16 / 05 / 2024

ETS Tur rekalm

ETS Tur rekalm

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu. 2015 erken rezervasyon dönemini Burcu Esmersoy’un reklam yüzü olduğu ‘Tatil Yağmuru Yarışması’ ile başlatan Etstur, yüzde 45 indirim sunuyor.

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

Avcılar Atatürk Stadyumu tur şirketine kiralandı!

Avcılar Belediyesi tarafından Atatürk Stadyumu gelir getirsin diye bir tur şirketine kiraya verildi. Şirket alanda otomobil satışına başladı.

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Omar Imad Taha Al-Badrı tarafından kuruldu. 

Google Tur Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Google Tur Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Najafı Ghelejlou tarafından kuruldu.

Aras Sözcü Tur Turizm Transfer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Sözcü Tur Turizm Transfer Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aslan tarafından kuruldu. 

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. açıldı!

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ets Ersoy Turistik Servisleri Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Ets Ersoy Turistik Servisleri Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

4 Mevsim Tur Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Mevsim Tur Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Ağat tarafından kuruldu.

Ayzen Tur Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayzen Tur Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Çelebi tarafından kuruldu. 

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Coşkun ve Zeynel Abidin Coşkun ortaklığında kuruldu. 

Haker Tur Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haker Tur Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 30 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Erdem ve Ali Shadlou ortaklığında kuruldu.

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt’ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Baydak, Alaattin Çağlamaz, Kerim Torba, Tamer Eser ve Turgay Demirkaya ortaklığında kuruldu. 

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taah.Yapı Mal.Mob.Tur.San.Ve Tic. Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taah.Yapı Mal.Mob.Tur.San.Ve Tic. Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

ETS Tur rekalm Haberi

ETS Tur rekalm

TURİZM sektöründe faaliyet gösteren Etstur, 2014-2015 erken rezervasyon dönemini 19 Kasım 2014’te başlattı. Yüzde 45 indirim oranıyla ilk dönemin açıldığını söyleyen Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, erken rezervasyonda avantajlı dönemin her ay yüzde 5 oranında azalarak devam edeceğini dile getirdi. Ersoy, “TL bazında otellerde maliyet artmasına rağmen fiyatlar artmadı. Ancak bu fiyat artışı olmayacak anlamına gelmiyor. Benim tavsiyem tatilcilerin erken rezervasyon döneminin ilk günlerin de tatillerini satın almasıdır” dedi. Son 4 yılda erken rezervasyonda satış payının tüm yıla oranla yüzde 47 olarak gerçekleştiğini söyleyen Ersoy, bu yıl ise seçim sebebiyle 2 birim kayıpla yüzde 45 olduğunu vurguladı. Ersoy, “Toplamda 740 bin kişiye ulaştık. 2015’te ise cirosal bazda yüzde 15’lik büyüme hedefliyoruz. 880 bin TL ciro ve 814 bin...