06 / 05 / 2024

ev aletleri zam

ev aletleri zam

E ticaret sektörü gün geçtikçe büyümeye devam ederken, yeni hukuki düzenlemelere ihtiyaç da artıyor. Dolandırıcılık olaylarının önüne geçmek için yapılacak yeni değişiklikler ile şirketlerin belirtilen şartları sağlamaması durumunda internet üzerinden satış yapmasına izin verilmeyecek.

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

Kia’dan Niro Hibrit ve Niro EV modellerine zam gelmedi! Ağustos fiyatlarıyla yola devam!

Kia’nın Niro modellerine bu ay zam gelip gelmeyeceği merak edilirken Kia’dan yapılan açıklamada zam gelmeyeceği öğrenildi. Kia, bu modeller için ağustos ayı fiyatıyla satışlara devam edeceğini duyurdu.

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

Beyaz eşya, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge denilince akla ilk gelen markalardan Vestel, çok ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Vestel, küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyasını başlattı.

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Kia’dan Niro Hibrit’e 130 bin TL ve Niro EV’e ise 50 bin TL zam geldi!

Kia, tüm modellerinin fiyat listesini bir bir revize ederken, Niro Hibrit ve Niro Ev modellerine zam yaptığı öğrenildi. Bu kapsamda, Niro Hibrit’e 130 bin TL ve Niro EV’e ise 50 bin TL zam geldiği belirtildi.

Kia Yeni Niro Hibrit ve Niro EV modellerinin yeni fiyatları açıklandı! Kia Niro almak isteyenler hemen baksın!

Kia, Niro EV ve hibrit modeli olan Yeni Niro Hibrit modellerinin temmuz ayı fiyatlarını açıkladı. Temmuz ayı kapsamında Kia’nın çoğu modeline zam gelirken, Yeni Niro Hibrit ve Niro EV modellerine zam gelip gelmediği merak konusu oldu.

Kiralık evlerde zam oyunu başladı!

2 Temmuz 2023 ile 2 Temmuz 2024 tarihleri arasında kiracılara en fazla yüzde 25 zam yapılacağı açıklandı. Bu uygulamadan memnun olmayan ev sahipleri zam sınırına takılmamak için ilanları geri çekti ve şu an için beklemeye geçti.

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı! Bu fiyata bir daha bulamazsınız! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı başladı. Zengin model çeşitliliği ile farklı bütçe ve ihtiyaçlara hitap eden Arçelik, indirimlerine küçük ev aletleri ürün grubu ile devam ediyor. Peki, Arçelik küçük ev aletleri kampanyasında hangi ürünler var?  İşte detaylar...

Teknosa'da en çok satılan elektrikli ev aletleri belli oldu! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Teknosa'da elektrikli ev aletleri kategorisinin en çok satanlar listesinde airfryer birinci sırada yer alırken, robot süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgeler de arkasından geldi. Peki, Teknosa'da Philips Airfryer ne kadar? İşte detaylar...  

Beko'dan küçük ev aletlerinde büyük kampanya! Bu indirimler kaçmaz! 3 Haziran 2023 fiyat listesi...

Haziran ayı kampanyalarını açıklayan Beko, robot süpürgeden buharlı ütüye, kahve makinesinden toz torbasız süpürgeye, tost makinesinden sıcak hava fritözüne, çok sayıda küçük ev aletine indirim uyguluyor. İşte Beko'nun indirime giren küçük ev aletleri...

Vatan Bilgisayar'da küçük ev aletleri yüzde 10 indirimli! 20 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Pek çok vatandaşın teknoloji alışverişinde ilk tercihi olan Vatan Bilgisayar'da seçili küçük ev aletlerinde bu geceye özel yüzde 10 indirim var. Peki, Vatan'da Tefal ütü fiyatları ne kadar? Vatan'da Philips elektrikli süpürge fiyatları ne kadar?

Çeyiz düzenler müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine yüzde 30 indirim!

Migros Market haftanın kampanyalı ürünlerini duyurdu. Kampanya kapsamında Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine yüzde 30 indirim uygulandı. İşte detaylar...

Amazon'dan Anneler Günü kampanyası! Philips elektrikli ev aletlerinde indirim! 6 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Pek çok online alışveriş sitesinde olduğu gibi Amazon'da da Anneler Günü indirimleri başladı. Amazon.com.tr'nin Anneler Günü kampanyası kapsamında Philips elektrikli ev aletleri indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, indirim hangi ürünlerde geçerli? İşte detaylar...

ev aletleri zam Haberi

ev aletleri zam

Türkiye’de e ticaret sektörü hızla büyümeye devam ediyor, şu an internet üzerinde faaliyet gösteren şirket sayısı ise 500 binden fazla.

İlerleyen günlerde ise internetten satış imkanı sağlayan platformlara yeni düzenleme geleceği öğrenildi. Söz konusu düzenleyeme uymayan firmalara ise internetten satış hakkı tanınmayacak.
 

Yapılacak hukuki düzenlemeler; sanal platformları, satıcıları ve alışveriş yapan vatandaşları da etkileyecek.
Bir firma, eğer sanal platformda çağrı merkezi yoksa, güvenli ödeme yöntemi yoksa ve sigortalı kargo uygulaması bulunmuyorsa satış yapmasına izin verilmeyecek.

Ayrıca yapılacak diğer bir düzenlemeyle de beyaz eşya ve küçük ev aletlerinin her yerde aynı fiyata satılması konusunda tedbirler alınacak. Bu durumun ise fiyatları yükseltebileceği...