08 / 05 / 2024

ets tur uludağ

ets tur uludağ

Etstur, 2014- 2015 erken rezervasyon kampanyasının 4.döneminde önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 61’lik artış yakaladı.

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

Mustafa Necip Uludağ Kimdir? 

Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necip Uludağ kimdir? Mustafa Necip Uludağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Necip Uludağ'ın biyografisi..

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

7. Otelpuan Ödülleri sahiplerini buldu!

Gloria Hotels&Resorts otelleri, ETS Tur tarafından düzenlenen 7. Otelpuan Ödüller'inde Akdeniz Bölgesi'nin en beğenilen otelleri ödülüne layık bulundu.

Suat Özbek: Alternatif turizm için yeni tesisler gerekli!

ETS Tur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, alternatif turizmin gelişmesi için tesis yatırımlarının artması gerektiğini söyledi. Özbek, "Henüz yeterli tesis yok" dedi..

ETS Tur şehir otelciliğinde yüzde 300 büyüyecek!

İç pazarda yüzde 56 paya sahip olan ETS Tur, 2015'e hızlı giriyor. Bu yıl satışlarını yüzde 15 artırmayı planlayan şirket, şehir otelciliğinde de yüzde 300 büyümeyi hedefliyor.

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu!

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu. 2015 erken rezervasyon dönemini Burcu Esmersoy’un reklam yüzü olduğu ‘Tatil Yağmuru Yarışması’ ile başlatan Etstur, yüzde 45 indirim sunuyor.

ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek: 2015 Türk turistin yılı olacak!

2015'ten de bir hayli umutlu olduklarını söyleyen ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, "2015 Türklerin yılı olacak" dedi. 2014'te hedefler büyük ölçüde yakalanırken 2015'te de aynı yüksek performans bekleniyor.

Uludağ Tur Uludağ Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Uludağ Tur Uludağ Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi, Murat Türker Şube Müdürlüğü'nde 60 milyon TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Ayvalık'ta ''mavi tur''lar başladı!

Kuzey Ege' nin gözde tatil bölgelerinden Balıkesir' in Ayvalık ilçesinde gezi tekneleriyle "mavi tur" yolculukları düzenlenmeye başlandı. Her gün 11.30-19.00 saatlerinde tur organizasyonları gerçekleştiriliyor...

Tur İş İnşaat Nakliye Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Kartal İstanbul Şubesi açıldı!

Tur İş İnşaat Nakliye Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Kartal İstanbul Şubesi, Turan Kurtaran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta açıldı.

Ahmet Olmuştur THY Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türk Hava Yolları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ahmet Olmuştur Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Bursa Uludağ İlkokulu’na modern bina yapılıyor!

Bursa Osmangazi ilçesinde bulunan Uludağ İlkokulu inşaatında incelemelerde bulunan Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, okulun önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetiştirilmesini planladıklarını söyledi...

ets tur uludağ Haberi

ets tur uludağ

Tüm zamanların en iyi artış oranı olduğunu belirten Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek “Özellikle dış pazarlardaki bazı dinamiklerin değişmesi ile Türkiye’ye olan taleplerin düşmesi bu sene erken rezervasyon döneminde misafirlerin geçen senenin de altında fiyatlarla satın alma yapmalarını sağladı” dedi. Özbek, nisan ve mayıs aylarının uygun fiyatlar için son 2 ay olduğunu da sözlerine ekledi. 2014 erken rezervasyon döneminde en çok tercih edilen destinasyonların Kemer, Marmaris, Didim, Seferhisar olduğu belirlenirken, Etstur 2014 cirosu ise 766 milyon  lira oldu. 2015’te yüzde 30 büyüme hedefleyen Etstur 1 milyar ciro ile 900 bin misafir bekliyor.


30 çifte hediye tatil

Ayrıca, Etstur’un 3 aydır devam eden instagram fotoğraf yarışması ‘Tatil Yağmuru’ 30 çifte Rixos Hotels’te tatil kazandırdı. Rixos Hotels Türkiye Direktörü Cem Uzan, Etstur...