06 / 05 / 2024

ev eşyası ve dekorasyon fuarı

ev eşyası ve dekorasyon fuarı

Manhattan'daki Javits Kongre Merkezi'nde binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak fuar, bu sene ilk kez milli katılım girişimiyle gelen Türk tekstil firmalarını da ev sahipliği yapıyor.

Antalya'yı terk eden yabancılar kiralık konut piyasasını alt üst etti! Eşyasız kiralık ev bulunamıyor...

Antalya'da ev kiraları ve konut satış fiyatları yaklaşık 1,5 yıldır sabit kalırken Antalya'nın tek sorunun eşyasız kiralık ev bulamamak olduğu ortaya çıktı. 

Kia’dan Niro Hibrit’e 130 bin TL ve Niro EV’e ise 50 bin TL zam geldi!

Kia, tüm modellerinin fiyat listesini bir bir revize ederken, Niro Hibrit ve Niro Ev modellerine zam yaptığı öğrenildi. Bu kapsamda, Niro Hibrit’e 130 bin TL ve Niro EV’e ise 50 bin TL zam geldiği belirtildi.

Ev kadını ve anneler müjde! Yeni emeklilik sistemi yüz güldürecek, çalışan çalışmayan her kadın faydalanacak...

Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasından sonra ev hanımlarının sosyal güvencesi ve erken emekliliğini sağlayacak sistem için çalışmalar hızlandırılacak. Bu kapsamda milyonlarca ev kadını ve anne emekliliğe kavuşacak.

Paşabahçe mağazalarında ayın fırsatları bitmiyor! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Şişecam Topluluğu’nun Cam Ev Eşyası grubunun zincir mağazası Paşabahçe’de Eylül ayı fırsatları göz kamaştırıyor. Evinize bambaşka bir hava katmak için mutlaka uğramanız gereken Türkiye içinde ve yurt dışında 48 mağazanın yanı sıra online alışverişlerde keyifli anlar sizi bekliyor.

Ev almak isteyenlere büyük müjde!

Evlerinin bakım-onarımı, betonarme ev yapım desteği, prefabrik ev yapım desteği ve afet kapsamında ev eşyası alımı için ayni veya nakdi olarak yapılan destekte 40 bin TL veriliyor

Konut alan yabancılar eşya için 4,3 milyar lira harcadı!

Nevita International Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada Türkiye'den konut alan yabancıların iç dizayn, mobilya ve beyaz eşya gibi ev eşyasına 150 bin lira harcadığını söyledi.

MUÇEV'e kiraya verilen iskeleler meclis gündeminde!

MUÇEV'e kiraya verilen kıyı, sahil ve iskeleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sezer ve Yücel Eroğlu ortaklığıyla kuruldu...

Konut alan yabancı, eşyasına 4,5 milyar lira harcadı!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Akbal, "Yaptığımız araştırmaya göre, yabancılar, bu yılın ilk 10 ayında Türkiye'den aldıkları konuta ortalama 850 bin lira öderken, iç dizayn, beyaz eşya, ev/mutfak aletleri, döşeme gibi evin eşyasına da 150 bin lira harcadı" dedi..

Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay evleri için alışveriş yaptı!

Yapımcı Necati Kocabay ve oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaptı. Gazetecileri görünce bir hayli şaşıran çift, ev eşyası satan bir mağazaya girerek uzun süre alışveriş yaptı.

Ev eşyasında KDV indi, zam geldi!

Hükümet tarafından mobilya ve beyaz eşyadaki vergi indirimi ev eşyalarını zamlandırdı. Ev eşyasında fiyat 2 katına çıktı.

Yasemin Taciroğlu evi için eşya aldı!

Sosyetik güzel Yasemin Taciroğlu, arkadaşlarının Ulus'ta yeni açtığı dekorasyon mağazasına gitti. Taciroğlu, ev eşyası ve ev aksesuarı baktıktan sonra annesinin atolyesi için hediye aldı...

Beyaz eşya ve mobilyada vergi indirimi 30 Eylül'de son!

Bakanlar Kurulu'nun Resmi Gazete'de açıkladığı karara göre, beyaz eşya ve elektrikli ev aletleriyle mobilyalara yönelik vergi indirimlerinin süresi 30 Eylül'e kadar uzatıldı.

ev eşyası ve dekorasyon fuarı Haberi

ev eşyası ve dekorasyon fuarı

Ev eşyası ve dekorasyon fuarı NY NOW kapılarını açtı

- Manhattan'daki Javits Kongre Merkezi'nde binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak fuar, bu sene ilk kez milli katılım girişimiyle gelen Türk tekstil firmalarını da ev sahipliği yapıyor


NEW YORK (AA) - Dünyanın en büyük ev dekorasyonu, hediyelik eşya ve el sanatları fuarlarından NY NOW, tam gün etkinlikleriyle New Yorklulara kapılarını açtı.


Binlerce kişinin ziyaret etmesi beklenen fuar, 2 bin 400'den fazla markanın on binlerce ürününe Manhattan'da bulunan Javits Kongre Merkezi'nde ev sahipliği yapıyor.


Bu sene İstanbul Ticaret Odası (İTO), bir ilki gerçekleştirerek milli katılım desteğiyle altı Türk şirketine fuarda stant açtı. Stantlar, Türk tekstilinin nadide ürünlerini sergilemekle birlikte ülke tanıtımına da katkıda bulunmayı amaçlıyor.


İTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hasan Erkesim, kuruma üye şirketlerin ihracat yetkinliklerini artırmak için...