03 / 05 / 2024

ev kredisi şartları

ev kredisi şartları

Günümüzde herkes, kedi kuruluşları ve bankalarda sunulan düşük faizli ve uzun vadeli konut kredileri ile ev sahibi oluyor. Ev kredisinde bazı koşullar aranıyor. İşte ev kredisi başvuru koşulları..

0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek? Emekliye ekstra indirim müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm için 180 ay vade, yüzde 0.69 oranında faiz oranıyla verilecek kredinin detaylarını açıkladı. Peki 0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek?

Düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek? 1.20 faizli ilk evim kredisi şartları netleşti mi?

İlk defa konut alacaklar için yüzde 1.20 faiz oranıyla sunulması beklenen düşük faizli konut kredisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki yüzde 1.20 faizli ilk evim kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek?

Konut sahibi olmak isteyenlere ucuz ev kredisi! 10 yıl vadeli konut kredisi ve ödeme seçenekleri!

Yükselen faizler ve sonrasında yaşanan ekonomik kriz vatandaşların konut alma maliyetlerini zorlaştırıyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların kredi ve faiz oranlarını takip ediyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin banka banka 10 yıl vadeli konut kredisi ödeme seçeneği ne kadar oldu?

Ev kredisi peşinatı nasıl hesaplanır 2023?

Konut satın alma işlemleri için ihtiyaç duyulan maddi desteği sağlayan kredi türünde peşinatın nasıl hesaplandığı merak ediliyor. Peki, Ev kredisi peşinatı nasıl hesaplanır? İşte detaylar...

Düşük faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? 1.20 faizli konut kredisi şartları neler?

Düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak sorusu konut almayı düşünenler tarafından merak ediliyor. 1.20 faizli konut kredisi kampanyası son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Yeni evleneceklere düşük faizli konut kredisi çıkacak mı? Ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Evlenecek çiftlere müjde! Evlilik kredisi şartları açıklandı

Evlenecek çiftleri yakından ilgilendiren evlilik kredisi hakkında son durumlar merak edilen konular arasında yer almakta. Buna göre; Dün gerçekleştirilen Kabine toplantısının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş bir takım açıklamalarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları...

Ölen kişinin ev kredisi borcunu kim öder?

Konut kredisi çekerek ev alan kişi hayatını kaybettiğinde kalan ödemelerin nasıl yapıldığı merak ediliyor. Peki, Ölen kişinin ev kredisi borcunu kim öder? İşte detaylar...

VakıfBank ihtiyaç kredisi veriyor mu? VakıfBank kaç para ihtiyaç kredisi veriyor?

Bankalar belli kurallar kapsamında müşterilerine ihtiyaç kredisi vermektedir. Bu verilen kredilerin miktarları bankadan bankaya değişmektedir. Peki “VakıfBank ihtiyaç kredisi veriyor mu, VakıfBank’ın ihtiyaç kredisi şartları nedir?” İşte detaylar!

7 adımda konut kredisi çekmek!

Konut satın alırken bütçeyi artırmak için en çok tercih edilen yöntemlerden biri de ev kredisi çekmektir. Konut kredisi almak büyük bir karardır ve kredi çekmeden önce dikkate alınması gereken birkaç şey vardır. İşte 7 adımda konut kredisi çekmek...

Evlilik kredisi kimlere verilir? Evlilik kredisi şartları nelerdir? Evlilik kredisi nasıl alınır?

Evlilik kredisi yeni evlenecek çiftlerin gündeminde yer alıyor. Evlilik kredisi detayları belli oldu mu? Evlilik kredisi kimlere verilir? İşte tüm araştırılan detaylar!

Devlet destekli faizsiz evlilik kredisi şartları nelerdir? Devlet destekli evlilik kredisi hangi banka veriyor?

Devlet destekli faizsiz evlilik kredisi evlenecek olan kişilerin gündeminde yer alıyor. İşte bu konuya dair merak edilenler!

Kira ödeyip ev sahibi olunabilecek! Yüzde 0,69 faizli kredi yolda

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yeni bir kredi kampanyası başlattı. Yüzde 0,69 faiz oranı ile ev sahibi olunabilecek. Düşük faizli ev kredisi başvuru şartları araştırılıyor. İşte tüm detaylar...

TEB'den emeklilere müjdeli haber! Tam 100.000 TL'yi 3 ay ertelemeli veriyor!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), emekli maaşını bankadan alanlara özel bir kampanya başlattı. Kampanya imkanlarından faydalanmak isteyen emekliler için TEB emekli kredisi şartları ve başvuru detayları hakkında bilgiler verildi.

ev kredisi şartları Haberi

ev kredisi şartları

Ev kredisi başvuru koşulları!

Günümüzde herkes, kedi kuruluşları ve bankalarda sunulan düşük faizli ve uzun vadeli konut kredileri ile ev sahibi oluyor. Ev kredisinde bazı koşullar aranıyor.


Konut kredisi verilecek kimselerde aranan özellikler bankadan bankaya değişmek ile birlikte genel olarak aradıkları bazı ortak koşullar bulunuyor.


Bu nedenle bir bankanın onay vermediği konut kredisi başvurusuna diğer bir banka onay verebiliyor, çünkü her bankanın almak istediği risk profili değişiktir. Ancak aranan bazı ortak koşulların olduğunu belirtmiştik. Konut kredisi başvuru şartları şu şekilde sıralanıyor:


Ev kredisi şartları 2015..

Kişinin Kredi Özgeçmişi

Mortgage almak isteyen kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülür. Kişinin daha önceden batık borcunun bulunmaması, karşılıksız çekinin olmaması, olan borç ve taksitlerini düzenli ödüyor olması ve halihazırda aşırı borç altında olmaması kredi notunun yükselmesini sağlar.


Kişinin Toplam Geliri

Hemen...