth.San.ve Tic.Ldt.Şti, 16 Mart'ta kuruldu.

Burcu Serdar Köknar kimdir?

2014-2015 Eğitim yılından itibaren MEF Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalışan Mimar Burcu Serdar Köknar kimdir?

Burcu Güneş Nişantaşı'na taşındı!

Burcu Güneş, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Gazetecilerle sohbet eden şarkıcı, Nişantaşı'na taşındığını söyledi. Güneş, "Bu aralar taşınma işleriyle uğraşıyorum. Şimdi modacıma gidiyorum. Onunla bir randevum var" dedi.

Artvin İnce Yapı İnşaat Tem.Hizm. Mobilya Dekorasyon Gıda MadenC.Tur. Taşımacılık San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Artvin İnce Yapı İnşaat Tem.Hizm. Mobilya Dekorasyon Gıda MadenC.Tur. Taşımacılık San.ve Tic.Ltd.Şti. Arzu Yatci tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Ümraniye'de kuruldu.

Han Tek Elektrik Elektronik Mühendisliği Otomasyon Otomotiv Gıda İnş.Tur.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Tek Elektrik Elektronik Mühendisliği Otomasyon Otomotiv Gıda İnş.Tur.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti., Şahnur Han tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Sancaktepe, E.Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti. kuruldu!

Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti., Mehmail Okumuş tarafından 200 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Kuştur Tatil Köyü işletmesi Kuştur Kuşadası Turizm'in!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Playformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuştur Kuşadası Turizm Kuştur Tatil Köyü işletecek.

Burcu Başer: Konut satışları ve inşaat harcamaları arttı!

ITE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, yapı sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi, Başer, “Konuk Ülke Projesi”ni bu yıl “Konuk Bölge Projesi” başlığı altında Afrika’yı ağırlayarak gerçekleştireceklerini belirtti…

ETS Tur burcu esmersoy Haberi

ETS Tur burcu esmersoy

TURİZM sektöründe faaliyet gösteren Etstur, 2014-2015 erken rezervasyon dönemini 19 Kasım 2014’te başlattı. Yüzde 45 indirim oranıyla ilk dönemin açıldığını söyleyen Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, erken rezervasyonda avantajlı dönemin her ay yüzde 5 oranında azalarak devam edeceğini dile getirdi. Ersoy, “TL bazında otellerde maliyet artmasına rağmen fiyatlar artmadı. Ancak bu fiyat artışı olmayacak anlamına gelmiyor. Benim tavsiyem tatilcilerin erken rezervasyon döneminin ilk günlerin de tatillerini satın almasıdır” dedi. Son 4 yılda erken rezervasyonda satış payının tüm yıla oranla yüzde 47 olarak gerçekleştiğini söyleyen Ersoy, bu yıl ise seçim sebebiyle 2 birim kayıpla yüzde 45 olduğunu vurguladı. Ersoy, “Toplamda 740 bin kişiye ulaştık. 2015’te ise cirosal bazda yüzde 15’lik büyüme hedefliyoruz. 880 bin TL ciro ve 814 bin...