05 / 05 / 2024

Ev Kule Yapı İnşaat adres

Ev Kule Yapı İnşaat adres

Ev Kule Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Aydoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ocak 2014 tarihinde Gaziosmanpaşa, Kazım Karabekir Mahallesi'nde kuruldu.

1936 yılında Ankara'ya 150 konutluk 800 bin TL değerinde bahçeli ev projesi!

1936 yılında, Ankara'da çiftlik asfal yolunda Fidanlık karşısında konumlanan arsa üzerine 150 konutluk bahçeli ev projesi yapılacakmış.

EVSİAD: İkinci konuta vergi ev sahiplerine yapılacak bir darbedir!

Merkez Bankası’nın iktidara ilettiği birden fazla konutu olana ek vergi getirilsin önerisi ev sahiplerini isyan ettirdi. Ev Sahipleri Dayanışması (EVSİAD) bir basın açıklaması yaparak Merkez Bankası’nın bu önerisinin ev sahiplerine yapılacak bir darbe daha olduğunu belirtti.

“Babam sağ olsun” sticker’ları evlerin pencerelerine yapıştırılmalı! İşte nedeni?

​​​​​​​Türkiye’de konut sorunu gittikçe derinleşirken ev sahibi olma oranları da azalıyor. TÜİK’in açıkladığı verilerden sonra emekli akademisyen Cem Leventbaş, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda , “Babam sağ olsun” stikerlarının ev pencerelerine yapıştırılması gerektiğini söyledi.

KOSGEB desteği ile tekerlekli ve prefabrik ev üretimi yapılıyor

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından aldığı destekle ile açtığı atölyede ürettiği evleri Türkiye'nin çeşitli şehirlerine gönderiyor. Kırıkkaleli girişimci, aldığı destekle birlikte tekerlekli ve prefabrik ev üretimi yapıyor. İşte ayrıntıla

Hedef Kule Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Kule Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rauf Erdem tarafından kuruldu.

Ev hayali kuranlara güzel haber! 60 bin TL’ye sizin de eviniz olsun! TOKİ harekete geçti!

TOKİ ev sahibi olmak isteyenleri ev sahibi yapıyor. Bu doğrultuda da yeni kampanyalar yapılıyor. TOKİ’nin kampanyası ile 3+1 daireler ortalama 60.000 TL peşinatla satışa sunulacak. İşte detaylar!

TOKİ özel kontenjanla ev sahibi yapıyor! İndirimli konutlar kimleri kapsıyor?

Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi için konutta 3 önemli adım atılıyor. Yeni konut kampanyasında taksit düzenlemesi düşük gelirli vatandaşlar göz önünde bulundurularak uygulanacak.

TOKİ’den 1.770 TL taksitle ev sahibi olun! İşte detaylar!

TOKİ ayda 1.770 TL taksit imkanı ile ev sahibi yapıyor. Ev almak isteyen vatandaşlar bu haber sonrası detayları öğrenmek istiyor. İşte o detaylar!

Kıyıda köşede 50 bin lirası olana TOKİ'den ev müjdesi! 2+1 ve 3+1'ler için başvurular yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 bin lira peşinatla ev sahibi yapıyor... İşte detaylar...

Fikirtepe kentsel dönüşüm projelerinde ev tahsisleri başladı!

İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde kendilerine ev tahsisi yapılan 83 yaşındaki Nafiye ile kızı Leman Yavuz, yeni evleri için yaşadığı mutluluğunu dile getirdi. 

Bungalov ev nerelere inşa edilir?

Son yıllarda trend haline gelen bungalov evlerin nerelerde inşa edilebileceği sıklıkla araştırılan konulardan biri oluyor. Peki bungalov ev nerelere yapılabilir? İşte detaylar...

Ev sahiplerine yapılandırma müjdesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı ev sahiplerine yapılandırmadan faydalanmaları için mektup gönderdi. Mektupta kira geliri elde edemeyen ve eden ev sahipleri için yapılandırma şartları açıklandı.

Prefabrik ev inşa etmek isterken dolandırıldı!

Antalya'da koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam sürmek isteyen Muhammet Şaban ve Şadiye Şeyma Şahin prefabrik ev yaptırmak isterken dolandırıldı. Kendilerine söz verilen tarihte prefabrik ev teslimi yapılmadığını söyleyen çift söz konusu şahıslardan şikayetçi oldu.

Ev Kule Yapı İnşaat adres Haberi

Ev Kule Yapı İnşaat adres

Ev Kule Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Aydoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


Ev Kule Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü yapı inşaat taahhüt işlerini mimarlık proje çizim işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ev Kule Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres:

KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ, 827 SOKAK, NO.48/2...